Σελιδοδείκτες

Eredan ITCG

Εναλλακτικές ονομασίες: Eredan ITCG

Eredan παιχνίδι - νέο, αλλά ήδη αγαπημένο από τα εκατομμύρια των δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται παιχνίδι καρτών. Κινείται τον παίκτη από την πραγματικότητα σε ένα ασυνήθιστο μαγικό κόσμο, όπου μπορείτε να είναι κανείς - ένας μεγάλος πολεμιστής ή εμπορικό οδηγό απλή δημότης ή μάγος. Το παιχνίδι αιχμαλωτίζει κυριολεκτικά από το πρώτο δευτερόλεπτο, όπως και σε έναν ονειρικό κόσμο είναι πολύ συναρπαστικό. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί ως μια κάρτα, μια ποικιλία από κινήσεις είναι απλά εκπληκτικό. Και βοηθά να παράσχει έναν κόσμο της φαντασίας και ένα απίστευτο ποσό των κινήσεων του παιχνιδιού.

Απαιτήσεις για το παιχνίδι είναι πολύ απλό:

1.                        Η πρόσβαση στο Internet με ταχύτητα όχι μικρότερη των 500 k / sec.

2.                        OS - XP, Vista, 7 ή κάτι παρόμοιο.

3.                        Μνήμη τουλάχιστον 1GB.

4.                        Κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου.

5.                        Ελάχιστες δεξιότητες διαχείρισης πληκτρολογήστε το παιχνίδι πασιέντζα.

Ο παίκτης θα βρει κάτι για όλους - για παράδειγμα, τη συλλογή καρτών και των ηρώων, το εμπόριο με τα άλλα παιχνίδια οι παίκτες, να συμμετάσχουν σε τουρνουά, παιχνίδια και πολλά παιχνίδια. Eredan ITCG σε απευθείας σύνδεση - περισσότερες από 700 κάρτες, η οποία θα διασφαλίζει τα αναρίθμητα συνδυασμούς. Και τότε - όλοι οι μηχανικοί του παιχνιδιού έχει σχεδιαστεί για το τι θα πρέπει να κοιτάξουμε για τις κάρτες και ο συνδυασμός τους, και ότι η αλλαγή

Αν αποφασίσετε να συμμετάσχουν στη συλλογή, να είναι προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι θα πρέπει να εξετάσουμε απλών και σύνθετων χάρτες, σπάνια και κοινά, και έτσι

Ακόμα και σήμερα, εκατομμύρια παίκτες περνούν πολλές ώρες στο παιχνίδι. Και κάθε μέρα υπάρχουν όλο και περισσότερο. Στο Eredan ITCG καταχωρηθεί απλό είναι επίσης δωρεάν. Το μόνο πράγμα που μπορεί να περιπλέξει ένα κομμάτι από αυτό - είναι η απουσία της ρωσικής έκδοσης. Θα πρέπει να παίξετε μια στοιχειώδη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Το interface του παιχνιδιού είναι απλό, φιλικό και ταυτόχρονα διαισθητικό, έτσι δεν υπάρχει καμία εργασία για να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς. Οι προγραμματιστές κατάφεραν να δημιουργήσουν όχι μόνο ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα παρέχουν τη συμβολή τους σε αυτό με δύο τρόπους - απλά εγγραφείτε ή να εισέλθουν μέσω του Facebook (Facebook).

Στην αρχή του παιχνιδιού βοηθά να εγκατασταθούν κορίτσι αμνησία. Και το πρόγραμμα εκπαίδευσης αποτελείται μόνο από τρία βήματα. Αλλά οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο πρώτο βήμα. Σε αυτό στη μάχη κατά δύο λύκοι είναι ένας ήρωας. Είναι εδώ έχουμε να μάθουμε ποιες είναι οι ερωτήσεις και τον τρόπο που παίζουν. Μετά από αυτό, θα πρέπει να ασχοληθεί με τους αγώνες, επειδή ο ήρωας μπορεί να ανήκει σε μία από τις πολλές φυλές - οι άνθρωποι, ξωτικά, κτήνη, ζόμπι, κλπ. κλπ. Επιπλέον, κάθε χαρακτήρας θα είναι συνδεδεμένη με την τάξη. Στο παιχνίδι τους, πολύ λίγοι - βιώσει δύσκολες πολεμιστής, λαθροχείρ marauder σοφό ιερέα. Υπάρχει, επίσης, η συντεχνία, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για εξειδικευμένες δεξιότητες.

Η δεύτερη φάση της κατάρτισης θα πρέπει να πολεμήσουμε με τους στρατιώτες. Παίξτε Eredan ITCG Είναι επίσης ενδιαφέρον γιατί πάντα πρέπει να παίξετε με πραγματικά ήρωες, να μάθουν από αυτούς την τέχνη της μάχης και, συνεπώς, κάνουν τις δικές τους αποφάσεις, να βρουν μια διέξοδο από δύσκολες καταστάσεις.

Στο Eredan ITCG παίξει μπορεί να είναι άπειρη, δεδομένου ότι εκεί θα μαζευτούν όχι μόνο τη συλλογή, αλλά και να κάνουν τις δικές τους γέφυρες, και έτσι ένας συνδυασμός κλπ. Επιπλέον, το κατάστημα παιχνιδιών για να αγοράσει ακριβά και πολύτιμα χάρτες, αντλείται γρήγορα ήρωα.

 

Eredan ITCG online εγγραφή