Σελιδοδείκτες

Άλλοι κόσμοι: Στοιχειακή Πολέμου

Εναλλακτικές ονομασίες: Other Worlds, Other Worlds

Δίπλα από το μύθο και να μεταφράσουν τις αρχικές ρόλος-παίζοντας online παιχνίδι Other Worlds: War of the Elements προσφέρει να αγωνιστούν για τη σωτηρία του σύμπαντος και της ζωής Ondel Crystal, τους οποίους θέλουν να πάρουν την κατοχή των εκπροσώπων της σκοτεινής πλευράς του κόσμου - το πολύ κακό, που ενσωματώνονται στα τέσσερα στοιχεία τέσσερα τρομακτικό τέρατα. Άλλοι κόσμοι για το παιχνίδι: ". Zloveschnost" Στοιχειακή Πολέμου σε απευθείας σύνδεση χαρακτηρίζεται από έναν συνδυασμό των γραφικών φαντασίας με γοτθικά στοιχεία, γεγονός που καθιστά την ατμόσφαιρα και τις εικόνες ορισμένων ειδικών Όσο για τα μηχανική παιχνίδι και το παιχνίδι σε γενικές γραμμές, τότε είστε στο αρχικό σύστημα μάχης, οι παίκτες μάχη κατά μονομαχίες και μάχες μεταξύ των τάξεων, συναρπαστικές αποστολές και πολλές εντυπώσεις από αυτό το εκπληκτικό και απρόβλεπτο κόσμο. Αλλά πρώτα πράγματα πρώτα.

Ας ξεκινήσουμε με τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος που απαιτούνται που θα παίζουν τα παιχνίδι Other Worlds: Στοιχειακή Πολέμου σε απευθείας σύνδεση. Έτσι

Επιτρεπόμενα λειτουργικά συστήματα - Windows 2000/XP, Vista X32 / 7

Επεξεργαστής Pentium 1 GGts

128 MB RAM

Σταθερή σύνδεση με το Διαδίκτυο.

Game Άλλοι κόσμοι: Στοιχειακή Πολέμου σε απευθείας σύνδεση έργα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, αλλά ακόμα οι προγραμματιστές συνιστούν τη χρήση Mozilla Firefox.

Εγγραφή Άλλοι κόσμοι στο παιχνίδι: Πόλεμος των στοιχείων - μια διαδικασία που θα πάρει μακριά από σας αναγκάσει μερικά λεπτά. Έλα ofsayta παιχνίδια συμπληρώσετε απλές μορφές - ηλεκτρονική διεύθυνση (ρεύμα) κωδικό πρόσβασης και την ερώτηση ασφαλείας (σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα με την ξαφνική είσοδο υπόψη). Εγγραφή Άλλοι κόσμοι: Elemental πόλεμος συνεχίζεται και μετά την ενεργοποίηση της σύνδεσης που προβλέπεται στην ταχυδρομική διεύθυνση.

Έτσι, αν σας σε άλλους κόσμους: Elemental War on-line εγγραφή είναι επιτυχία ενεργοποιημένη, ο χρόνος να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο - τη δημιουργία του χαρακτήρα. Για να ξεκινήσετε είναι να αποφασίσετε ποια από τα στοιχεία

Θα προστατεύσει το χαρακτήρα σας και, ως εκ τούτου, κατά τα τέρατα που θα αγωνιστούν τα στοιχεία. Επιπλέον, άλλους κόσμους: Στοιχειακή Πολέμου online παιχνίδι στο οποίο υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες χαρακτήρων: Barbarian, Monk, Mystic, αναζητητή. Τα βασικά χαρακτηριστικά Βαρβάρα με στόχο την πρόκληση περισσότερα Guardian ζημιά - για την άμυνα, Monk - επούλωση και Μυστήριο - για τη χειραγώγηση της ενέργειας του αντιπάλου. Εκπρόσωποι της κάθε κατηγορίας έχει τέσσερα κύρια (και καθολική) παράμετρο: ενέργεια, δύναμη, Ανακύκλωση, το απαιτούμενο επίπεδο.

Τι περιμένει εκείνους που έρχονται να παίξουν το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Other Worlds: Πόλεμος των Στοιχείων; Φυσικά, ο κύριος στόχος - να προστατεύει από φυσικές Ondel Κρίσταλ «τέρατα», αλλά μαζί με αυτό που περιμένετε απίστευτες περιπέτειες και μάχες με τους παίκτες που υπερασπίζονται άλλα στοιχεία. Μάχες λαμβάνουν χώρα σε οποιαδήποτε θέση σε οποιοδήποτε σημείο στο χάρτη άλλους κόσμους. Το μόνο που χρειάζεστε για να πολεμήσουν τον εχθρό με φαντασμένος - να υποβάλει προκαταρκτική αίτηση σε έναν αγώνα. Επιπλέον, one-on-one μάχες, όπως και σε άλλους κόσμους: Στοιχειακή Πολέμου παίξει και μπορεί να αγωνιστεί σε μεγάλη κλίμακα - η μάχη μεταξύ των διαθέσιμων κατηγοριών ή οικογένειες που αντιπροσωπεύουν κάθε στοιχείο του. Αλλά μερικές φορές δεν είναι απαραίτητο για την καταπολέμηση του - διπλωματική τακτική είναι πολύ πιο αποτελεσματική από τις αιματηρούς πολέμους, εάν η σωστή προσέγγιση για την επιλογή των συμμάχων και να δημιουργήσει μια κερδοφόρα συμμαχία μαζί τους.

Εκτός από την ανάπτυξη μιας στρατιωτικής σταδιοδρομίας, οι παίκτες είναι επίσης διαθέσιμα (το πέμπτο επίπεδο) και πιο ειρηνικές δραστηριότητες, όπως τα σκάφη, για παράδειγμα. Remeslenecheskih τέσσερα επαγγέλματα - Ψαράς, Travnik, Harvester και Prospector. Κάθε επάγγελμα έχει τα πλεονεκτήματά της και φέρνει όλα τα είδη των μπόνους. Εκτός από την στρατιωτική σταδιοδρομία και βιοτεχνίες του προσελκύει πολλούς παίκτες παίζουν σε άλλους κόσμους: Στοιχειακή Πολέμου ευκαιρία να συναντηθεί με το δεύτερο εξάμηνο και να δημιουργήσει την προσωπική ζωή, μέχρι το γάμο. Και σε γενικές γραμμές, όχι μόνο για να περιγράψει, έτσι ώστε να πάμε καλύτερα το παιχνίδι και να φτιάξετε το δικό σας εντύπωση του παιχνιδιού Other Worlds: Ο πόλεμος των στοιχείων.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more