Σελιδοδείκτες

Εξέλιξη

Εναλλακτικές ονομασίες: Εξελίξεις

Online Game Evolution - δωρεάν παιχνίδι φυλλομετρητή. Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για να μπει στον κόσμο, μετά τον κατακλυσμό, για να λάβουν μέρος στην αναβίωση του. Εξέλιξη online παιχνίδι - ένας συνεχής αγώνας για την κυριαρχία των τριών στοιχείων. Ο καθένας έχει από καιρό γνωστό του καλού και του κακού, καθώς και μια ουδέτερη δύναμη, με σκοπό να διατηρήσει την ισορροπία. Εξέλιξη σε απευθείας σύνδεση σας δίνει την ευκαιρία να κάνουν επιλογές και να γίνει μία από τις πλευρές. Εγγραφή Evolution θα σας κάνει ένα παιχνίδι κόμμα και να ανοίξει την πόρτα προς τον άγνωστο κόσμο του μέλλοντος. Αυτό το παιχνίδι έχει οριστεί σε ένα ισχυρό διακομιστή και ως εκ τούτου, έχει ένα μεγάλο ποσοστό. Αλλά, αν θέλετε, μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας το μέρος του πελάτη του παιχνιδιού για να εξασφαλιστεί η ροή του περιορισμού της κυκλοφορίας. Επιχειρήσεις, όπως λένε, λιτός. Εξέλιξη on-line εγγραφή είναι διαθέσιμη σε όλους και δεν είναι πολύπλοκη ή προβληματική διαδικασία. Απλά εισάγετε το όνομα του χαρακτήρα σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης (το επαναλάβει και πάλι), τον κωδικό από την εικόνα και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή. Συμμετοχή στην εξέλιξη του παιχνιδιού θα κάνει μια πλήρη κάτοικο τεράστιο εικονικό κόσμο, όπου κάθε ένα από τα εμπόλεμα μέρη θα δελεάζουν σε αυτόν. Συνειδητοποιήστε τι είναι η ψυχή σας, και προσπαθήστε να επιλέξετε την πορεία τους.

Evolution online παιχνίδι περιλαμβάνει διάφορα σενάρια για το χαρακτήρα. Εκείνοι που επιδιώκουν την καταπολέμηση της δόξα, άμεσο τρόπο στην αρένα. Είναι εδώ ότι η μεγάλη μάχη. Με κάθε νέο επίπεδο, θα νιώσετε όλα τα πιο ικανοποιητική και Estsilon παιχνίδι είναι πιο ενδιαφέρον από το παραπάνω βήμα για να τιμηθεί δόξα δυνατός πολεμιστής σας. Το σύστημα μάχης του παιχνιδιού είναι έξω από τα συνηθισμένα μονομαχίες, ομάδα, χαοτική και μικτές μάχες. Μπορείτε να συμμετέχετε σε απλή και άλογο αγώνων. Ωστόσο, δεν είναι όλοι τόσο τρυφερός και αιμοδιψείς μάχες κραυγές. Υπάρχουν άνθρωποι που ονειρεύονται μια ήσυχη μετρημένη ζωή. Εξέλιξη παιχνιδιού φρόντισε ειρηνικών πολιτών και παρέχει τη δυνατότητα επιλογής πολλών επαγγελμάτων. Αν δεν θέλετε να σκεφτείτε για τον πόλεμο, και έχουν ένα από αυτά και τίποτε δεν θα εμποδίσει βαθύτερα στην οικονομική δραστηριότητα. Με την απόκτηση της άδειας, μπορείτε να γίνετε μάγος, ένας σιδεράς, ένας γιατρός, ένας δασολόγος, ένας ανθρακωρύχος. Αλλά αυτό δεν είναι μια πλήρης λίστα των επαγγελμάτων. Α, και μία έκπληξη! Ανήσυχος ενθουσιασμό για τους οπαδούς του παιχνιδιού δημιούργησε ένα τουρνουά λαβύρινθο. Η γεύση και την αίσθηση του κινδύνου φυσαλίδων στο αίμα στις φλέβες του; Παρακαλώ! Πήγαινε εκεί!

Μόλις έχετε αποφασίσει να πάρετε ένα φυσικό τρόπο και χαρακτήρα, όχι σφυρί προσπαθούν συνεχώς να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Μιλώντας για το χαρακτήρα. Μπορεί να είναι είτε αρσενικό ή θηλυκό. Καθώς και πρότυπο ή μοναδικό. Στο παιχνίδι υπάρχουν παράμετροι που χαρακτηρίζουν ήρωες ένστικτό μας, την ικανότητα, τη δύναμη και την αντοχή.

Play Estsilon Θα είναι στο Oasis και τις γειτονικές περιοχές. Μπορείτε να επιλέξετε το παλιό ή νέο κέλυφος η πλατεία της πόλης. Αυτό είναι το πώς εσείς θέλετε. Η αλλαγή του τύπου του χαρακτήρα εμφανίζεται στο ερωτηματολόγιο. Θέση σε κάθε περίπτωση να παραμείνει η ίδια. Υπάρχει μια αρένα, η τράπεζα, το κράτος, και το Exchange καταστήματα προμήθεια, την εκκλησία, τα σπίτια Παραγγελίες και οι πλοίαρχοι, κατάστημα πώλησης και ενοικίασης, οι πλοίαρχοι της αγοράς, τέλμα, πυκνό δάσος, το σκοτεινό σπήλαιο, μνημείο και τουρνουά λαβύρινθο. Φυσικά, θα πρέπει να καταλάβω τι είναι αυτό. Για παράδειγμα, η τράπεζα - μια αποθήκη των αποταμιεύσεων σε ξένο νόμισμα, τα καταστήματα έχουν σχεδιαστεί για την αγορά και την πώληση των διαφορετικά πράγματα, και έτσι

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Evolution θα είναι ευκολότερη εάν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε μια επαρκή ποσότητα χρυσού ή να αποθηκεύσετε το παιχνίδι του ευρώ. Μετά από όλα, δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα απαραίτητα πράγματα. Υπάρχουν σύνολα πράγματα: Reg. πράγματα που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα, τα πράγματα βελτιώθηκαν με τροποποιητές? μαγεία? πόρους και δώρα. Ότι μόνο δεν περιλαμβάνονται σε αυτά τα κιτ! Αυτό όπλα και πανοπλίες, και τα είδη ένδυσης, καθώς και αντικείμενα και κειμήλια, και τα βότανα και τα δώρα του ποταμού και περισσότερο.

Αναφέρατε τον εαυτό τους με τα απαραίτητα πράγματα, δεν χρειάζεται να αισθάνονται άβολα. Μετά από όλα αυτά, ή μάλλον από την παρουσία τους, πολλά εξαρτώνται. Πώς νομίζετε ότι είναι δυνατόν για την επιτυχή καταπολέμηση χωρίς καλό εξοπλισμό; Λογικά, όχι. Έτσι, προσπαθήστε να πάρει τα πράγματα σωστά και τροποποιητές.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μπορεί να Estsilon με αληθινούς φίλους, που θα βρείτε εδώ. Έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους σειρά ή να συμμετάσχετε σε ένα υπάρχον. Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπει να επιλέξετε την πιο κατάλληλη για εσάς.

Σίγουρα θα εκτιμήσετε τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού. Πολύχρωμα gameplay του θα σας ενθουσιάσει, και διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκε διοίκηση θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις. Αν κάτι είναι ασαφές, το προσωπικό υποστήριξης είναι πάντα χρήσιμη και χρειαζόταν βοήθεια.

Καλή τύχη σε σας, αγαπητοί δημιουργοί του νέου κόσμου!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more