Σελιδοδείκτες

Δράκος Born

Εναλλακτικές ονομασίες: Δράκος Born

Παιχνίδι Δράκος Γεννημένος - είναι ένα δωρεάν browser-based παιχνίδι, τα γεγονότα που συμβαίνουν στο νησί της Solstheim, το οποίο είναι πολύ παρόμοιο με το παιχνίδι Skyrim. Μόλις το παιχνίδι Δράκος Γεννημένος Online. Υπερασπιστές Relinduna αρχίζει να επιτίθεται σας σεχταριστές που σας θεωρούν προδότη και θέλουν να σε σκοτώσουν στο Miraaka παραγγελίες. Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινηθείτε στο νησί της Solstheim να μάθετε ποιος Miraak, και πώς μπορείτε να το σταματήσετε.

Πριν από την αναπαραγωγή Δράκος Γεννημένος , βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz , 1GB RAM, κάρτα γραφικών - 128 MB. Συμμετοχή στο παιχνίδι Δράκος Γεννημένος δεν θα πάρει πολύ χρόνο και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο "Εγγραφή"?

2. Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail?

4. Πληκτρολογήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και να το επαναλάβει?

5. Επιλέξτε "Αποστολή", και Δράκος Γεννημένος εγγραφή είναι πάνω.

Solstheim νησί είναι αρκετά μεγάλο. Περιλαμβάνει τρεις μεγάλες πόλεις, όπου μπορείτε να συναντήσετε ανθρώπους και να εκτελέσει αποστολές, υπάρχουν περισσότερες από 40 άλλες περιοχές στο χάρτη, συμπεριλαμβανομένων ερείπια, στρατόπεδα ληστή, σπηλιές, όπου μπορείτε να κάνετε τη δουλειά ή απλά να διερευνήσει για το ενδιαφέρον [ _3_] Δράκος Γεννημένος Σε σύνδεση .

Το κύριο παιχνίδι αναζήτηση Δράκος Γεννημένος αποτελείται από επτά αποστολές. Όταν φτάσετε στο νησί της Solstheim, θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι εκεί είναι μια μικρή σύγχυση. Χτίζουν ιερά Miraaku αλλά δεν ξέρω γιατί, και θα ακούσει για Miraake, αλλά δεν ξέρω πού. Έτσι, θα πρέπει πρώτα να απελευθερώσει τους ανθρώπους Δράκος Γεννημένος Σε σύνδεση Miraaka από τη διαχείριση, τότε θα πρέπει να κοιτάξουμε για την ενέργεια που απαιτείται για θα μπορούσε να το κερδίσει. Αστεία, αυτό το τελευταίο μέρος περιλαμβάνει την παρακολούθηση κάποιες δυνάμεις και βόλτα σε ένα δράκο που θα έρχονται στο μυαλό σε όποιον έχει συμπληρώσει το κύριο αίτημα του Skyrim.

Μεγάλο μέρος του παιχνιδιού Δράκος Γεννημένος που συνδέονται με τη μελέτη των μαύρων βιβλίων. Ενώ εσείς ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με Miraake, θα τρέξει σε κάποιο μαύρο βιβλίο, καθένα από τα οποία θα λαμβάνει υπόψη τα Απόκρυφα, το βασίλειο του πρίγκιπα Ερμαίος Mora. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα μπόνους για κάθε μαύρο βιβλίο που μπορείτε να διαβάσετε στα Δράκος Γεννημένος Σε σύνδεση , και αυτά τα επιδόματα περιλαμβάνουν χρήσιμα πράγματα όπως η αφαίρεση της φιλικά πυρά εναντίον των οπαδών και είναι σε θέση να καλέσει τον έμπορο, έτσι ώστε να μπορούν να πωλούν τα στοιχεία, εάν έχετε ένα πλεόνασμα.

Δυστυχώς, αυτές οι προσθέσεις περιορίζονται στο Δράκος Γεννημένος Σε σύνδεση , οπότε δεν θα αλλάξει τίποτα στο κύριο μέρος του παιχνιδιού.

Θα Δράκος Γεννημένος παίξουν και να δούμε ότι το παιχνίδι είναι προσανατολισμένη περισσότερο προς τους παίκτες μέσης βαθμίδας. Μερικοί αγώνες μπορεί να είναι σοβαρή (κυρίως επειδή μαγικό χαρακτήρα αντίσταση είναι ελάχιστη), και ο χαρακτήρας πρέπει να κρατήσει τα όπλα τους και να μην πεθάνουν πριν από την τελική μάχη εναντίον Miraaka. Εάν έχετε ένα χαρακτήρα σε Δράκος Γεννημένος Σε σύνδεση , η οποία μπορεί να νικήσει τον δράκο, θα είστε σε θέση να παίξει [_2_ ] Δράκος Γεννημένος χωρίς προβλήματα.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι Δράκος Γεννημένος Online. Υπερασπιστές Relinduna αρκετά ανεπτυγμένο. Περιέχει πολλά extras, ορισμένες μεγάλες και μικρές, και αν και δεν είναι όλοι τους εργάζονται αρκετά καλά, τουλάχιστον, κάποια μπορεί να πάρει μια βαθμολογία «Α». Ειδικότερα, μπορεί να ονομάζεται ένα μαύρο βιβλίο και να μελετήσετε τα Απόκρυφα, και μερικές αναζητήσεις Δράκος Γεννημένος Σε σύνδεση .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more