Σελιδοδείκτες

Eden Eternal

Εναλλακτικές ονομασίες: Eden Eternal

Eden παιχνίδι - παιχνίδι πριν από δύο χρόνια σε anime στυλ, το οποίο έχει σχεδιαστεί για ένα μεγάλο αριθμό χρηστών ταυτόχρονα. Το κύριο χαρακτηριστικό του, το παιχνίδι είναι πολύ διαφορετική από τις ίδιες στρατηγικές - αυτό δεν είναι μια ευκαιρία να παίξει ένα χαρακτήρα, με λίγες, ενώ η εναλλαγή μεταξύ πολλαπλές κατηγορίες. Αν αποφασίσετε να Eden Eternalv παίξει , τότε δεν πρέπει να υπολογίζει σε μια γρήγορη ανάβαση στην κορυφή της τελειότητας και εύκολες νίκες. Θα πρέπει να σπάσει το κεφάλι σας για το πώς να γίνουν γενναίοι, ισχυροί και ισχυρό χαρακτήρα.

Λέγεται ότι για κάθε κατηγορία προβλέπεται διαφορετικά χαρακτηριστικά μάχης. Αυτό μπορεί να είναι όχι μόνο τα μπόνους που ένα ή τον άλλο χαρακτήρα λαμβάνει βλάβη, τη δυνατότητα να επιλέξουν διαφορετικούς τύπους όπλων, δυνατότητα να καλέσει τα ζώα βοήθεια και πολλά άλλα. Όλα σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να απολαύσετε από τους παίκτες των πέντε κατηγορίες, αλλά να αλλάξει το ένα στο άλλο διαρκεί περίπου 20 δευτερόλεπτα σε μια καλή ταχύτητα στο internet.

Απαιτήσεις για το παιχνίδι είναι αρκετά πρότυπο:

1. Η πρόσβαση στο Internet με ταχύτητα όχι μικρότερη των 600 k / sec.

2. Λειτουργικό σύστημα - XP, Vista, 7 ή κάτι παρόμοιο.

3. Μνήμη τουλάχιστον 1GB.

4. RAM - 1 GB ή περισσότερο.

5. Κάρτα γραφικών.

6. Κάρτα ήχου.

7. Ελάχιστες δεξιότητες παιχνιδιού.

Στο Eden Eternal σε απευθείας σύνδεση οι παίκτες μπορούν να χτίζουμε όλη τη μητρόπολη, όλα εξαρτώνται από τη φαντασία και την επιθυμία. Μπορείτε να αναπτύξουν τις οικονομία και την κοινωνική σφαίρα, που πραγματοποιήθηκε θέσεις εργασίας και να συμμετάσχουν στην υλοποίηση πολλών σχεδίων. Εξαιτίας αυτού, ο παίκτης έχει την ευκαιρία να κερδίσει το σεβασμό των πλοιάρχων. Εάν δεν είστε πρόθυμοι να αναλάβουν την ευθύνη για ολόκληρη την πόλη, μπορείτε να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε πόλη ως κάτοικος και να αναπτύξουν εκεί. Θα πρέπει να ενταχθούν στο τάγμα, να αναπτύξει τον εαυτό σας και να βοηθήσει στην ανάπτυξη τους άλλους.

Στο Eden Eternal καταχωρηθεί που απαιτούνται. Θα δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε όλα το παιχνίδι μπόνους. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε το κατάστημα όπου μπορείτε να αγοράσετε ό, τι χρειάζεστε. Την ίδια την καταχώριση παίρνει πολύ λίγο χρόνο, περνά στη σελίδα του τίτλου του παιχνιδιού (πεδία συμπληρώνονται με το όνομα, το email, κ.λπ.

Εκτός από την οικοδόμηση της ειρήνης έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε μια άλλη καριέρα - για παράδειγμα, να λάβει μέρος στις μάχες, μάχες, να πάει σε ένα κυνήγι θησαυρού, κλπ. κλπ. Σε κάθε στάδιο μπορεί να αντληθεί ήρωα και θα λάβετε ένα βραβείο και μπόνους. Ως αποτέλεσμα, αν μπορείτε να μάθετε πώς να συνδυάσει αρμοδίως στρατιωτικές επιθέσεις και ειρηνική συμβίωση, τότε πολύ γρήγορα να είναι σε θέση να χτίσει τη δική σας πόλη και να αναπτύξει σε αυτόν μια ισχυρή υποδομή.

Στο Eden Αιώνια παίξετε online πολύ ενδιαφέρουσα και επειδή κάποτε μπορεί να παίξει το παιχνίδι έως και αρκετές χιλιάδες άτομα. Αλλά την ίδια στιγμή σε μια συντεχνία είναι μόνο τρεις ντουζίνα παίκτες. Με όλα αυτά, δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες ότι αν σήμερα έχουν κερδίσει τη μάχη, τότε αύριο θα είστε σε θέση να κάνουν το ίδιο. Θα πρέπει να βελτιώνει συνεχώς τις δεξιότητές τους και να αναπτύξουν όλο και περισσότερα νέα στρατηγική.

Παίξτε Eden Αιώνια κοστούμια τους ανθρώπους όλων των ηλικιών - στην πραγματικότητα, εδώ είναι τι πρέπει να κάνουμε κάθε . Έτσι - παίζουν και να βελτιωθεί.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more