Σελιδοδείκτες

Euro Truck Simulator

Εναλλακτικές ονομασίες: Euro Truck Simulator

Game Euro Track Simulator - ένα ήσυχο παιχνίδι, ιδανική για ένα ήσυχο διάλειμμα μακριά κρύα βράδια του χειμώνα. Αυτό το παιχνίδι προσομοίωσης που ενσαρκώνει τέλεια τις καλύτερες ποιότητες της οικονομικής στρατηγικής. Είναι το είδος ενός βετεράνου του παιχνιδιού, όπως την επίσημη κυκλοφορία του έγινε το 2008, το 2012 και το τελευταίο προγραμματιστές του έργου έχουν ήδη υποβληθεί συνέχισή της. Τα γραφικά του παιχνιδιού δεν είναι σίγουρα η πιο υψηλή ποιότητα και φωτεινά, αλλά έχει γίνει ο κανόνας στο θέμα της εφαρμογής των προσομοιωτών φορτηγατζήδες. Τα έργα αυτού του είδους να λάβει ουσιαστικά πλοκή και την εκτέλεση του παιχνιδιού.

Game Euro Truck Simulator - η ευκαιρία σας να γίνει ένας οδηγός φορτηγού. Εάν έχετε πάντα ονειρευόταν να γίνει ένας οδηγός φορτηγού που μεταφέρουν διάφορα προϊόντα σε όλη την εκτάσεις γης, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Το παιχνίδι παίζεται από το πρώτο πρόσωπο, αλλά επειδή η οθόνη θα δείξει όλα τα ταχύμετρα και οθόνες. Για να καταλάβετε καλύτερα τι είναι αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε ένα ειδικό τρέιλερ βίντεο Euro Truck Simulator. Επιπλέον, σε κάθε συμμετέχοντα θα έχουν πρόσβαση στο χάρτη, που θα εφαρμοστούν πριν από τις οδούς εξαγωγής. Όλα γίνονται όπως ρεαλιστικά και προσεκτικά, έτσι ώστε κάθε οδηγός μπορεί να προσαρμόσει τον καθρέφτη τον εαυτό σου. Για να βεβαιωθείτε ότι ο χαρακτήρας σας δεν είναι κουρασμένος, η οθόνη που με το δείκτη κατάλληλη κλίμακα.

Euro Truck Simulator Ρωσία και πολλές άλλες χώρες έχουν καταφέρει να εκτιμήσουν. Μπροστά από κάθε παίκτη θα έχει ένα τεράστιο αριθμό των αποστολών και των καθηκόντων των οποίων η απόδοση οφείλεται μπόνους κίνητρο και τα βραβεία μετρητών. Ο χαρακτήρας σας θα πρέπει να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την κατάσταση του οχήματός σας (η οποία είναι επίσης εύκολο να το κάνουμε με μια ειδική εκθετική κλίμακα) και να το επισκευάσει κάθε φορά που χρειάζεστε για να μην κολλήσουν στο δρόμο κάπου.

Για την περαιτέρω ίντριγκες σας, και μπορείτε να κατεβάσετε γρήγορα Euro Truck Simulator, μίλησε για το έργο που διατίθενται στην επαγγελματική ιεραρχία, δηλαδή, σε όλο το παιχνίδι, θα πρέπει να στέκεται μπροστά από έναν καθορισμένο σκοπό. Για να επιτευχθεί ο βαθμός του κάθε νέο έργο, θα πρέπει να παίξει Euro Truck Simulator, εκτελώντας μια σειρά από συγκεκριμένα καθήκοντα. Ο παίκτης δεν έχει βαρεθεί, θέσεις εργασίας με κάθε νέο επίπεδο θα είναι πιο περίπλοκη.

Όπως θα γίνει ένα razvozyaschim οδήγησης φορτίων σε διαφορετικές κατευθύνσεις, θα πρέπει να φροντίσει να πάρει τις άδειες και τις θεωρήσεις. Μαζέψτε το χρηματικό ποσό που απαιτείται, μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια για την είσοδο σε μια συγκεκριμένη χώρα. Οι αυξήσεις του κόστους της άδειας, ανάλογα με το μέγεθος της χώρας. Παιχνίδι με σκοπό να μικροπράγματα, έτσι όπως ο οδηγός θα απαιτηθεί χωριστά για να λάβουν άδεια για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν θα βαρεθεί μετά μπορείτε να κατεβάσετε Euro Track Simulator.

Ακόμη και παρά το γεγονός ότι σήμερα δεν είναι δυνατόν να παίξει στο Euro Truck Simulator δωρεάν download (δηλωθείσα αξία κυμαίνεται μεταξύ 7-8 δολάρια), πολλοί παίκτες είναι ενεργοί συμμετέχοντες στο έργο και να μάθουν να ζουν τη ζωή ενός φορτηγατζή.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more