Σελιδοδείκτες

Η Φωλιά του Δράκου

Εναλλακτικές ονομασίες: Η Φωλιά του Δράκου

Παιχνίδι Δράκος Nest - ένα μίγμα MMORPG και arcade slasher, φανταστικό παιχνίδι που αναπτύχθηκε από πελάτη της Νότιας Κορέας στούντιο Eyedentity παιχνίδια. Το κύριο πλεονέκτημα Δράκος Nest σε απευθείας σύνδεση - το πιο πρόσφατο σύστημα μάχης-μη στόχους. Μάχες εδώ είναι γρήγορα και δυναμικά, και η νίκη σε αυτά εξαρτάται από τις ικανότητες του παίκτη. PvE και PvP καλά μελετημένη. Ποικιλία εξαλείφει πλήρως την πλήξη. Θα πρέπει να συμμετέχουν στον κύκλο του απίστευτες περιπέτειες! Λάβε μέρος στη μάχη με τα ζόμπι, πιάσε τα βασικά σημεία που συμμετέχουν στους πολέμους μεταξύ των ομάδων. Αν είστε κουρασμένοι από αυτά τα θυελλώδη γεγονότα, ασχολούνται, για παράδειγμα, η γεωργία ή την αλιεία.

Να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον κόσμο της φαντασίας, χρειαζόμαστε Δράκος Nest καταχώρισης. Επίσης, πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι. Στη σελίδα της εγγραφής, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και ένα ψευδώνυμο για το φόρουμ. Μετά τη δημιουργία akakunta downloader να κατεβάσετε το παιχνίδι. Όλα πέρασαν με επιτυχία, και στη συνέχεια, σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Δράκος Nest εργάστηκε απαιτεί απρόσκοπτα αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

- OS Vista SP2 (32/64bit) / Windows 7 (32/64bit)?

- Μονάδα επεξεργασίας 12,

- Βίντεο NVIDIA GeForce 285 / ATI Radeon 4870? [_2_ ]

- Ήχος Direct x 6. 0?

- 1. 5GB RAM και 1. 5GB χώρο στο σκληρό δίσκο?

- Internet 56k modem.

Δράκος Nest παιχνίδι να ξεκινήσει με τη δημιουργία του χαρακτήρα. Θα καταλήξει σε ένα όνομα, να επιλέξετε ένα χτένισμα, τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ρούχα και παπούτσια. Επίσης, θα πρέπει να αποφασίσει ποια κατηγορία θα ανήκουν. Η Φωλιά του Δράκου κατοικούν τοξότης, μάγισσα, κληρικούς και στρατιώτες. Τοξότες - χαριτωμένη, γρήγορη και ευέλικτη δημιουργία επιτυχία στην εγγύς και απώτερο επιθέσεις. Ωστόσο, δεν είναι ανθεκτικές, έχουν μια αδύναμη άμυνα. Μάγισσα - δάσκαλοι κυμαινόταν επίθεση που μπορεί κανείς να σημάνει την καταπολέμηση δεκάδες εχθρούς. Είναι σε θέση να ελέγχουν τις ενέργειες των αντιπάλων και να επηρεάσει την πορεία της μάχης. Μια φορά κι έναν μάγισσες είχαν την ευκαιρία να γίνει ο καλύτερος των καλύτερων, αλλά ήρθε δύσκολες στιγμές και έπρεπε να αγωνιστεί με τα τέρατα, κερδίζουν αυτό το δωμάτιο. Κληρικοί - εκπληκτικά ανθεκτικά πολεμιστές των ευγενών. Ικανός να αποσπάσει τέρατα και να προκαλέσουν θανατηφόρα combos. Διαθέτουν θεραπευτική μαγεία. Τάιζε μόνο τη δυνατότητα να opt-out. Warriors - γενναία επαγγελματίες συνδυασμό σοκ και την παραγωγή των ισχυρών επιθέσεων. Shine σε μάχη σώμα με σώμα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι κυμάνθηκε τάξεις δεν μπορούν απλά να αφήσετε τον εαυτό σας.

Παίξτε Δράκος Nest σε απευθείας σύνδεση πρέπει, χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες συσκευές. Το όλο θέμα είναι ότι οι διάφοροι εκπρόσωποι των τάξεων διαθέσιμα όπλα και τις στολές τους. Για τοξότες - είναι σύντομη, τόξο, βαλλίστρα. Για μάγισσες - σφαίρα Grimoire κούκλα. Για κληρικοί - ράβδος αλυσίδα σκήπτρο. Και για τους στρατιώτες - ένα σπαθί, τσεκούρι, σφυρί. Εκτός από τα παραπάνω στο παιχνίδι Δράκος Nest, υπάρχουν διάφορα κοσμήματα και φίλτρα που είναι χρήσιμα στη σωστή στιγμή. Όπλα και πανοπλίες σας μπορεί να βελτιωθεί. Τα πράγματα μπορούν να ενισχυθούν για να τους δώσει πρόσθετες ιδιότητες που είναι πραγματικά θανατηφόρα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντικείμενα. Αυτό θα βοηθήσει τους σιδεράδες. Είναι σε θέση να δημιουργήσει αριστουργήματα.

Δράκος Nest online - αυτό είναι το μυστηριώδη κόσμο της Altera, η οποία παρά την μαίνεται διαμάχη και την επιρροή των σκοτεινών δυνάμεων, είναι αρκετά cubby. Εδώ θα επισκεφθείτε τα χιονισμένα βουνά, ανθοφορία στις πεδιάδες, στα εγκαταλελειμμένα ερείπια, τα δάση γεμάτο μυστικά στα ήσυχα χωριά και στο πάρκο, το οποίο είναι ουσιαστικά - μια βόλτα. Για να αποθηκεύσετε αυτό το όμορφο κόσμο από τους φοβερούς δράκους, οι παίκτες θα αναζητήσουν και να καταστρέψουν το κακό αντίδοτο.

Play Δράκος Nest μπορεί να είναι μόνη της ή μαζί με τους πιστούς φίλους του. Εδώ είναι να αποφασίσετε πώς να είναι πιο άνετα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί τέρατα ολόκληρη συντάγματα, και ένα που δεν μπορεί να εκπληρώσει.

Εκτέλεση βασικών πλευρά και καθημερινές αναζητήσεις και να αποκτήσουν εμπειρία. Μήπως αυτά τα κατορθώματα στο παιχνίδι για να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις! Για την εφαρμογή από τις πιο δύσκολες εργασίες που μπορείτε να πάρετε τον τίτλο. Η επιγραφή δίπλα από το όνομα του χαρακτήρα, χάρη στα χαρακτηριστικά του οποίου μπορεί να αυξήσει.

Να αντλήσει χαρακτήρα, αρκετά για τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα για να δούμε στο παιχνίδι. Ό, τι συμβαίνει, μην απενεργοποιήσετε πίστα! Συμπληρώστε όλα τα επίπεδα και να γίνει ένας πραγματικός ήρωας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more