Σελιδοδείκτες

DV8

Εναλλακτικές ονομασίες: DV8

Στρατηγική έρχεται από το μέλλον DV8 παιχνίδι. Θα σας κάνει να νιώσετε το μέλλον πολεμιστής που μάχεται για την ειρήνη, την καλοσύνη, την ανθρωπιά. Στο έδαφος, υπήρχε μια σημαντική πόλη - Whitespire. Κόσμος γύρισε ανάποδα, και τώρα η βία, το κακό, η κλοπή - όλα επιτρέπεται από το νόμο. Όσοι εξακολουθούν να αντισταθεί το νέο καθεστώς, το λεγόμενο στείλετε ένα σύνδεσμο όπου κάποιος διασπά και να εγκαταλείψει, και κάποιος συνεχίζει τον πόλεμο και προσπαθεί να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή! Όντας μία από τις δημιουργίες Developer Plinga Play, DV8 σε απευθείας σύνδεση γίνεται υπό τις καλύτερες παραδόσεις της εν λόγω εταιρείας. Καλή γραφικά, gameplay διασκέδαση, συναρπαστική ιστορία - το πιο σημαντικό πράγμα για κάθε fan των online παιχνιδιών. Φυσικά, σε μεγαλύτερο βαθμό, αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για τη νεότερη γενιά των gamers, αλλά και οι ενήλικες έχουν δει επανειλημμένα.

Αν σε αυτό τουλάχιστον μία φορά έχετε παίξει οποιοδήποτε παιχνίδι Plinga, ξεκινήστε στο λογαριασμό του σχεδίου, τότε βιάζεται να ευχαριστήσουν - για τη διαδικασία εγγραφής, θα πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο. Πιο συγκεκριμένα για την διαδικασία εγγραφής σας ήταν μια εποχή κατά την εγγραφή σας στο σύστημα, για πρώτη φορά, μπορούν τώρα απλά να συνδεθείτε και να αρχίσετε να παίζετε. Εάν είστε αρχάριος, τότε να είναι προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι για να DV8 απαιτείται εγγραφή, αλλά στο μέλλον θα είστε σε θέση να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε Plinga-παιχνίδι κάτω από αυτά τα δεδομένα.

1. Ακριβώς στη μέση της οθόνης του παιχνιδιού μπροστά σας είναι μια μορφή για την εγγραφή. Παρά το γεγονός ότι η διαχείριση του παιχνιδιού δεν είναι προσαρμοσμένο για τους Ρώσους παίκτες θα καταλάβουν τα πάντα είναι αρκετά απλή.

2. Να επιτρέπεται το σύστημα να εγγραφούν χρησιμοποιώντας το λογαριασμό στο Facebook.

3. Αν προτιμάτε ένα πρότυπο έκδοσης - στην επάνω γραμμή που ονομάζεται «Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου» εισάγετε το e-γραμματοκιβώτιό σας.

4. Επόμενη στη «Κωδικός» ηχογραφήσετε το δικό σας μοναδικό κωδικό πρόσβασης. Προσπαθήστε να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης που θα μπορούσε να προστατεύσει την ίδια ασφάλεια του λογαριασμού σας από το hacking, και μπορείτε να παίξετε με ασφάλεια το DV8 παιχνίδι.

5. Στη γραμμή «Όνομα Χρήστη» θα πρέπει να εισάγετε το όνομα χρήστη σας που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι, στο μέλλον θα χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα παιχνίδια, εκτός εάν θα μπορούσε να υπάρξει περαιτέρω και να δώσει ονόματα για τους χαρακτήρες.

6. Αυτό το σύστημα δεν αμφιβάλλει για την καλοσύνη των προθέσεών σας και ήταν σίγουροι ότι το παιχνίδι σας δίνει πρόσβαση σε ένα πραγματικό πρόσωπο και όχι το bot, θα πρέπει να συμφωνήσουν να δεχτούν τους κανόνες και τη συμφωνία χρήστη, διαφορετικά δεν θα είναι σε θέση να παίξει DV8.

7. Αν θέλετε να εγγραφείτε στη συνέχεια σε ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το τσιμπούρι σύστημα «Αποδέχομαι τους όρους ...», αν όχι, τότε παραλείψτε αυτή τη γραμμή.

8. Όλα γέμιση, πατήστε το «Μητρώο».

Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον και συναρπαστικό παιχνίδι που θα σας βοηθήσουν να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Παίξτε δωρεάν DV8 μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Έτσι υπογράψουν, να παίξουν, να πάει στο παιχνίδι κάθε μέρα και να πάρει μπόνους από το σύστημα μετά από κάθε πέντε ημέρες. Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να βελτιώσετε τους φίλους σας κοινωνικό δίκτυο ή νέες γνωριμίες της κοινωνίας Plinga. Γρήγορα, θα πρέπει να έχετε έναν μαχητή για τη δικαιοσύνη

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more