Σελιδοδείκτες

Dying Light 2

Εναλλακτικές ονομασίες:
Το

Dying Light 2 είναι πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα ένα από τα πιο θεαματικά RPG αυτή τη στιγμή. Το παιχνίδι έχει εξαιρετικά γραφικά, ο κόσμος είναι εκπληκτικά λεπτομερής. Η μουσική επιλέγεται για να ταιριάζει με αυτό που συμβαίνει στην οθόνη, η φωνητική δράση είναι εξαιρετική. Πολλοί περίμεναν το παιχνίδι και έπρεπε να περιμένουν περισσότερο από το αναμενόμενο. Για διάφορους λόγους, οι σεναριογράφοι και τα στούντιο ανάπτυξης έχουν αλλάξει.

Στο παιχνίδι πρέπει να σώσετε τον κόσμο από έναν ιό που μετατρέπει τον πληθυσμό σε ζόμπι. Αφού ο πληθυσμός θεραπεύτηκε από αυτή τη μετάδοση για πρώτη φορά με μεγάλη προσπάθεια, καταστράφηκαν όλα τα δείγματα του παθογόνου. Όμως ο στρατός αποφάσισε να αφήσει μερικά δείγματα στο εργαστήριό τους και να τα μελετήσει προκειμένου να αναπτύξουν βιολογικά όπλα. Από μια ατυχή σύμπτωση, ο ιός απελευθερώθηκε και κατάφερε να καταστρέψει σχεδόν ολόκληρο τον πληθυσμό του πλανήτη. Οι επιζώντες ζουν στη μοναδική πόλη γύρω από την οποία όλες οι περιοχές καταλαμβάνονται από ζόμπι. Ένας μικρός αριθμός ανθρώπων που είναι σε θέση να επιβιώσουν στον έξω κόσμο ονομάζονται προσκυνητές και δεν αντιμετωπίζονται όλοι στην κοινωνία καλά τέτοιους χαρακτήρες. Η πιο πιθανή αιτία εχθρότητας είναι ο φθόνος. Αλλά σπάνια εμφανίζεται μια ανοιχτά απορριπτική στάση, αφού όλοι οι προσκυνητές έχουν πολύ καλά ανεπτυγμένες μαχητικές ικανότητες και επαρκή δύναμη.

Όλοι οι κάτοικοι της πόλης, ανεξαιρέτως, φορούν ειδικά βραχιόλια που προλαμβάνουν τις ασθένειες.

Εκτός από τις αποστολές ιστορίας, υπάρχουν επιπλέον αποστολές στο παιχνίδι, μην τις αμελήσετε, θα μάθετε αργότερα γιατί.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα εντός των τειχών της πόλης του, αυτό δίνει ένα τεράστιο περιθώριο για την εφαρμογή των δεξιοτήτων parkour, και θα συναντήσετε ακόμη και τον ιδρυτή αυτού του επιταχυνόμενου τρόπου κίνησης, τον David Bell. Όλα αυτά προσθέτουν πολύ στην ψυχαγωγία του παιχνιδιού.

Η πόλη είναι πολυεπίπεδη και πολύ όμορφη.

Ο χαρακτήρας σας μπορεί να οπλιστεί με μια ποικιλία όπλων.

Διαθέσιμο:

  • Τόξα
  • Άξονες
  • Σύλλογοι
  • Σταυροί
  • Σπαθιά
  • Μπάτον
Τα

Weapons μπορεί να είναι απλά, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά πραγματικά θρυλικά αντικείμενα. Επιπλέον, οποιοδήποτε από τα στοιχεία υποστηρίζει τροποποίηση. Μπορείτε να προσθέσετε ζημιά πυρκαγιάς ή σοκ με αυτόν τον τρόπο.

Το σύστημα μάχης είναι ποικίλο και σας επιτρέπει ακόμη και να χρησιμοποιείτε στοιχεία parkour. Αλλά για να φτάσετε στα ύψη, πρέπει να αντλήσετε καλά τον χαρακτήρα, στην αρχή γνωρίζει λίγα και το παιχνίδι μπορεί να φαίνεται ακόμη και βαρετό. Είναι για άντληση και πρέπει να εκτελέσετε πρόσθετες εργασίες. Έτσι θα πετύχετε πολύ πιο γρήγορα τόσο στη μάχη όσο και στο παρκούρ. Δεν θα μπορέσετε να ανοίξετε όλες τις δεξιότητες απλά περνώντας μέσα από την ιστορία. Αφιερώστε χρόνο και αφιερώστε λίγο χρόνο στην αρχή του παιχνιδιού για να κατακτήσετε τουλάχιστον τις ελάχιστες δεξιότητες πριν προχωρήσετε.

Καθώς κινείστε στην πόλη ή τσακώνεστε, προσέχετε τη μπάρα αντοχής σας. Ξοδεύεται σε δράσεις εξουσίας και απεργίες. Κρεμασμένοι κάπου, δεν μπορείτε να παρακολουθείτε αυτήν την παράμετρο και να πέσετε από μεγάλο ύψος, γεγονός που θα οδηγήσει στο θάνατο του ήρωα.

Το

Dying Light 2 κατεβάστε δωρεάν στον υπολογιστή, δυστυχώς δεν θα λειτουργήσει. Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι στην πλατφόρμα Steam ή στην επίσημη ιστοσελίδα.

Ξεκινήστε να παίζετε, μην αφήσετε τα ζόμπι να νικήσουν τον πληθυσμό της τελευταίας πόλης στον πλανήτη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more