Σελιδοδείκτες

End of Nations

Εναλλακτικές ονομασίες: End of Nations

Τέλος Εθνών Online - ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο sci - fi ύφος. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα βαθιά στο μέλλον, όταν ο πολιτισμός μας εξακολουθεί να καταφέρει να συμβαδίσει με τις ισχυρότερες συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Στον κόσμο δεν υπάρχει τάξη, δεν υπάρχει χάος και επικρατεί η φτώχεια. Και έπειτα υπάρχει η ομάδα που εγγυάται για την αποκατάσταση της ειρήνης. Προσπαθήστε να το πιστέψω.

Game End of Nations αναλαμβάνει ορισμένες απαιτήσεις συστήματος που αξίζει να συγχρονιστεί με τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας:

• Επεξεργαστής - δύο πυρήνα, 3000 MHz

• RAM - 2 GB

• Κάρτα Γραφικών - GF8800?

• σύνδεση στο Internet.

Όπως πάντα, αποφασίζει μόνο για να παίξει - αποδεικνύεται ότι χρειάζεται να εγγραφείτε. Τέλος των Εθνών αλλά η εγγραφή δεν θα προκαλέσει πολλά προβλήματα, και όμως είναι απαραίτητες για την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα στοιχεία που παρέχονται

1. Είσοδος στην επίσημη ιστοσελίδα του Τέλους του παιχνιδιού των Εθνών?

2. αμέσως στα δεξιά υπάρχει ένα παράθυρο για διακόσμηση?

3. εισάγετε το όνομά σας?

4. Τώρα εισάγετε το όνομά σας,

5. προσδιορίζει την ημερομηνία, το μήνα και το έτος γέννησης σας?

6. πληκτρολογήστε τη διεύθυνση της τρέχουσας διεύθυνση e-mail σας, θα λάβετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι,

7. δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, μην το χρησιμοποιήσετε και σε άλλα δίκτυα?

8. Επαναλαμβάνω προηγουμένως έπλασε τον κωδικό?

9. επιλέξτε τη χώρα σας από τις επιλογές?

10. αν η συναίνεση της παροχής πληροφοριών σχετικά με το παιχνίδι, και συμφωνώ με τους κανόνες του παιχνιδιού - τοποθετήστε ένα σημάδι σε αυτά τα κουτιά?

11. τσεκάρετε το πλαίσιο - έλεγχος.

Παίξτε online παιχνίδι End of Nations θα σας βοηθήσει με το ίδιο ειδικό όνομα του μηχανήματος - μονάδες. Το παιχνίδι διαθέτει τέτοιες μονάδες

• Mauler?

• Cobra?

• Το Remote Uplink?

• Εξουδετερωτής?

• Πετρίτης?

• Malkin?

• Jaguar.

Mauler - δεξαμενή, αντίστοιχα τεράστια, ισχυρή στη μάχη, αλλά αργή. Ανθεκτικά λόγω του πανοπλία.

Cobra - καταπολέμηση της κατηγορίας, γίνεται σε πολλές εχθρούς σε μεγάλη γκάμα.

Το Remote Uplink - σταθμό για να επικοινωνούν με το προσωπικό. Ασθενής τάξη, όχι την καταπολέμηση Μια γενική βιομηχανία.

Εξουδετερωτής - δεξαμενή. Με μέση παραμέτρους, συχνά λαμβάνεται ως διοικητής.

Πετρίτης - επίθεση φορτηγά, δεν έχουν καλή θωράκιση, αλλά πολύ γρήγορα.

Malkin - δεξαμενή, δεν είναι βαρύ, με αρκετά ισχυρή, έχει ένα καλό σύνολο χαρακτηριστικών. Πρωταρχικό μέσο.

Jaguar - μονάδα για την καταπολέμηση της. Πολύ γρήγορη και ισχυρή. Rocket διαθέτει εξοπλισμό που χρησιμοποιεί, ενώ ταξιδεύετε.

Στο τέλος των Εθνών δεν είναι εύκολο να παίξει, δεν είναι εύκολο έργο για να σώσει τον κόσμο. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε τρία κλάσματα:

• Διάταξη του Έθνους?

• Σκιά Επανάσταση?

• Μέτωπο για την Απελευθέρωση της.

Το ηγετικό είναι το Τάγμα του Έθνους. Και έτσι bude όχι πολύ καιρό. Θα πρέπει να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων του κόσμου, να στερήσει αυτό το κλάσμα δύναμη να νικήσουν τις μονάδες τους.

Μοντέρνα παίξετε online δωρεάν, έτσι ώστε να είναι δυνατό να κατεβάσετε End of Nations. Για να γίνει αυτό θα χρειαστείτε ένα torrent ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που έχετε στο σύστημα.

Το παιχνίδι δίνει μια θάλασσα των συναισθημάτων από τη διαδικασία της ειρήνης επιστροφή στην κανονική ζωή. Σας ενθουσιάσει με υψηλής ποιότητας γραφικά και κινούμενα σχέδια πάνω από το οποίο οι δημιουργοί έκανε καλή δουλειά.

 

Τέλος από την ηλεκτρονική εγγραφή Εθνών