Σελιδοδείκτες

Δράκος Pals

Εναλλακτικές ονομασίες: Δράκος Pals

Παιχνίδι Δράκος Pals είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, το οποίο δημιουργήθηκε σε ένα στυλ φαντασία. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί στο ύφος του anime, όπου τα κατοικίδια ζώα σας θα είναι δράκους. Το παιχνίδι Δράκος Pals Θα αντιμετωπίσετε μια μοναδική και απροσδόκητη gameplay, και εδώ θα δείτε την κατάταξη έθιμο τάξη με βάση το φύλο.

Ξένων γλωσσών (Αγγλικά) παρουσιάζονται στο Dragon Pals εγγραφής. Για να δημιουργήσετε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες για τον εαυτό σας:

1) διεύθυνση e-mail του ή το όνομα.

2) Γράψτε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω του Facebook .

Παίξτε Δράκος Pals Θα διδάξει τα κατοικίδια ζώα τους - δράκους. Μπορείτε να βελτιώσετε τις ικανότητές τους. Μπορείτε ακόμη και να είναι μερικές δράκους, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια στιγμή, αν είναι απαραίτητο.

Το παιχνίδι Δράκος Pals παίξει θα πρέπει να επικεντρωθεί όχι μόνο στην όξυνση της μάχης, αλλά και θα αναλάβει τη φροντίδα του κατοικίδιου ζώου σας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας κήπο της κουζίνας και να αναπτυχθούν τα τρόφιμα σε αυτό για την υπέροχη κατοικίδια ζώα τους.

Στο παιχνίδι του προγράμματος περιήγησης Δράκος Pals σε απευθείας σύνδεση, υπάρχουν τρεις κατηγορίες:

1. Τοξότες - αυτοί εκρηκτική δύναμη είναι γνωστές για την κατάρτιση τεράστια ζημιά στη μάχη. Χρησιμοποιούνται καλύτερα για Βλάβη μακροπρόθεσμα.

2. Warriors - έχουν ισχυρές καρδιά ότι κάνει τους πιο παλληκάρι υπερασπιστές. Αν επιθέσεις τους μέτρια μπορούν να αντέξουν περισσότερα ποσό των ζημιών.

3. Magee - οι πλοίαρχοι στοιχεία δική δύο μέρη άμυνας, και αίτηση ζημιά. Είναι το πιο με βάση από τις τρεις κατηγορίες και είναι ισχυρό θεραπευτές [_7_ ].

Κάθε τάξη έχει το δικό της μοναδικό σύνολο των δεξιοτήτων. Αυτές οι δεξιότητες που αποτελείται από τρεις διαφορετικούς τύπους δεικτών: επίθεση, την υποστήριξη και το ταλέντο. Δεξιότητες όπως η επίθεση και η στήριξη θα μπορούσε να γίνει στη γραμμή ικανότητα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν στη μάχη, και τα ταλέντα ενεργούν ως παθητική δεξιότητες.

Οι παίκτες έχουν δύο διαφορετικά είδη δεξιοτήτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και τρεις δεξιότητες στη γραμμή δεξιότητας σε οποιαδήποτε στιγμή. Μόνο μία κύρια προσόντα επίθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ζεστό αγώνα, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε όσες συνδυασμούς όπως θέλετε.

Σε παιχνίδι Δράκος Pals είναι ένα σύστημα της αλχημείας, η οποία χρησιμοποιείται για να μετατρέψει χρυσό Αμέθυστος. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της αριστείας της Αλχημείας, τόσο περισσότερο ο παίκτης μπορεί να συλλέξει αμέθυστο. Δεν υπάρχει όριο στο πόσο ένας παίκτης μπορεί να μετατρέψει και να έχουν την ευκαιρία να πάρει δέκα φορές περισσότερο. VIP παίκτες έχουν την ευκαιρία να ελευθερώσει τη διύλιση, και μπορούν επίσης να πάρουν Αλχημεία πακέτα.

Να δαμάσει δράκους και όλοι οι αγωνιζόμενοι θα είναι δύσκολο για σας.

Καταπολέμηση στην αρένα και να έχουμε το θάρρος να πολεμήσει για τα βραβεία. Βελτιώστε τις ικανότητές σας και να ανοίξει το δρόμο για τους θησαυρούς που θα σας ανταμείψει για τη σκληρή δουλειά σας.

Επιλέξτε την τάξη σας και να αγωνιστεί με όλα το θάρρος.

Συνδεθείτε στο παιχνίδι Δράκος Pals δωρεάν και έχουν θέσει δεν είναι πιθανή και συναρπαστικές περιπέτειες από το παιχνίδι για τον εαυτό τους και τους μικρούς φίλους τους.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more