Σελιδοδείκτες

Empire: Total War

Εναλλακτικές ονομασίες: Empire: Total War

Empire Total War Game - turn-based στρατηγική εκτελείται τέλεια συνδυάζει όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά του είδους και έχει πάρει το καλύτερο από τις στρατιωτικές τακτικές. Όλα τα συμβάντα στο έργο αναπτύσσονται σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το παιχνίδι θα έκκληση σε όλους εκείνους που είναι τρελοί για παιχνίδια σε στρατιωτικά θέματα. Το έργο πραγματοποιήθηκε σε μια πραγματικά υψηλής ποιότητας και με την ψυχή - μεγάλη γραφικά, animation γίνεται καλά, το gameplay αξίζει το σεβασμό. Το έργο υλοποιείται ένα εντελώς νέο σύστημα γραφικών, που σας επιτρέπει να απολαύσετε το παιχνίδι σε καταπληκτική θαλάσσια έργα ζωγραφικής. Επιπλέον, κάθε παίκτης θα είναι διαθέσιμο σε νέα τοπία και ασυνήθιστη χλωρίδα. Ευχάριστη έκπληξη - τακτική αλλαγή των καιρικών συνθηκών.

Νέο παιχνίδι Empire: Total War θα μεταφερθούν σε σας σε χρόνο μακριά XVIII αιώνα. Για να είμαστε ακριβείς, αρχίζει να παίζει όλη τη δράση το 1700, και μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ιστορικά γεγονότα και τις επιπτώσεις τους για τις αλλαγές μέχρι το 1799. Ωστόσο, όπως του είχε υποσχεθεί σήμερα την ανάπτυξη του έργου θα είναι τελικά σε θέση να συνεχίσει το παιχνίδι - νέους χάρτες και αναθέσεις θα υποβληθεί σύντομα. Θα νιώσετε στο ρόλο του θαρραλέα και υπεύθυνη διοικητής. Υπό την ηγεσία σας, δεν θα είναι μόνο η θάλασσα, αλλά και προσγειωθεί στο έλεος σας και σύνεση θα υπολογίσει ολόκληρο το έθνος. Εσείς και ο χαρακτήρας σας μπορεί να διερευνήσει αν θέλετε το σύνολο του πλανήτη. Και βεβαιωθείτε ότι όλα τα παραπάνω στα μάτια σας, μπορείτε να ψάχνετε για το Empire: Total War βίντεο ρυμουλκούμενο.

Για να αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα στο παιχνίδι, θα πρέπει να εφαρμόσει και να βελτιώσει τις διπλωματικές τους ικανότητες. Ετοιμαστείτε για ό, τι έχετε να προσφέρετε και να οργανώσει συνασπισμούς και συμμαχίες. Στους ώμους σας θα είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των νεοσύστατων και από μακρού υφιστάμενη εμπορικές οδούς. Αλλά για να αρχίσετε να παίζετε θα πρέπει να κατεβάσετε την προ-Empire: Total War.

Σε αυτό το έργο, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να επιθυμούν να συνεχίσω να αγωνίζομαι, διατάζοντας μόνο πλοίο ή στόλο επανδρωμένο από τα καλύτερα γήπεδα. Μόλις είστε σε θέση να κατεβάσετε Empire Total War, μπορείτε να εφαρμόσουν τις δικές τους στρατηγικές και τα σχέδια gameplay. Κάθε κίνηση γίνεται στο παιχνίδι, είναι ένα εξάμηνο της ζωής. Μπορείτε να παίξετε με άλλους παίκτες σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας το χάρτη τακτικής, αλλά αν είναι απαραίτητο, το παιχνίδι μπορεί να μεταφραστεί σε αυτόματη λειτουργία, με τη φόρτωση χάρτη τακτικής δεν απαιτείται.

Κάθε παίκτης μπορεί να ελέγξει το Empire: Total War φατρία (ένα στην αρχή του παιχνιδιού). Παρά το γεγονός ότι το σχέδιο αναφέρει περισσότερα από 50 κλάσματα, ευλόγως διαθέσιμα στους συμμετέχοντες στο έργο είναι καινούργια μόνο λίγα από αυτά, το υπόλοιπο θα προστεθεί ανάπτυξης και προώθησης.

Στο παιχνίδι υπάρχουν τρεις κύριο μέρος του παιχνιδιού του κόσμου

1. Βόρεια Αμερική.

2. Ευρώπη.

3. Ινδία.

Ανατολικές Ινδίες και το Elephant Coast ανάλογα με τις εμπορικές οδούς.

Να αυτο-δοκιμή το παιχνίδι και βεβαιωθείτε ότι όλες τις αρετές του, πρέπει απλά να κατεβάσετε Empire Total War, βιάσου!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more