Σελιδοδείκτες

Έσιλον

Εναλλακτικές ονομασίες: Έσιλον
Το

Escilon είναι ένα παιχνίδι προγράμματος περιήγησης που διατίθεται δωρεάν στο κοινό των χρηστών. Αυτό είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι MMORPG (ιστορικό είδος). Το έργο είναι ποιοτικά διαφορετικό από τα τρέχοντα διαδικτυακά παιχνίδια, καθώς οι δημιουργοί αντιμετώπισαν το πρόβλημα να εξαλείψουν διάφορα είδη ελλείψεων. Αγαπητοί παίκτες, το Escylon δεν θα προσελκύεται μόνο από έναν ενδιαφέρον θρύλο, αλλά και από βασικά χαρακτηριστικά που θα σας εκπλήξουν και θα σας ευχαριστήσουν ευχάριστα. Μπαίνοντας στον κόσμο των σπηλαίων, έχετε την ευκαιρία να αναπτυχθείτε και να μετακινηθείτε σε νέους κόσμους, όπου, κατά συνέπεια, ανοίγουν μεγάλες, δελεαστικές προοπτικές. Έτσι, φαίνεται να ακολουθείτε από το παρελθόν στο μέλλον, νιώθοντας στον εαυτό σας τις γοητείες και τις πολυπλοκότητες της ζωής σε διαφορετικές εποχές.

Απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι είναι ελάχιστες. Τα Windows (XP, Vista ή Windows 7) πρέπει να είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας. Θα χρειαστείτε επίσης κάρτα ήχου, πληκτρολόγιο και ποντίκι για να παίξετε. Εάν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι Escylon online.

Η ηλεκτρονική εγγραφή

Escilon θα σας κάνει κάτοικο της Εποχής των Λίθων. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε προγράμματα πελατών. Η εγγραφή του Escylon είναι μια απλή και γρήγορη διαδικασία. Απλώς πρέπει να δηλώσετε έναν νέο χαρακτήρα γράφοντας τα ακόλουθα δεδομένα:

 1. Πρέπει να εισαγάγετε μια σύνδεση - βρείτε ένα πρωτότυπο όνομα για τον χαρακτήρα σας
 2. Αναφέρετε το φύλο (αρσενικό ή θηλυκό)
 3. Καταγράψτε τη διεύθυνση email σας, αλλά μόνο την πραγματική σας!
 4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας, προσπαθήστε να βρείτε έναν πιο αξιόπιστο
 5. Εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας

Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής, απομένει να πατήσετε το κουμπί Είσοδος και το παιχνίδι Escylon online είναι διαθέσιμο σε εσάς. Γνωρίστε την αλήθεια του μεγαλοπρεπούς και καταλάβετε την αλήθεια του αδίστακτου. Ποιο θα ήταν πιο κατάλληλο για τη φύση σας; Το διαδικτυακό παιχνίδι Escylon θα σας βοηθήσει να το καταλάβετε.

Για να καταλάβετε πώς πρέπει να παίζει το Escylon, πρέπει πρώτα να παρακολουθήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Bonfire. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της αποστολής, θα κερδίσετε ένα σημείο ενίσχυσης στατιστικών, καθώς και μερικά χρήσιμα πράγματα. Όταν καταλάβετε τον μηχανισμό του παιχνιδιού, θα μπορείτε να επισκεφθείτε όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες. Το διαδικτυακό παιχνίδι Escilon περιλαμβάνει τόσο υπόγειες όσο και υπόγειες τοποθεσίες.

Overground είναι η ηπειρωτική χώρα, τα νησιά και οι θάλασσες, και ο υπόγειος είναι ένας λαβύρινθος. Σε όλα τα μέρη θα υπάρχει μια ποικιλία ζώων, από τα οποία οι πόροι σταματούν περιοδικά, τα οποία πρέπει να συλλέγονται. Δεδομένου ότι πρέπει να δημιουργήσετε τα πάντα στο παιχνίδι, οι πόροι που έχουν πέσει θα είναι χρήσιμοι για τη δημιουργία αλοιφών, την κατασκευή ρούχων και όπλων. Αλλά θα το ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά αργότερα.

Έτσι, καταλάβαμε πού γίνεται το παιχνίδι. Ο κύριος βιότοπος των άγριων είναι το Σπήλαιο. Οι ακόλουθες τοποθεσίες βρίσκονται εδώ:

 • Φωτιά
 • Cave Chief Rave Cave
 • Spirit Cave
 • Σπήλαιο Masters
 • Πεδίο μάχης
 • Καλύβα Antistes
 • Εμπορικός βωμός
 • Ναός της Opifex
 • Σπήλαιο πάγου
Εκτός από τα παραπάνω μέρη, έχετε πρόσβαση στο Ψαροχώρι, όπου μπορείτε να αγοράσετε βάρκα, καθώς και να ολοκληρώσετε μια εργασία αναζήτησης.

Για να παίξετε το Escylon, πρέπει να επιλέξετε πώς θέλετε να δείτε τον χαρακτήρα σας. Στο διαδικτυακό παιχνίδι Escylon, υπάρχουν πολεμιστές και μάγοι. Έχουν διακριτικά χαρακτηριστικά και δεξιότητες. Η κύρια παράμετρος για έναν πολεμιστή είναι η σωματική διάπλαση. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε την αύξηση του θυμού και της επιδεξιότητας. Οι μάγοι τονίζουν τη νοημοσύνη. Επιπλέον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι με την αύξηση των επιπέδων μπορείτε να φορέσετε τα απαραίτητα μαγικά αντικείμενα.

Όπως ήδη αναφέρθηκε, θα δημιουργήσετε μόνοι σας τα απαραίτητα πράγματα. Το Escilon είναι ένας συνεχής αγώνας για επιβίωση και, φυσικά, δεν θα επιβιώσετε σε αυτόν τον κόσμο με τα γυμνά σας χέρια. Υπάρχουν μόνο πολλοί πόροι, αλλά έχοντας πάρει κάτι, θα πρέπει να το βελτιώσετε προτού μετατραπεί σε χρήσιμο πράγμα. Σε αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι, παρέχονται οι ακόλουθοι πόροι: διάφορα φυτά, μανιτάρια, ρίζες, πέτρες, κλαδιά, καθώς και αυτά που πέφτουν από ζώα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο αφού ταυτοποιήσετε στο Σπήλαιο των Πνευμάτων. Μετά την αναγνώριση, μπορείτε, για παράδειγμα, να κάνετε μια αλοιφή (εάν γνωρίζετε τη συνταγή), να ανταλλάξετε τον πόρο για κάτι πιο χρήσιμο ή απλά να το φάτε και να αυξήσετε αυτό το στατιστικό.

Υπάρχει επίσης ένα νόμισμα στο παιχνίδι - Shells. Αλλά μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με την εμπορία όλων των ίδιων πόρων ή με την απόκτηση ενός επαγγέλματος. Αν σας αρέσει η ειρηνική εργασία, γίνετε σαμάνος ή αφέντης. Σε αυτήν την περίπτωση, οι υπηρεσίες σας θα πληρώνονται καλά.

Ωστόσο, οι δημιουργοί φρόντισαν για το σύστημα μάχης. Λάβετε μέρος σε ομαδικές μάχες με άλλους παίκτες και ζώα, καθώς και σε μονομαχίες. Το όπλο σας θα είναι πέτρες, μαχαίρια, άξονες, μπαστούνια, κλαμπ. Όποια και αν είναι η μάχη που μπαίνετε, πάντα προσπαθείτε να κερδίσετε! Αυξήστε με βεβαιότητα στην κορυφή της φήμης και αποκτήστε την εμπειρία που είναι τόσο απαραίτητη για να συνεχίσετε την περαιτέρω πορεία σας.

Βασικά, το διαδικτυακό παιχνίδι αποτελείται από την ολοκλήρωση εργασιών αποστολής. Όλα ξεκινούν με την πρώτη αναζήτηση Campfire που ελήφθη από το Virtus. Περαιτέρω εργασίες που θα αναλάβετε από τον γέρο Αντίστη. Όσο περισσότερο παίζετε, τόσο περισσότερες αποστολές. Με κάθε επίπεδο γίνονται πιο ενδιαφέροντα και ποικίλα.

Όσο για τα επίπεδα, παίξτε το διαδικτυακό παιχνίδι Escylon, μπορείτε να μετακινηθείτε από τη μια εποχή στην άλλη. Και κάθε επίπεδο έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, για τους μάγους, η ποσότητα μάννας ανά μονάδα νοημοσύνης εξαρτάται από το επίπεδο. Οι πολεμιστές έως το 5ο επίπεδο μπορούν να καλέσουν εκπαιδευτές και πλοίαρχους απεργιών ή διαφυγών στο πεδίο της μάχης. Ένα χαρακτηριστικό του 4ου επιπέδου είναι η δυνατότητα αύξησης των επαγγελματικών δεξιοτήτων σε αυτό. Για να περάσετε και να αξιολογήσετε όλα αυτά τα εξαιρετικά επίπεδα, να απολαύσετε την ατμόσφαιρα του αρχαίου κόσμου, να κάνετε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις εποχές, όλα αυτά και πολλά άλλα σας προσφέρονται από το διαδικτυακό παιχνίδι Escylon.

Εγγραφή στο παιχνίδι Escylon είναι διαθέσιμη σε όλους. Αυτός ο μυστηριώδης κόσμος είναι έτοιμος να σας δεχτεί! Καλώς ήλθατε στην τεράστια συναρπαστική αρετή! Αφήστε το παιχνίδι να σας δώσει μεγάλη ευχαρίστηση!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more