Σελιδοδείκτες

Euro Truck Simulator 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Euro Truck Simulator 2

Game Euro Track Simulator 2 - συνέχιση του διάσημου pro-ζωή φορτηγατζήδες προσομοιωτή του έργου. Όπως φαίνεται, οι gamers στην ψυχή ενός ατόμου, όπως προσομοιωτές που δεν κάνουν το 90% της κατοχής της έντασης και να αναπτύξουν πονηριά στρατηγικών και σχεδίων, αλλά δίνουν μόνο μια ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να ζήσετε τη ζωή του κοινού ανθρώπου. Οι προγραμματιστές του έργου αυτού ήταν η Τσέχοι SCS Software. Συνέχιση του θρυλικού προσομοιωτή πλήρως ανακαινισμένο και διαθέτει βελτιωμένη απόδοση, πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες και, φυσικά, πιο προηγμένα γραφικά. Σε όλα αυτά, μπορείτε να είστε βέβαιοι ακριβώς με την εξέταση στο Euro Truck Simulator ρυμουλκούμενο 2 βίντεο.

Ο κύριος στόχος που επιδιώκεται με τους προγραμματιστές του έργου, ήταν όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο παιχνίδι πραγματικότητας πραγματικότητα. Τώρα δεν είναι όλοι οι δρόμοι θα είναι σε θέση να ξεπεράσει γρήγορα και ομαλά, το παιχνίδι Euro Truck Simulator 2 έχει ετοιμάσει για εσάς μερικές εκπλήξεις που βρίσκονται στην εφαρμογή της κυκλοφοριακής συμφόρησης στους δρόμους και καραμέλες. Θα ποικίλει και να προκαλέσει κυκλοφοριακή συμφόρηση (το οποίο μπορείτε να μάθετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού), και ανάλογα με το ποια επιλογές που έχετε να επιλέξετε από τις προτεινόμενες συνθήκες. Οι δημιουργοί έχουν δοκιμάσει το καλύτερό τους, γιατί τώρα ο υπολογιστής είναι η κινητήρια δύναμη σύμφωνα με όλους τους κανόνες του δρόμου (λαμβάνοντας υπόψη όλες τις αποχρώσεις - το δικαίωμα παρέμβασης, μικρές συμβάσεις και ούτω καθεξής - απλά δεν μπορεί να σας πάρει για να κατεβάσετε Euro Track Simulator 2).

Αυτή τη στιγμή το έργο βρίσκεται σε ιδανική υλοποιηθεί το σύστημα της οδικής σήμανσης. Οι περισσότεροι από αυτούς προορίζονται να περιορίσουν την ταχύτητα κίνησης του ήρωα σας. Αρχικά ορίζεται το όριο ταχύτητας είναι 90 χιλιόμετρα, αλλά αν θέλετε αυτή τη ρύθμιση μπορείτε να απενεργοποιήσετε. Μόλις είστε σε θέση να Euro Truck Simulator 2 download, θα δείτε για τον εαυτό σας στην «νομιμότητα» της νέας έκδοσης του παιχνιδιού, γιατί υπάρχουν ακόμη όρια ταχύτητας αυτοκινήτων για ορισμένες χώρες.

Φυσικά, όπως σε όλες τις προσομοιώσεις, το παιχνίδι Euro Track Simulator 2 προσφέρει στους συμμετέχοντες μερικές επιταχυνόμενη ώρα του παιχνιδιού. Ο οδηγός σας να οδηγείτε χωρίς ανάπαυση σε 11 ώρες, αλλά μετά από αυτό, θα πρέπει να λάβει επειγόντως 9 ώρες ανάπαυσης, και θα πρέπει να προγραμματίζουν το μέλλον για να είναι σε θέση να πάρει ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο για τη νύχτα. Προσομοίωση κόπωση Επίσης, συνειδητοποίησα πολύ ρεαλιστική, τώρα που ο χαρακτήρας σας θα έχει εξαντληθεί από την κούραση, η οθόνη του παιχνιδιού είναι εντελώς σκοτεινό, και τον έλεγχο του οχήματος, θα χάσει πραγματικά, ότι είναι πιθανό να προκαλέσει χτυπήσει τον ήρωα σας σε περίπτωση ατυχήματος. Στη συνέχεια, για να συνεχίσει στο Euro Truck Simulator 2 παιχνίδι, θα χρειαστεί να επιδιορθώσετε το αυτοκίνητο στο πρατήριο. Εάν είναι επιθυμητό, ​​η προσομοίωση της κόπωσης στις ρυθμίσεις μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί.

Όλοι όσοι επιθυμούν να Euro Truck Simulator 2 δωρεάν download για να ανακοινώσει ότι το παιχνίδι σήμερα κοστίζει περίπου $ 20, ενώ αγοράζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα.

 

Euro Truck Simulator 2