Σελιδοδείκτες

Empires in Flames

Εναλλακτικές ονομασίες: Empires in Flames

Empires Game in Flames - μια ελεύθερη προσομοιωτή που θα σας φέρει πίσω κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

Θα πρέπει να Empires in Flames σε απευθείας σύνδεση για να οικοδομήσουμε το site σας και να είστε σε αυτό, όπως ο διοικητής του Μεγάλου Στρατού ή του Βασιλικού Βρετανικού Στρατού στη μάχη. Το μέλλον της Ευρώπης σε αυτό το παιχνίδι είναι στα χέρια σας!

Σε Empires in Flames εγγραφή διαρκεί μόνο ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να εγγραφείτε θα πρέπει να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία για τον εαυτό σας με το διαχειριστή του site. Και έτσι θα πρέπει να γράψουμε τα εξής:

1. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις επιλογές που διακομιστές στους οποίους θέλετε να παίξετε.

2. Γράψτε το όνομα χρήστη σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να έρθει με το όνομα του παιχνιδιού.

3. Να είστε βέβαιος να καταγράψετε τον κωδικό πρόσβασης στο επόμενο κελί που θα πληρούν όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας.

4. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας.

5. Αν σας ενδιαφέρει η πληροφορία που παρουσιάζεται στη συνέχεια, βάλτε ένα σημάδι στα κύτταρα αυτά.

6. Κάντε κλικ στο « Anmelden kostenlos spielen » .

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε με ασφάλεια τις Empires παιχνίδι στο Flames.

Παίξτε Empires in Flames Θα σας χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web, έτσι υπάρχουν επιπλέον απαιτήσεις του υπολογιστή για αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι υποψήφια.

Ποιος θα κερδίσει στο παιχνίδι Στρατηγική στο τέλος, φυσικά, δεν αποφασίζουν να [_29_ ] ιστορικά γεγονότα και η ικανότητα των παικτών σε αυτό το παιχνίδι φυλλομετρητή .

Στο Empires in Flames παίζουν θα πρέπει, όπως και κάθε άλλη Στρατηγική Για το σκοπό αυτό πρώτα λάβει σταθερή θέση ώστε να καταστεί ασφαλές . Σε Empires in Flames Θα πρέπει να οικοδομήσουμε την πόλη.

Σκεφτείτε πώς χτίσει διαφορετικές μονάδες πεζικό hussars [_18_ ] Γρεναδιέροι και άλλοι και πώς μπορείτε να για να ασχοληθεί με αυτό. Ακριβώς για να γίνει ισχυρότερο, θα πρέπει να αναπτύξει μια στρατηγική δεξιότητα stroitelskoe. Αν δεν το κάνετε, τότε η εξέλιξη των γεγονότων στην Empires in Flames on-line θα αναπτυχθούν σιγά-σιγά.

, Θα εκτελέσει μια σειρά από καθήκοντα και τις αποστολές, προκειμένου να επιτύχει την επιτυχία στο παιχνίδι Empires in Flames.

Μην περιμένετε για αυτό το παιχνίδι, στη συνέχεια, ενώ έχετε το δικαίωμα να καταλάβουν την περιοχή και τη χρήση των όπλων . Για αυτό το browser-based παιχνίδι έχετε την ευκαιρία να παίξει εύκολα σε απευθείας σύνδεση και ως pa δεν e έχουν καμία ανάγκη να κατεβάσετε κάτι επιπλέον .

Επίσης Empires in Flames είναι δωρεάν παιχνίδι φυλλομετρητή.

Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε όχι μόνο να εξελίσσονται και προόδου, αλλά και θα είναι σε θέση να παρέμβει στη βρετανική συγκρούσεις.

Ποιος αγαπά τη στρατηγική που σέβεται την Empires in Flames on-line, γιατί θα σας πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο με το πραγματικό παγκόσμιο πόλεμο μεγάλη γενική Ναπολέοντα. Εδώ θα νιώσετε την πραγματική δύναμη του όπλου.

Θυμηθείτε, δεν είναι καμία κατάπληξη το όνομα του παιχνιδιού μεταφράζεται ως αυτοκρατορία στη φωτιά, γιατί είναι σε αυτές τις φορές όλα αυτά που συνέβησαν, δεν υπήρχε καμία ένδειξη ένα ζωντανό κομμάτι των πράξεων του Ναπολέοντα.

Πάρτε λίγο με Empires in Flames, αισθάνονται ότι δεν θα είναι όλοι σε θέση να σας πω το βιβλίο. Ανακαλύψτε αυτό τον κόσμο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more