Σελιδοδείκτες

Η εποχή Clone Wars

Εναλλακτικές ονομασίες: Η εποχή Clone Wars

Βεβαίως, άκουσε το όνομα, νομίζετε ότι το παιχνίδι είναι μια άλλη φαντασίωση Εποχή Clone που σας μεταφέρει στον κόσμο των εξωπραγματικό γεγονότα. Όμως βιαστείτε να διαλύσει τη φαντασία σας. Αυτό το παιχνίδι - είναι κάτι περισσότερο από ένα online παιχνίδι. Ήταν δημιουργήθηκε από τους απλούς ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν οι ίδιοι οι απλοί άνθρωποι να βρουν τη θέση τους στη ζωή. Άλλωστε, αυτό το παιχνίδι - ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνει τα πρόσθετα χρήματα. Θα πρέπει να συμμετάσχετε απλά για να καταλάβουμε πώς ασυνήθιστο αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά.

Αυτό το εξαιρετικό έργο το οποίο, αν και στην αρχή είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουν τον εαυτό τους στην πραγματική ζωή. Αυτή η οικονομική στρατηγική. Με την εγγραφή σας σε αυτό το παιχνίδι, θα βρεθείτε σε μια εικονική πόλη, όπου οι άνθρωποι ζουν, την ανάπτυξη της πολιτικής, της οικονομίας. Και ο χαρακτήρας σας θα γίνει πραγματικότητα κλώνος σας. Παίζοντας στην εποχή των Κλώνων δωρεάν, θα είστε σε θέση να συμμετέχουν ταυτόχρονα στην ανάπτυξη της πραγματικής επιχείρησης, το οποίο θα συζητηθεί παρακάτω.

Όπως σε όλα τα online προγράμματα, Περίοδος διαδικασία εγγραφής Clone είναι υποχρεωτική και απαραίτητη. Το όλο περιβάλλον του παιχνιδιού μεταφραστεί στα ρωσικά, έτσι ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες της συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής και με όλες τις βασικές συμβουλές για το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο.

1. Για να ξεκινήσετε την εγγραφή, θα πρέπει να πάτε από τον ίδιο σύνδεσμο με το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας.

2. Επόμενη άνοιξε μπροστά σας το έντυπο εγγραφής, θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία στη σειρά, σύμφωνα με τις οδηγίες του συστήματος, τότε μπορείτε να άρχισε κατά τη διάρκεια των Clone Wars για να παίξει.

Αν είναι επιθυμητό, ​​κάθε νέο μέλος του προγράμματος θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τις σελίδες στο σπίτι τους Facebook ή FaceBook για να μπείτε στο παιχνίδι.

Μέχρι σήμερα, το σχέδιο περιελάμβανε περισσότερα από 400.000 άτομα, και σύμφωνα με τις στατιστικές η πλειοψηφία των οποίων ήταν σε θέση να εγκαταλείψει την εργασία απόλυτα ικανοποιημένοι με τις αποδοχές που λαμβάνονται στο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες να επικοινωνούν όχι μόνο με τον άλλον μέσα από το παιχνίδι, που οργανώνει τακτικά συναντήσεις στην πραγματική ζωή, τα οποία μοιράζονται την εμπειρία του παιχνιδιού με το εμπορικό σήμα τους νέους παίκτες.

Ουσία του παιχνιδιού - για να ζήσει τη ζωή του κλώνου σας στην εργασία, την ανάπτυξη, προσπαθούν να κερδίσουν όσο περισσότερα χρήματα για να καλύψει όλες τις ανάγκες τους. Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Εποχή Clone αναπτύξουν και να προσφέρουν τις ιδέες και τα έργα τους, καθένα από τα οποία θα ληφθούν υπόψη από τη διοίκηση του συστήματος και αν εγκριθεί, θα εφαρμόσει στη ζωή. Η διαδικασία ανάπτυξης του παιχνιδιού εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη φαντασία σας, οπότε μην διστάσετε! Θα πρέπει απλά να δώσει εντολές για τον κλώνο του, θα εκτελέσει συστηματικά, ακόμη και αν δεν μπορείτε για κάποιο χρονικό διάστημα να επισκεφθούν το έργο.

Στη Δομινικανή Δημοκρατία, είναι πλέον ενεργά την ανάπτυξη το ράντσο «Γη των Κλώνων», μέρος των εσόδων από τη δραστηριότητα των οποίων κατευθύνεται στην εποχή Clone σε απευθείας σύνδεση για την προώθηση των πιο ενεργό και ταλαντούχους παίκτες. Επίσης, πιο αφοσιωμένο έργο καταλαβαίνω gamers μπορούν να πάρουν ως βραβείο κίνητρο πολύτιμα κοσμήματα που παράγονται στο εργοστάσιο, που ανήκουν επίσης στο έργο.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more