Σελιδοδείκτες

DreamFields

Εναλλακτικές ονομασίες:

Game Dreamfields - ένας από τους αντιπροσώπους χαριτωμένη σειρά παιχνιδιών από το Plinga Play. Σίγουρα περισσότερα Dreamfields έχει σχεδιαστεί για νέους εκπροσώπους geymerskogo τάξη, ωστόσο, και οι αναπτυγμένοι παίκτες μπορούν να χαλαρώσουν παίζοντας αυτό το χαριτωμένο και καλό-φύση παιχνίδι. Το Dreamfields σε απευθείας σύνδεση είναι κάπως θυμίζει κοινό και αγαπούσε από πολλές εφαρμογές στο Facebook ή Twitter σελίδα. Πιο ρεαλιστική για να φανταστείτε τι να περιμένετε από το παιχνίδι, μπορείτε να δοκιμάσετε να το δοκιμάσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Δοκιμάστε" στο κάτω μέρος της φόρμας για εξουσιοδότηση. Παρεμπιπτόντως, η γλώσσα του σχεδιασμού των παιχνιδιών μπορεί να αλλάξει από τα στάνταρ αγγλικά σε πιο κατανοητό στους συμπατριώτες μας Ρωσικά. σημαία) και να την αλλάξετε στη ρωσική γλώσσα.

Για να δείτε μια πληρέστερη έκδοση του παιχνιδιού θα πρέπει να εγγραφείτε. Έτσι ακριβώς Dreamfields ελέγχει ακριβώς όπως πολλά άλλα online παιχνίδια, είναι υποχρεωτική. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές παιχνιδιών και μπόνους.

1. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής, πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα, η οποία βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της οθόνης του παιχνιδιού.

2.

3. Εάν εξακολουθείτε να προτιμάτε τις παραδοσιακές μεθόδους εγγραφής, το επάνω πεδίο της φόρμας, που ονομάζεται E-mail, πληκτρολογήστε το email σας.

4. Στη γραμμή που ακολουθεί, εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό. Προσπαθήστε να το επιλέξετε περισσότερο ή λιγότερο δύσκολο να παίξετε το παιχνίδι Το Dreamfields ήταν ασφαλές και ο λογαριασμός σας θα μπορούσε να παραβιαστεί.

5. Στη γραμμή "Όνομα χρήστη" πληκτρολογήστε το ψευδώνυμό σας, ακριβώς έτσι θα έχετε πρόσβαση στο σύστημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

6. Για να δεχτείτε τους όρους του παιχνιδιού, σημειώστε τη σχετική γραμμή.

7. Αν επιλέξετε να εγγραφείτε στην αλληλογραφία από τη διοίκηση, εκτός εάν θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα, αφήστε ένα κενό χώρο για εμφάνιση.

8. Όλα τα πεδία συμπληρώνονται; Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί "Εγγραφή".

Αν είστε στο παιχνίδι Dreamfields από το λογαριασμό σας στο Facebook, τότε στη λίστα θα εμφανίζονται στους φίλους σας φίλοι που έχουν επίσης εγκαταστήσει και να παίξουν Dreamfields.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το σύστημα θα σας προσφέρει πάντα όλο και περισσότερες εργασίες και αναζητήσεις που δεν θα βαρεθούν. Συμπληρώνοντας τα προτεινόμενα καθήκοντα, μπορείτε να πάρετε πόντους μπόνους. Και αυτό το παιχνίδι σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more