Σελιδοδείκτες

Europe 1400

Εναλλακτικές ονομασίες: Europe 1400

Europa 1400 σε απευθείας σύνδεση - ένα δωρεάν παιχνίδι browser-based, στο οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας δυναστείας. Εδώ μπορείτε να είναι μια δύσκολη έμπορος και σεβαστός δάσκαλος, ή ιδιόμορφη κακοποιός ...

Ευρώπη 1400 είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτης του παιχνιδιού δεν πρέπει να αναφερθεί!

Να μπει στο παιχνίδι, θα πρέπει να έχετε Εγγραφή Europe 1400: τα πεδία εγγραφής στην αρχική σελίδα επιλέξτε ένα διακομιστή παιχνίδι, πληκτρολογήστε το όνομα της μελλοντικής δυναστείας σας (όνομα παίκτη), e-mail σας. ταχυδρομική διεύθυνση (e-mail) και τον κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, συμφωνείτε με τους Όρους των παιχνιδιών, και σε αυτήν την καταχώριση στην Ευρώπη 1400 τελειώνει το παιχνίδι, μπορείτε να πάτε σε μια νέα σελίδα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εικόνα του ήρωα. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε το φύλο του χαρακτήρα, ένα avatar και να ορίσετε ένα όνομα. Κάνοντας κλικ στην καρτέλα "Master" μπορούν να επιλέξουν για τη δυναστεία έμβλημα τους και το πρώτο του εργαστήριο, στους ακόλουθους τομείς: Δάσκαλος Cartridge, επιστήμονας και Rogue. Τώρα, αν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το παιχνίδι, κάντε κλικ στο "Start Game" και να μπει στον αγωνιστικό χώρο!

Ο χαρακτήρας σας έχει έξι ταλέντα: Τέχνη, ευγλωττία, το σκοτάδι, τη μαγεία της γνώσης, Μάχη και διαπραγματεύσεις. Βελτίωση αυτά τα ταλέντα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αντικείμενα. Ανώτατο επίπεδο μεταφορών - 100.

Εκτός από το ταλέντο, είναι δυνατόν σε αυτό το παιχνίδι για να επιλέξετε ένα επάγγελμα Alchemist, Farmer, Κλέφτης, Priest, ληστής, ιδιοκτήτης της ταβέρνας, σιδεράς, ξυλουργός, ή Weaver.

On-line παιχνίδι Europa 1400 προσφέρει πέντε διαφορετικά σημεία της πόλης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κυρίως παιχνίδι. Αυτά είναι: οι πλοίαρχοι District, ταβέρνες Neighborhood περιοχή Gangster, δασικές εκτάσεις και Περιφέρεια επιστήμονες. Σε αυτές τις περιοχές ο χαρακτήρας σας μπορεί να πάρει την αποστολή (καθήκοντα quest).

Αρχικά, ο χαρακτήρας σας θα πρέπει να συγκεντρώσει πόρους ή να τα αγοράζουν στην αγορά (πόροι σε αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό, ανάλογα με την κατεύθυνση του στούντιο). Με τους πόρους στο εργαστήρι του, θα μπορεί να παράγει αγαθά, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να πωληθούν εκ νέου στην αγορά, και για τα χρήματα για την κατασκευή πολλών και άλλα εργαστήρια (μπορείτε να χτίσετε 4 εργαστήρια) και την επέκταση του προσωπικού λειτουργίας.

Σημαντικό! Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τον αφέντη σου, μπορεί να καταστραφεί.

On-line παιχνίδι Europe 1400 αποτελεί ένα σημαντικό κέντρο εμπορίου για όλα τα είδη των εμπορευμάτων, η αγορά αυτή. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να διαχειρίζονται, τις μεταφορές και να επαιτούν (αν υπάρχει αυτή η ανάγκη). Το παιχνίδι έχει το δικό της νόμισμα - Gold. Εκτός από το χρυσό, υπάρχουν Ρουμπίνια, η οποία μπορεί να πωλήσει για "πραγματικό".

Μαζί με την ανάπτυξη της κατοικίας του (κατοικία μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τις επεκτάσεις και βελτιώσεις), ο χαρακτήρας σας θα μάθουν τα ταλέντα και τα είδη του εμπορίου και του σχεδίου ίντριγκα.

Παίξτε online παιχνίδι Europe 1400 μπορεί, με κατασκόπους τους, ο οποίος θα παρακολουθεί τους άλλους παίκτες, και να συλλέγουν αποδείξεις εναντίον τους.

Ευρώπη 1400 σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι έχει ένα τέτοιο κτίριο, όπως το Δημαρχείο. Αυτό είναι το μέρος όπου η πολιτική ζωή της πόλης: υπάρχουν βιβλία δίκαιο αναθεώρηση γραφεία και αίθουσα. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε τον τίτλο (που αυξάνει τη φήμη σας, και να απαιτούνται για ορισμένες θέσεις και επεκτάσεις κατοικιών) ή να κάνει μια αίτηση για το νέο κτίριο.

Game Europe 1400 Online προσφέρει να οικοδομήσουμε την οικονομική αυτοκρατορία χρησιμοποιώντας τις τέχνες, να γίνει ένας ικανός επιχειρηματίας και να ανέβει στην πολιτική Ολύμπου. Έχοντας μια απλή καλύβα στο παιχνίδι μπορεί να μετατραπεί σε παλάτι. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις προσπάθειές σας.

Παίξτε online παιχνίδι Europe 1400 είναι δυνατόν, μέσω του εμπορίου με άλλους παίκτες απευθείας, από την αποθήκη. Σε αυτή την περίπτωση θα εξακολουθούν να επωφελούνται από τις τιμές που είναι ανεξάρτητες από την αγορά.

Φτάνοντας αρκετή επιρροή και τον πλούτο, ο χαρακτήρας σας μπορεί να κάνει μια πολιτική σταδιοδρομία. Η παρουσία των διαφόρων θέσεων για να του δώσει τα προνόμια και τα επιδόματα, που επιτρέπει να ενισχυθεί ο αντίκτυπος και να συντρίψει τους ανταγωνιστές τους.

Για να παίξετε στην Ευρώπη το 1400, μπορείτε να συμμετάσχετε στην συντεχνία ή δημιουργώντας τη δική σας. Με τη βοήθεια της συντεχνίας, παίζοντας με άλλους παίκτες, μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι ...

Το παιχνίδι διαθέτει τρισδιάστατα γραφικά, έτσι στην Ευρώπη το 1400, θα παίξει πολύ όμορφα!

Δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι πάρα πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά που περιγράφουν καλύτερα να μην προσφέρονται. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν η Ευρώπη 1400 εγγραφής, σύμφωνα με την οποία είναι σε θέση να δει τα πάντα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more