Σελιδοδείκτες

Empire Σύμπαν 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Empire Σύμπαν 2

Παιχνίδι Αυτοκρατορία Σύμπαν 2 δημιούργησε ένα browser-based μαζική online παιχνίδι, όπου μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας διαδρομή στο γαλαξία. Θα είστε σε θέση να επιλέξουν από 9 διαφορετικές φυλές με μοναδικά χαρακτηριστικά και τις στατιστικές που αρχίζουν θέσεις για το παιχνίδι γαλαξιακό χάρτη Αυτοκρατορία Σύμπαν II . Συλλέξτε 10 διαφορετικούς πόρους μέσω αστεροειδείς εξόρυξης και τα συντρίμμια, να ρυθμίσετε 21 διαφορετικά σασί διαστημόπλοιο με πάνω από 66 στοιχεία - αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε πολλές ευκαιρίες για πειραματισμό. Με 146 διαφορετικές τεχνολογίες για την έρευνα αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να κερδηθεί ή να χαθεί. Υπάρχει μια ισχυρή έμφαση στις συμμαχικές gameplay Αυτοκρατορία Σύμπαν 2 σε απευθείας σύνδεση , και γιατί θα πρέπει να ενταχθούν μία από τις πολλές αυτοκρατορίες ή να δημιουργήσετε τα δικά σας. Χρησιμοποιήστε σας πολεμικά πλοία για να δώσει τις μάχες σε πραγματικό χρόνο ενάντια σε εκατοντάδες παίκτες της αντίπαλης ομάδας και στρατιώτες να ενεργούν ως τελευταία γραμμή άμυνας, όταν θα καταστραφούν όλα τα πλοία σας Αυτοκρατορία Σύμπαν [_2_ ] 2 σε απευθείας σύνδεση .

Μπορείτε να γίνετε ένας λόγιος, ένας πειρατής, ένας πολεμιστής, ένας έμπορος και ένας κυνηγός επικηρυγμένων στο παιχνίδι Αυτοκρατορία Σύμπαν 2. Με περισσότερους από 120.000 πλανήτες σε 10.000 τομείς στο παιχνίδι είναι αρκετός χώρος για όλους!

Πριν από την αναπαραγωγή Αυτοκρατορία Σύμπαν 2, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz , 1GB RAM, κάρτα γραφικών - 128 MB. Συμμετοχή στο παιχνίδι Αυτοκρατορία Σύμπαν II δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1.                   Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο "εγγραφή"?

2.                   Εισάγετε?

3.                   Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail?

4.                   Εισάγετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης?

5.                   Επιλέξτε «καταγραφή» και Αυτοκρατορία Σύμπαν 2 εγγραφή είναι πάνω.

Το παιχνίδι έχει χαρακτηριστικά. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που έχει την πρώτη 3D μηχανή γραφικών χώρο στον κόσμο, το οποίο χρησιμοποιείται JavaScript. Game Αυτοκρατορία Σύμπαν II προσφορές μάχη σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τα online αναφορές των μαχών, 10 διαφορετικούς πόρους, 21 διαφορετικά σασί διαστημόπλοιο 146 τεχνολογίες. Διαστημόπλοια Αυτοκρατορία Σύμπαν 2 σε απευθείας σύνδεση μπορεί να συναρμολογηθεί πλήρως από 66 διαφορετικά συστατικά. Ήδη χτισμένο διαστημόπλοια μπορεί να ανακατασκευαστεί ή να αναβαθμιστούν - διοικητές επηρεάζουν την αντοχή του στόλου. Ισχυρή παιχνίδι έμφαση Αυτοκρατορία Σύμπαν 2 γίνεται από τα συνδικάτα για την προώθηση. Ευθυγράμμιση (ουδέτερη, εξερευνητής, πολεμιστής, πειρατής, έμπορος, κυνηγός επικηρυγμένων) παίκτη με βάση το στυλ παιχνιδιού του Αυτοκρατορία Σύμπαν 2 σε απευθείας σύνδεση .

Οι παίκτες μπορούν να ομαδοποιηθούν σε αυτοκρατορίες, μπορείτε να οργανώσετε τις καμπάνιες αγώνα, οι πλανήτες μπορεί να κερδηθεί.

Θα Αυτοκρατορία Σύμπαν 2 παιχνίδι και να συνειδητοποιήσουν ότι, για τις πρώτες 30 ημέρες, μπορείτε να δημιουργήσετε τον πλανήτη σας, ξεκινήστε την έρευνα για να πάρετε πόρων, κλπ. κλπ. Αυτή τη στιγμή, ο πλανήτης σας θα πρέπει να προστατεύονται πλήρως, αλλά οι στόλοι σας μπορεί να επιτεθεί. Μετά από 30 ημέρες, η προστασία Αυτοκρατορία Σύμπαν 2 σε απευθείας σύνδεση είναι πάνω, δεν έχει σημασία πόσους πόντους έχετε.

Παιχνίδι Αυτοκρατορία Σύμπαν 2 θα σας δώσει την ευκαιρία να βομβαρδίσει τα πλοία στην επιφάνεια, η οποία μπορεί να προσβληθεί από τους orbiters. Πλοία στον πλανήτη που ονομάζεται λογική και περιλαμβάνουν την επισκευή πλοίων, τα πλοία ανάκαμψης, τα σκάφη.

Παιχνίδι Αυτοκρατορία Σύμπαν II θα σας δώσει μια ποικιλία των εθνών. Για παράδειγμα, Dzhamozoidy - ένα έθνος που ζούσε σε συμβίωση με τον εαυτό τους και τον κόσμο τους. Αυτό αποδεικνύεται από το λογότυπο που απεικονίζει την προέλευση και την ενότητα του λαού στο παιχνίδι Αυτοκρατορία Σύμπαν II . Veganiantsy είναι το είδος μνημείο βούληση. Ο μεταβολισμός τους είναι σημαντικά διαφορετική από τις άλλες φυλές Αυτοκρατορία Σύμπαν 2 σε απευθείας σύνδεση . Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι έπρεπε να προσαρμοστούν σε διαφορετικές κλιματικές συνθήκες όπως αυτές εξελίσσονται. Για το σκοπό αυτό, οι άνθρωποι οργανώθηκαν σε συνεργασία ασήμαντο Αυτοκρατορία Σύμπαν 2 σε απευθείας σύνδεση .

Από τα άλλα έθνη μπορείτε να μάθετε περισσότερα από το παιχνίδι Αυτοκρατορία Σύμπαν 2 σε απευθείας σύνδεση !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more