Σελιδοδείκτες

Driver: San Francisco

Εναλλακτικές ονομασίες: Driver: San Francisco

Driver Game: San Francisco - ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της multiplatform. Η βασική διαφορά στο ρεαλισμό. Θα πρέπει να ακονίσει καλά ικανότητες οδήγησης και να ξεπεράσουν τις διαδρομές δυσκολίας. Καθώς οι προγραμματιστές του έργου έγινε διάσημη Ubisoft, να αμφιβάλλει για την ποιότητα του παιχνιδιού δεν είναι απαραίτητη - είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας και απόλυτα εκτελεστεί έργο. Το έργο αυτό είναι μια λογική συνέχεια του διάσημου οδηγού. Συνολικά, το έργο είναι παρόμοια σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, αλλά ακόμα μερικές μεγάλες καινοτομίες δεν αναφέρουν αδύνατη.

Driver San Francisco παιχνίδι θα δώσει την ευκαιρία να σας εξοικειώσει με τη συνέχιση της ιστορίας των δύο απελπισμένους οδηγούς και αμετανόητοι εχθρούς, John Tanner και Charles Jericho, που ακόμη καταφέρει να επιβιώσει μετά από μια τρομερή ανταλλαγή πυροβολισμών στην Κωνσταντινούπολη. Μετά το περιστατικό αυτό, τα παιδιά ήταν ακόμα σε θέση να επιστρέψουν στην πατρίδα Ηνωμένες Πολιτείες του. Τώρα Tanner έχει περιπολούν στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο, και την Ιεριχώ αναμένει την επιβολή δικαστικών ποινών. Ωστόσο, η ποινική φύση Jericho κατάφεραν να ξεφύγουν από την επίθεση σε ένα βαν της αστυνομίας που φέρει τον. Σε μια προσπάθεια να σταματήσει η ανεξέλεγκτη Tanner παίρνει σε ένα τρομερό ατύχημα με φορτηγό. Ο επιβιώνει, αλλά πέφτει σε κώμα. Λοιπόν, όπως δεν θέλετε να κατεβάσετε γρήγορα Driver San Francisco για να εξακριβώσει την ακρίβεια προσωπικά του ενός τέτοια απίστευτη εξελίξεις;

Μετά από τέτοια γεγονότα Tanner ήταν σε θέση που ονομάζεται «μετατόπιση», η οποία του δίνει τη δυνατότητα να γίνει εμφυτεύονται στα σώματα των άλλων ανθρώπων εάν είναι απαραίτητο. Τώρα, η μετακίνηση από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο, θα είναι σε θέση να συνεχίσει με επιτυχία, όπως φαίνεται, ακόμη και αυτοκαταστροφική αποστολή.

Μόλις μπορείτε να κατεβάσετε Driver: San Francisco, θα εκπλαγείτε με το μεγάλο στόλο, στη διάθεση των παικτών. Είναι πάνω από 120 μοναδικά και θρυλικά αυτοκίνητα που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να αναβαθμίσετε σε νέα ύψη! Και όχι πολύ καιρό πριν, οι προγραμματιστές έχουν υποσχεθεί να εξετάσει την προσθήκη στο Driver: San Francisco ρωσική μηχανή, έτσι ώστε να ενθαρρύνει όλες τις ρωσικές οπαδούς του έργου.

Σε αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας ως ένας οδηγός για την οδήγηση πάνω από 200 χιλιόμετρα ακριβά. Σε αυτή την περίπτωση, σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι, για τη συνέχιση των οδηγών θα εφαρμοστούν όσο το 9 κύριες λειτουργίες παιχνιδιού, επιτρέποντάς σας να κάνετε το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον.

Για να κατεβάσετε με επιτυχία το πρόγραμμα οδήγησης παιχνίδι: San Francisco, θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα προ-κλειδιά για να αποκτήσετε πρόσβαση. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο απευθείας από την κύρια περιοχή του παιχνιδιού. Για την εκτέλεση των αποστολών που μπορείτε να κερδίσετε χρήματα, τα οποία στη συνέχεια θα δαπανηθούν για την αναβάθμιση ενός υπάρχοντος ή ένα νέο αυτοκίνητο.

Μπορείτε να εγγράψετε τα αρχεία σας για ειδικές DVR, τα οποία διαθέτουν το Driver: San Francisco μηχάνημα. Και αργότερα επιτεύγματα μπορεί να το μοιραστείτε με τους φίλους σας σε κοινωνικά δίκτυα.

Βιάσου και να δοκιμάσετε το Driver: San Francisco pc, είναι πραγματικά ένα μεγάλο και συναρπαστικό αγώνα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more