Σελιδοδείκτες

Όρια Battle: Eldoran

Εναλλακτικές ονομασίες: Eldoran

Eldoran: όρια μάχης σε απευθείας σύνδεση λύσει το πρόβλημα της σωστής επιλογής της καθημερινής παιχνίδι φαντασίας για πολλούς παίκτες που έχουν βαρεθεί με την πρώτη και αφήστε τη διασκέδαση, αλλά όλοι το ίδιο πρόγραμμα και η λιτότητα παρόμοιων online παιχνίδια. Το πλεονέκτημα του παιχνιδιού μπορεί να ονομαστεί που παίζουν το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Eldoran: όρια μάχης, με μόνο μια σταθερή σύνδεση με το Διαδίκτυο και γνωστά σε σας web browser. Το παιχνίδι δεν απαιτεί από εσάς να κατεβάσετε οποιοδήποτε ειδικό λογισμικό στον υπολογιστή σας.

Eldoran Online παιχνίδι: όρια μάχης σας δίνει την ευκαιρία να βυθίσει στον κόσμο της φαντασίας και της περιπέτειας που συμμετέχουν στον αγώνα μεταξύ του καλού και του κακού. Επιλέξτε όμορφη πλευρά σας της σύγκρουσης, να δημιουργήσουν το δικό τους χαρακτήρα, ολοκληρώνει αποστολές, να κερδίσει μάχες, θα γίνει ισχυρότερη, διότι έχετε εξαγάγει την εμπειρία. Όπως και με κάθε online παιχνίδι, ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι να ανταγωνιστεί με άλλους παίκτες online.

Για να παίξετε Eldoran: Μάχη όρια θα πρέπει να περάσει εγγραφή στο παιχνίδι Eldoran: Μάχη όρια. Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο και είναι δωρεάν. Eldoran: Μάχη όρια εγγραφής αποτελείται από διάφορα στάδια:

1. Στο πρώτο παράθυρο εγγραφής θα πρέπει να επιλέξετε την φυλή του χαρακτήρα σας και να το θέσει με την επιλογή των αρχικών χαρακτηριστικών των παραμέτρων της επίθεσης, άμυνας, την ευκινησία, τη μαγεία.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε το όνομα από το εξωτερικό και το δάπεδο που έχετε δημιουργήσει ήρωα.

3. Στο τελικό στάδιο της εγγραφής, μπορείτε να γράψετε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης, καθώς και ένα νέο παιχνίδι συμφωνούν με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Συγχαρητήρια. Εγγραφή Eldoran: όρια μάχης πέρασε, και μπορείτε να ξεκινήσετε την περιπέτεια σας.

Eldoran Game: όρια μάχης σε απευθείας σύνδεση δεν επιβαρύνει ταξικό χαρακτήρα δύσκολη επιλογή σας, επειδή εσείς ο ίδιος προσωπικά προσδιοριστεί ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να επικεντρωθεί στην εμπειρία της σημεία ήρωα σας.

Σε αυτό το παιχνίδι είστε στο δικαίωμα να επιλέξει ποια από τις τέσσερις κούρσες κόσμο Eldoran: Μάχη έξω για να παίξει. Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Eldoran: όρια μάχη για online προοδευτικό αγώνα ακαθάριστο ασκητική Irie, Gran αμαρτωλή και άγρια ​​αχαλίνωτη sattekov.

Gross - το πιο προηγμένο στις τεχνολογικές πτυχές των ανθρώπων και ekonomicheskom Eldorana. Αυτοί οι άνθρωποι δεν βασίζονται στην τύχη και στη πτητικών μαγεία. Συνεκτική κοινωνία και ένα ερευνητικό πνεύμα - αυτά είναι τα κύρια μέσα για την καταπολέμηση της sattekov εναντίον των άλλων φυλών.

Satteki - το ακριβώς αντίθετο του ακαθάριστου. Είναι ένας λαός των κυνηγών και των trackers. Στον αγώνα για την επιβίωση, χρησιμοποιούν τις δυνάμεις της φύσης, επειδή περιέχει μια λαχτάρα για κάθε γέννηση Satteke.

Gran - οι άνθρωποι δεν θα αναγνωρίζουν οικεία ήθη. Έχουν από καιρό κάνει την επιλογή τους υπέρ της ακολασίας και διεστραμμένη ευχαρίστηση. Naisilneyshy αυτού του λαού έχουν μαγικές δυνάμεις για να αποπλάνησης και χειραγώγησης.

Airi - ιθαγενείς του Gran άνθρωποι έκαναν την επιλογή τους υπέρ της απόρριψης των σωματικών απολαύσεων. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο μίγμα και Gran Sattekov. Παρά την τρέλα Nargen είναι οι χειρότεροι εχθροί τους, η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι αρκετά κοινή.

Παρά την διαδραστικότητα και δυνατότητα αναπαραγωγής Eldoran παιχνίδι του είναι υπό ενεργό αναθεώρηση, και παίζουμε μέχρι την beta έκδοση του παιχνιδιού. Δηλαδή, έχουμε μια εγγύηση για την ανάπτυξη και την ανανέωση τόσο συναρπαστικό κόσμο. Έχει πρόσφατα εισαχθεί στο παιχνίδι θα είναι σε θέση να δημιουργήσει Clans - online κοινότητα των παικτών που θα είναι στο άμεσο μέλλον να εξαπολύσει μια άγρια ​​πάλη για τον έλεγχο εδαφών στον παγκόσμιο χάρτη του κόσμου Eldoran.

Θα πρέπει να σημειωθεί Eldoran: όρια μάχης - ένα online παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την εγχώρια Kharkov «Φαντασία Σύμπαν». Υποστηρίξτε τους εγχώριους παραγωγούς. Ειδικά επειδή οι προγραμματιστές έχουν δοκιμάσει και συνεχίζουν να προσπαθούν καλύτερο εαυτό τους.

Να είστε βέβαιος Eldoran: Μάχη έξω από το online παιχνίδι είναι κάτι που δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε και θα ανοίξει πλήρως, είτε στην ανάπτυξη του χαρακτήρα ταλέντο παιχνίδι πάλης.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more