Σελιδοδείκτες

Οι Δύο Πύργοι

Εναλλακτικές ονομασίες: 2Towers

Οι Δύο Πύργοι online - είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδικτυακό παιχνίδι (MMORPG), ενός νέου τύπου, όπου το κυρίαρχο επιλεγεί σωστά την τακτική και το ομαδικό πνεύμα. Υπάρχουν μόνο συντονισμένες ομαδικό παιχνίδι και επιλεγεί σωστά τακτικές δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσουμε τη μάχη. Online παιχνίδι The Two Towers είναι προσβάσιμο από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

Για να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση The Two Towers, δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη Join The Two Towers: στην αρχική σελίδα κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή» θα ανοίξει μια νέα σελίδα όπου το πεδίο καταχώρησης, πληκτρολογήστε το όνομα (login) επιλέγουν να πάρουν το λόγο και Saugus με τους κανόνες του παιχνιδιού. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε την κατηγορία της 6 προσφορές: οικοδόμος, Archer, Mage, Priest, Ballista και ντόπιοι. Εάν ένας χαρακτήρας είναι αυτό που δεν σας αρέσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορεί να αλλάξει και να συνεχίσει στο παιχνίδι Οι Δύο Πύργοι.

Μετά την επιλογή ενός χαρακτήρα, ανοίγοντας το μενού του "προφίλ", μπορείτε να δείτε την τάση του χαρακτήρα, ibid εισάγετε το e-mail και το password, και να επιλέξετε το φύλο του avatar σας. Καλά αυτό είναι ουσιαστικά τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι Εγγραφή Two Towers ολοκληρωθεί και είναι τώρα, μετά από όλες τις ρυθμίσεις που μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Δύο Πύργους.

Αρχικά, ο χαρακτήρας σας θα πρέπει να κληθεί να εκτελέσει το πρώτο του έργο Quest για το οποίο θα λάβετε μια ανταμοιβή το νόμισμα του παιχνιδιού. Σε αυτό το στάδιο των εργασιών αναζήτηση -13 κομμάτια.

Game Two Towers έχει το νόμισμα του παιχνιδιού σε απευθείας σύνδεση - χρυσό, ασήμι και μαργαριτάρια. Τα μαργαριτάρια μπορούν να αγοραστούν με πραγματικά χρήματα, χρυσό και ασήμι κέρδισε στους τρόπους παιχνιδιού.

Για αυτό το νόμισμα σε εξειδικευμένα καταστήματα, μπορείτε να αγοράσετε διάφορα όπλα και τα πυρομαχικά (κάθε χαρακτήρας δική του), φίλτρο και ρούνους.

Κάθε ένας από τους χαρακτήρες που έχει την ευκαιρία να αγοράσει την κατάσταση (έναντι αμοιβής): Master, The Bounty Hunter, Warrior, καταστηματάρχης, Scout, μεταμφίεση, Freeze Λόουτς, τραπεζίτης και δημοπράτη. Εκτός από το καθεστώς, οι χαρακτήρες έχουν επτά είδη χαρακτηριστικά: Επίθεση, Άμυνα, τύχη, Agility, εργατικότητα, απληστία και της διανόησης. Και αυτές οι ικανότητες: Magic χτύπημα Πέτρινου, Βραδύτερη, Ευλογία, Anathema, Θεραπεία, ισχυρό cast, Wall Shield.

Online Game Two Towers προσφέρει ακόμη παρτίδα δυνατότητες, αλλά και για ένα ορισμένο ποσό του νομίσματος του παιχνιδιού: Warlord, γαιοκτήμονας και έμπορος.

Μετά την ολοκλήρωση κάθε επίπεδο του παιχνιδιού, ο χαρακτήρας θα λάβουν ένα δωρεάν ποτήρια χαρακτηριστικά που πρέπει να διανέμονται μεταξύ των παραμέτρων του ήρωα.

Οι Δύο Πύργοι σε απευθείας σύνδεση προσφέρει πολλά είδη μάχες: Αρένα Μάχες και πάλης για αρχάριους. Και επίσης, αυτό το είδος των αγώνων ως «Εισβολή» - που παλεύει ενάντια τέρατα (3x7, 7x7), όπου η νίκη είναι αντάμειψε γενναιόδωρα.

In The Two Towers, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παίξετε Tyr (εδώ μπορείτε να εξερευνήσετε τις διάφορες δεξιότητες, την καταπολέμηση τέρατα, δοκιμάστε διαφορετικές πυρομαχικά και να κάνει κάποια χρήματα).

Για όσους προτιμούν την εντολή και συντόνισε το παιχνίδι, υπάρχει μια ευκαιρία να ενταχθούν στην clan. Ή να δημιουργήσετε το δικό σας. Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Two Towers αποτελούνται Clan, στη συνέχεια, να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει όλα τα ζητήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μαζί με τους άλλους.

Μετακίνηση στην κλίμακα της σταδιοδρομίας σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να βελτιώσετε τον τίτλο του παιχνιδιού από το συνηθισμένο στο στρατάρχη. Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος, αν καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτευχθεί το βαθμό του Guardian Φρούριο, είναι σχεδόν πάνω από την εξέλιξη του παιχνιδιού. Αλλά ο απώτερος στόχος του κάθε παίκτη στο παιχνίδι, δεν είναι η κατοχή του χρυσού και τα φρούρια, και να αγοράσετε το δικό σας νησί (υπάρχουν τέσσερις τύποι των νησιών: Μικρή νησί, μικρό νησί, Middle Island και Big Island), και τελικά να πάρει τον τίτλο του Guardian του νησιού.

Έτσι, εν κατακλείδι της επανεξέτασης αυτής, θα ήθελα να προσθέσω το εξής: Στο παιχνίδι υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, περιοχές, τα κτίρια και τις αποχρώσεις του παιχνιδιού, καθώς οι δύο πύργοι online παιχνίδι είναι ο "όγκος" και αποτελείται από πολλά νησιά. Ως εκ τούτου, αντί για όλα σε μια σύντομη ανασκόπηση δεν είναι δυνατή. Η καλύτερη επιλογή για να εξερευνήσετε ολόκληρο το παιχνίδι, αυτό το παιχνίδι Join The Two Towers, η οποία θα παίξει στο Two Towers σπουδάζουν από το εσωτερικό. Έτοιμοι για περιπέτεια; Δύο πύργοι check σας περιμένουν!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more