Σελιδοδείκτες

Dungeon Defenders 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Dungeon Defenders 2

Παιχνίδι Dungeon Defenders 2 - δωρεάν στρατηγική multiplayer παιχνίδι ρόλων με ένα τρίτο πρόσωπο. Αυτή η συνέχεια είχε το χρόνο να ανακτήσει τους χρήστες του έργου Dungeon Defenders, στην οποία οι προγραμματιστές αρκετά, πέρασε επιτυχώς "πύργους" με RPG. Ας μην συγχέουμε σας σχέδιο γελοιογραφία και κατά κάποιο τρόπο πάρα πολύ κορεσμένα χρώματα. 3D γραφικών μορφή εικόνας, τα καθήκοντα είναι πολύπλοκα, πλούσια gameplay δείχνουν ότι Dungeon Defenders 2 παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον είναι για τους ενήλικες. Το παιχνίδι δεν έχει σχεδιαστεί για πανκ, και ενδιαφέρονται για αυτό δεν ντροπή για διαφορετικές κατηγορίες χρηστών. Ο καθένας μπορεί να βρεθούν σε έναν φανταστικό κόσμο πολλά ελκυστικά πράγματα να είναι δελεαστικός και να κάνει την επιστροφή ξανά και ξανά στο gameplay. Θα βρείτε τον εαυτό σας σε μια μαγική χώρα που ονομάζεται Εθερία. Θα πρέπει να την σώσει από τις δυνάμεις του κακού τιμές. Διαφορετικοί τύποι του κακού ξωτικά και Orgov θα πάρει καταγής. Καταστρέψτε τους - ένα θέμα τιμής. Μην περιμένετε για εύκολες νίκες, οι εχθροί σας είναι ισχυρή και επικίνδυνη! Στη συνέχεια, όμως, δεν γεννήθηκαν χθες - όλα είναι καλά, αν γίνει προσπάθειές τους!

Κατά το χρόνο αυτό, ένα νέο παιχνίδι στο στάδιο της ΣΠΣ. Θα χρειαστείτε 2 Dungeon Defenders εγγραφείτε για να είναι σε θέση να συμμετέχουν σε δοκιμές. Στο επίσημο site θα πρέπει να παρέχουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της αίτησής σας, η διοίκηση θα στείλει το κλειδί για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, και μπορείτε να Dungeon Defenders 2 download. Beta πρόσκληση μπορεί να πάρει κάποιος. Κύρια υπομονή να περιμένει για την ουρά. Με την ευκαιρία, μπορείτε στη συνέχεια να εκφράσουν τις επιθυμίες τους ότι οι προγραμματιστές θα προσπαθήσει να λάβει υπόψη στην περαιτέρω βελτίωση του προϊόντος.

Κατάλογος των ελάχιστων απαιτήσεων του συστήματος, δεν θα υπερβαίνει τις παραμέτρους που απαιτούνται για να παίξει στην Dungeon Defenders . Ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί αυτήν τη ρύθμιση: Λειτουργικό σύστημα Windows XP/Vista/7? Επεξεργαστή Intel Πυρήνας 2 Duo @ 1. 8 Ghz / AMD Athlon 64 X 2 3800 +, κάρτα γραφικών nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 (video RAM 256 Mb)? συμβατή με DirectX 9. Κάρτα ήχου 0c, 2 ΜΒ του χώρου στο σκληρό δίσκο και 1. 5 Gb μνήμης RAM. Αλλά είναι ακόμα προκαταρκτικές υποθέσεις. Πλήρης κατάλογος των απαιτήσεων του συστήματος θα γίνει γνωστή πιο κοντά τη στιγμή της εκτόξευσης παιχνίδια. Τώρα studio Trendy Entertainment εργάζεται για να καταστήσει το παιχνίδι DD 2 ήταν διαθέσιμα στον υπολογιστή πλατφόρμες, Mac, ΙΟΣ, Android.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στη συνέχιση του αρχικού; Το γεγονός ότι το παιχνίδι Dungeon Defenders II μπορεί να υπερηφανεύεται για τις εν λόγω καταστάσεις ενημέρωσης ως μια συνεργατική και ανταγωνιστική. Σε λειτουργία συνεταιρισμού πρόσθεσε περισσότερους πύργους και τα ορυχεία, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προγραμματιστεί, για παράδειγμα, επεκτάθηκε ιστορία και 24 player. Ανταγωνιστική λειτουργία πολλών παικτών και είναι σχεδιασμένο στο ύφος της MOBA. Οι παίκτες θα διαγωνιστούν σε ομάδες των 5 ατόμων. Εργασία: η προστασία του πύργου από τον εχθρό.

Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε να παίξετε DD 2 και, βέβαια, ενδιαφέρον να μάθουν για τα χαρακτηριστικά του. Είναι ένας κόσμος όπου υπάρχουν ήρωες, τα καλλυντικά, τα κατοικίδια ζώα, στο παιχνίδι κόσμο με ένα ενιαίο νόμισμα, έναν κόσμο όπου μπορείτε να επιλέξετε το ένα πιο κατάλληλο παγκόσμιας κλάσης στην οποία αναμένουν μια αξέχαστη μάχη με το κακό τέρατα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο οπλοστάσιο των όπλων και μαγικά ξόρκια για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τον εχθρό. Εκτός από την ευκαιρία για την οικοδόμηση αμυντικές οχυρώσεις. Είτε είστε ένας πολεμιστής, ένας μάγος, ένας βουδιστής μοναχός ή των ξωτικών κυνηγός - όλες οι πιθανότητες για να παραχθεί επιθυμητή. Φυσικά, ο κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές τους ικανότητες, αλλά προσπαθούν να αναπτύξουν σας πρέπει σε κάθε περίπτωση. Συνέχιση ύψη σχεδιασμού και απλά έχουν μια ωραία στιγμή στην κοινωνία, όπως τα τυχερά παιχνίδια, όπως παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι, οι προσδοκίες σας δεν θα είναι απογοητευμένοι! Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more