Σελιδοδείκτες

Fable Legends

Εναλλακτικές ονομασίες: Μύθος του θρύλου

Fable Legends παιχνίδι με βάση τους θρύλους και την ιστορία.

The Fable Legends παιχνίδι φαίνεται εντελώς επιπόλαια, μοιάζει μάλλον μια χαρούμενη ιστορία με στοιχεία από ένα ηρωικό έπος. Ωστόσο, οι συγγραφείς συνέταξαν να κάνουν το πλοίο μέτρια σοβαρό, με λίγο χιούμορ, αλλά όχι παιδικό, με την ελπίδα ότι το έργο στο είδος δράσης RPG θα προσελκύσει όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Προγραμματίζεται η λήψη Fable Legends για ένα Xbox και PC με Windows 10. Μια ανοιχτή δοκιμή beta θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2016. , και το ίδιο έτος, ο προγραμματιστής των Studios Lionhead και ο εκδότης της Microsoft Studios πρόκειται να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι.

Η πρώτη έκδοση δεν είναι γεμάτη με τοποθεσίες και οι χαρακτήρες θα εκτελέσουν τις ενέργειές τους στην κεντρική πόλη, αλλά οι συγγραφείς θα δημιουργήσουν μια ολόκληρη σειρά με τις συνέχειες, αναπτύσσοντας σταδιακά τον χάρτη, τη σύνθεση των χαρακτήρων και άλλες στιγμές. Όσο για τις λειτουργίες, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεμονωμένους παίκτες ή συνεργάτες. Ωστόσο, αν σταματήσετε την επιλογή σε ένα μόνο πέρασμα, δεν θα μείνει μόνη της, θα υπάρχει μια εταιρεία χαρακτήρων που ελέγχεται από έναν υπολογιστή.

Ενώ οι εργασίες για το έργο είναι σε πλήρη εξέλιξη, οι παίκτες προσπαθούν να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες για το τι προετοιμάζουν οι προγραμματιστές για αυτούς. Κάθε είδηση ​​συζητείται έντονα και εξαπλώνεται γρήγορα, και έγινε γνωστό ότι η λήψη του Fable Legends θα είναι δυνατή με το μοντέλο του ελεύθερου παιχνιδιού.

Η μοίρα του ήρωα είναι το πεπρωμένο σου.

Εκδηλώσεις εμφανίζονται στον πυκνοκατοικημένο κόσμο του Albion, όπου υπάρχει μια αρκετά αναμενόμενη κατάσταση, όταν το πανταχού παρόν κακό εμποδίζει τους ένδοξους ήρωες να ζουν ειρηνικά και ευτυχώς και καλά πράγματα.

Πριν από τα τέσσερα καλά παιδιά, μόνο ένας κακοποιός, ο ηγέτης των goblins και orcs, αργαλειούς. Ναι, ο κακοποιός είναι ένας, αλλά κάτω από τον έλεγχό του είναι πολλοί επιθετικοί υπηρέτες, και χρησιμοποιεί ενεργά τη δύναμή του, αποστέλλοντας τον στρατό του στους ευγενείς πολεμιστές για να σας εμποδίσει να εκπληρώσετε καλές προθέσεις.

Εκτός από τα τεράστια πράσινα τέρατα, ο ηγέτης θέτει παγίδες και χειραγωγεί τον καιρό, προκαλώντας διάφορους κατακλυσμούς. Σε γενικές γραμμές, οι ήρωες δεν θα βαρεθούν, και αν το κάνουν, ο κύριος κακοποιός θα τα φροντίσει.

Από την καλή πλευρά, μην περιμένετε εκπληκτικά νέα προϊόντα, αντιπροσωπεύεται από ένα κλασικό σύνολο αρχέτυπων:

 • Strashny, που προστατεύεται στα πιο ευάλωτα σημεία με θωρακισμένη θωράκιση. Λέει λίγα λόγια, αλλά γιατί χρειαζόμαστε λόγια αν κάνετε καλή δουλειά καλά,
 • Ώμος με βαρύ μαγικό ασπίδα. Ένας σοφός και πιστός φίλος, καλύπτοντας την πλάτη σας στη μάχη,
 • Ανατρέψτε τον δολοφόνο με εκλεπτυσμένους τρόπους. Τα χέρια του είναι καλά περιποιημένα, οι κινήσεις του είναι χαριτωμένα και ο ίδιος βάζει πραγματικά μερικά μαχαίρια στο πίσω μέρος του εχθρού ·
 • A κακόβουλο, αστείο γοητευτικό, ικανό να παγώσει παγίως κανέναν και να προσποιούσε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

C ήρωες θα βρεθείτε σε έναν κόσμο όπου η μαγεία, οι θρύλοι και η ιστορία έχουν γίνει ένα. Περιμένετε εκπληκτικές αποστολές, προκλητικές εργασίες, περίεργες συναντήσεις με ενδιαφέροντες χαρακτήρες που κατοικούν στο Albion. Εσείς ο ίδιος ορίσετε το ρόλο σας ως πονηρό εξαπατητή, άφοβος πολεμιστής, γενναία μισθοφόρος ή ίδια αρετή.

Ο χαρακτήρας σας αξίζει τον καλύτερο, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεται εξοπλισμό. Επιλέξτε για αυτόν όπλα και πανοπλίες, τα οποία μπορούν να βρεθούν σε κασέλες, περιπλάνηση κατά μήκος των δρόμων του φανταστικού κόσμου:

 • Sharp Sabers
 • Τραγουδιστές
 • λαμπερά σπαθιά χάλυβα

Η δύναμή τους και η καταστροφική δύναμή τους μπορεί να αυξηθεί σταδιακά, λαμβάνοντας προνόμια για αυτό μετά την ολοκλήρωση των αποστολών στον υπολογιστή Fable Legends.

Συμβουλές συστήματος

 • C: 64bit / Windows 10
 • Memory: 6 Gb
 • Επεξεργαστής: Intel Core i7-860 Quad 2. 80GHz, AMD FX-8120
 • Κάρτα γραφικών
 • : Nvidia GeForce GTX 750 Ti, AMD Radeon HD 7850
 • χώρος στο δίσκο: 15 Gb
 • Κάρτα ήχου με συμβατότητα με το DirectX 11
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more