Σελιδοδείκτες

Ηχώ της Ψυχής

Εναλλακτικές ονομασίες: Ηχώ της Soul, EOS

Game Ηχώ της Soul - ένα νέο παιχνίδι, το οποίο είναι ακόμα σε εξέλιξη. Αυτό το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί από την κορεατική στούντιο.

Game Ηχώ της Soul online παιχνίδι είναι στο στυλ της φαντασίας και δημιουργήθηκε το είδος των MMORPG, και θεωρείται επίσης ένας πελάτης παιχνίδι.

Όσοι δεν έχουν χρόνο να καθίσουν σε υπολογιστή, τότε υπάρχει μια καλή είδηση ​​- είναι σε θέση να κατεβάσετε το παιχνίδι Ηχώ της Ψυχής στο smartphone σας.

Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει ένα μοναδικό σύστημα - ένα σύστημα ντους. Τι είναι αυτό, θα μάθετε όταν θα αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι Echo of Soul.

Σε Echo of Soul εγγραφής λαμβάνει χώρα, καθώς και σε άλλα παιχνίδια. Για να εγγραφείτε, θα πρέπει να εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για το παιχνίδι. Δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι ακόμα σε εξέλιξη, σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κανένας απολύτως περισσότερες πληροφορίες.

Παίξτε Ηχώ της ψυχής μπορεί φυσικά κάθε πρόσωπο που καταχωρήθηκε στην ιστοσελίδα που έχουν τις ρυθμίσεις του υπολογιστή πληροί τις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Επειδή αυτό το παιχνίδι είναι ακόμα σε εξέλιξη, δεν είναι ακόμα γνωστό ποιες ακριβώς παραμέτρους θα πρέπει να είναι στον υπολογιστή. Το μόνο πράγμα για το οποίο σας απλά πρέπει να περιμένουμε - μια απαίτηση στο Internet. Θα πρέπει να είναι υψηλή.

Στην Ηχώ της Ψυχής θα παίξει, μαθαίνοντας την ιστορία της θεάς που έχει θυσιαστεί για να σώσει τον πλανήτη. Ψυχή της διαιρέθηκε σε μικρότερα σωματίδια, τα οποία ήταν σε διαφορετικά μέρη της Γης.

Game Ηχώ της ψυχής σε απευθείας σύνδεση σας προσφέρει τέσσερις κατηγορίες χαρακτήρων:

1) Πολεμιστής - είναι η πιο ισχυρή τάξη, η οποία έχει ως στόχο την καταπολέμηση της. Έχει μια ισχυρή επίθεση.

2) Warlock - δεν είναι κατώτερα από την καταπολέμηση των στρατιωτών. Μαγεία τους όλοι φοβούνται, δεν είναι ο καθένας με τον τρόπο τους.

3) Rogue - είναι γρήγορο και ιδιόμορφη κατηγορία. Μπορούν να εκτελούν καθήκοντα οποιασδήποτε πολυπλοκότητας.

4) Guard - είναι μια τολμηρή κατηγορία που προστατεύει εκείνους που χρειάζονται βοήθεια.

Φυσικά κάθε κατηγορία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, που έχουν κρυμμένο για μάχη.

EOS παιχνίδι σας προσφέρει δωρεάν για να εργαστεί για την εμφάνιση του χαρακτήρα σας. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του προσώπου του, τα μάτια, το σχήμα, αλλά και να πάρει μια καταπληκτική μαλλιά και ένα πανέμορφο κοστούμι.

Μπορείτε στο παιχνίδι Ηχώ της ψυχής θα πρέπει να εκτελέσει μια σειρά από αποστολές που συνδέονται με την ψυχή της θεάς.

Ενάντια σας σε αυτό το παιχνίδι θα ενεργήσει σκελετούς, ανατριχιαστικός τέρατα και άλλα φρικτά πλάσματα. Δώστε δύναμη να φέρει τον χαρακτήρα σας. Και γι 'αυτούς μπορείτε να πάρετε ένα κομμάτι της ψυχής της θεάς.

Σωματίδια Χάρη μπορείτε να ανοίξετε ένα ειδικό εφέ που θα σας βοηθήσουν στον αγώνα.

Επίσης, στο παιχνίδι Ηχώ της Ψυχής έχουν τα κατοικίδια ζώα που θα σας βοηθήσουν. Μερικά από αυτά θα πρέπει να οδηγούν. Εκτός από τις μάχες που θα πρέπει να λύσει γρίφους που δεν είναι δύναμη του καθενός.

Game Ηχώ της Ψυχής σε απευθείας σύνδεση πλήρη δυναμική, ενδιαφέρουσες προκλήσεις και συναρπαστικές περιπέτειες.

Περιμένετε Ρωσικοποίησης στο μέλλον του τόπου και την ολοκλήρωση της δικτυακό τόπο τυχερών παιχνιδιών.

Ηχώ της Ψυχής σε απευθείας σύνδεση να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσει και θα σας δώσει τις υπέροχες στιγμές που σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε και δεν θα αφήσει αδιάφορους.

Εισάγετε τον κόσμο της Ηχούς της Ψυχής και να μάθουν για τον θρύλο της όμορφης θεάς, ο οποίος αποφάσισε να πάει σε μια γενναία πράξη για χάρη της ζωής άλλων ανθρώπων.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more