Σελιδοδείκτες

Προφήτης δράκου

Εναλλακτικές ονομασίες: Προφήτης δράκου

Προφήτη παιχνίδι Δράκος είναι ένα συστηματικό αγώνα που προσφέρει στους παίκτες μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού αγωνίζονται.

Προφήτη Δράκου σε απευθείας σύνδεση θα σας στείλει σε ένα μέρος όπου οι δράκοι περιπλανώνται τη γη, τη θάλασσα και να πετάξει μέσω του αέρα.

Προφήτης Δράκος παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να συμμετάσχουν στη μάχη με διάφορες δράκους. Επανακτήσει αυτό το σκοπό στη γη από το κακό Μαύρος Δράκος, ο οποίος δραπέτευσε από τη στροφή.

Σε Προφήτη εγγραφή Δράκου έχει ως εξής:

1. Θα πρέπει να βρείτε στην ιστοσελίδα του Προφήτη του παιχνιδιού Δράκου σε απευθείας σύνδεση.

2. Κορυφή της φόρμας θα δείτε ένα κουμπί με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε στο παιχνίδι μέσω του Facebook, ένα κοινωνικό δίκτυο.

3. Ένας άλλος τρόπος για να εγγραφείτε για σας είναι να εγγραφείτε στο site.

4. Στο χώρο στην πρώτη γραμμή του εντύπου εγγραφής εισάγετε τη διεύθυνση email σας.

5. Επαναλάβετε τη χορήγηση της διεύθυνσης e-mail στο επόμενο κελί.

6. Καταγράψτε τον κωδικό πρόσβασης για το παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε αυτό το συνδυασμό μόνο σε αυτό το παιχνίδι.

7. Σκεφτείτε ψευδώνυμο και να το γράψετε κάτω.

8. Ανάγνωση σημεία, όπως περιγράφεται παρακάτω μορφές. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τα πάντα σε αυτά, να τα επισημάνετε κάνοντας κλικ επάνω τους.

9. Πατήστε «Παίξτε δωρεάν τώρα».

Play Προφήτη Δράκου Θα είναι μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο Internet, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε έξω: συνδεθείτε στο Internet και στον υπολογιστή σας έχει εγκατασταθεί κανένα πρόγραμμα περιήγησης.

Πριν ξεκινήσετε να παίξετε Προφήτη Δράκου για να παίξει, θα πρέπει να εξοικειωθούν με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

1. Δράκοι είναι παντού: σε έναν κόσμο σχήμα δράκου, πάνω από 300 μοναδικά δράκους περιφέρονται στη γη. Μπορείτε να πολεμήσει, τη σύλληψη, το τρένο και βόλτα για να χρησιμοποιήσει και να αναπτύξει μοναδικές δεξιότητες και τις ικανότητές τους και να βοηθήσουν την περίπτωσή του.

2. Σύστημα Combat: Προφήτης Δράκου χρησιμοποιεί Auto-στόχο και σύνθετο σύστημα για να δώσει στους παίκτες μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού αγωνίζονται. Το σύστημα αυτό δίνει στους παίκτες περισσότερο έλεγχο με ένα ευρύτερο φάσμα των τακτικών επιλογών από τις παραδοσιακές MMOs.

3. Όμορφη συναρπαστικό κόσμο: οι παίκτες ταξιδεύουν στον συναρπαστικό κόσμο γεμάτο με καταπληκτικές λεπτομερή τοπία. Μυστικά, τα προβλήματα και τα πλάσματα περιμένουν να δουν πως όταν αρχίσετε να παίζετε.

4. Εκτεταμένο σύστημα Στέγαση: αφήστε τη φαντασία σας και να διεγείρει τις προσδοκίες σας. Οι παίκτες έχουν πλήρη έλεγχο για να αξιοποιήσουν και να αναπτύξουν την πόλη σας μοναδικό στην πόλη και, εν τέλει, της αυτοκρατορίας.

5. Frontier Σύστημα: Οι ηγέτες Guild χαίρονται! Με αυτό το σύστημα κατασκευής μεγάλης κλίμακας, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την τελική βασίλειό τους. Επιδίωξη των πολιτών τους και η αυτοκρατορία τους, θα αναπτύξουν στο παιχνίδι.

Δράκου Προφήτης on-line - είναι ένα παιχνίδι της φαντασίας, το οποίο έχει κερδίσει πολλούς ανθρώπους. Συμμετάσχετε σε ένα από αυτά και παίρνει μαζί τους ένα διασκεδαστικό παιχνίδι Προφήτη Δράκου.

Προφήτης του Δράκου θα σας φέρει μια ποικιλία από εμπειρίες που θα ζήσετε κατά τη διέλευση του παιχνιδιού. Εγγραφείτε και δεν μένουν στα επιτεύγματα των στόχων τους!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more