Σελιδοδείκτες

Dragon Age: Origins

Εναλλακτικές ονομασίες: Dragon Age: Origins

Παιχνίδι Dragon Age: Origins είναι ένας υπολογιστής role-playing game, το οποίο αναπτύχθηκε στο είδος της φαντασίας.

Ενέργειες στο παιχνίδι Dragon Age: Origins λαμβάνει χώρα κατά τα τέλη του Μεσαίωνα. Σχεδόν όλες οι φυλές στο παιχνίδι κατέχουν μαγικές δυνάμεις από τη γέννησή του. Το παιχνίδι είναι μια θρησκεία που μοιάζει με τον Χριστιανισμό. Τα ξωτικά και οι μάγοι στο παιχνίδι θεωρείται ειδωλολάτρες.

Κατεβάστε το Dragon Age: Origins, μπορείτε με το επίσημο site του παιχνιδιού ή να κατεβάσει από άλλες ιστοσελίδες που παρέχουν την πρόσβαση αυτή. Επίσης, το παιχνίδι Dragon Age: Να πάρει Μπορείτε να κατεβάσετε στον χείμαρρο, μια ειδική ιστοσελίδα που παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε διάφορα αρχεία.

Σε παιχνίδι Dragon Age: Origins οι χαρακτήρες που χαρακτηρίζεται από τα χαρακτηριστικά και τις ικανότητές τους. Όλοι οι χαρακτήρες χωρίζονται σε φυλές

1) οι άνθρωποι - είναι το πιο σημαντικό και κοινό αγώνα στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι σε περισσότερες από τους οπαδούς της εκκλησίας.

2) ξωτικά - μια φυλή, η οποία χωρίζεται σε αστικές και Dalish χαρακτήρες. Προηγουμένως, είχαν θεωρηθεί αθάνατος. Τα ξωτικά κρύβονται από τους ανθρώπους.

3) Ξωτικά - ζουν πολύ βαθιά υπόγεια. Πολλοί ξωτικά δεν έχουν δει ποτέ το φως, αλλά υπάρχουν ξωτικά στεριανούς είναι εκείνοι που ζουν στην παρανομία απαγορεύεται.

4) qunari - είναι πραγματικοί κατακτητές. Έχουν μερικά ηγέτες. Δεν δέχονται μαγεία, θεωρούν κατάρα.

5) Sylvanas - ζουν τα δέντρα που φυτρώνουν στα άγρια ​​δάση της περιοχής. Εμφανίζονται μετά το δέντρο είναι εμποτισμένη πνεύμα ή δαίμονας.

Στην αρχή του παιχνιδιού, μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας προϊστορίας και επώνυμο, δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Στο Dragon Age: Origins Mage - αυτό είναι ένα από τα ονόματα που μπορεί να φορεθεί από άνδρες και ξωτικά, καθώς και την καταπολέμηση της κατηγορίας. Το παιχνίδι έχει και άλλα ονόματα: Νάνος-αριστοκράτης, Πόλη Elf, Human ευγενής, Gnome αστός Dalish ξωτικό. Κάθε χαρακτηρίζεται από το όνομα και την ιστορία με τις δυνατότητές του.

Σε παιχνίδι Dragon Age: Origins πανοπλία - είναι το κύριο προστατευτικό πράγμα. Υπάρχουν διαφορετικά σύνολα εξοπλισμού, τα οποία βρίσκονται στην πανοπλία

1) Το σετ περιλαμβάνει Templar-Commander - Ταξιάρχης πανοπλία και κράνος του ιππότη διοικητής.

2) Αρχαία Elven σετ περιλαμβάνει: - κράνος, πανοπλία, γάντια, μπότες.

3) Set-επιμέλεια περιλαμβάνει πανοπλία, γάντια, μπότες.

4) Το σετ περιλαμβάνει Juggernaut - γάντια, κράνος, μπότες, πανοπλία.

5) Οι προσπάθειες Kit περιλαμβάνει: - Κράνος χρέους, πανοπλία, γάντια προσπάθειες παπούτσια προσπάθειες.

6) Ορισμός των νεκρών περιλαμβάνονται οι Legion - πανοπλία, κράνος, μπότες, γάντια.

7) Wade Armor περιλαμβάνει - δερμάτινη πανοπλία νέους δράκο.

Στο Dragon Age: Origins Οι χαρακτήρες χωρίζονται σε κατηγορίες:

1) Πολεμιστής - γενναία τάξη έχει μια ισχυρή επίθεση. Ειδικότητες: Ναϊτών ιπποτών, Berserker, Ripper

2) Mage - χρησιμοποιεί μαγικές δυνάμεις. Ειδικότητα: λυκάνθρωπος, ένας πνευματικός θεραπευτής, μάχης και mage mage αίματος.

3) Rogue - αυτή η έξυπνη τάξη που προσπαθεί συνεχώς να ξεγελάσει τον εχθρό. Ειδικότητες: duelist, δολοφόνος, ranger και βάρδος.

Επίσης, σε αυτό το παιχνίδι θα σας δοθεί η δυνατότητα να κατεβάσετε επιπλέον περιεχόμενο.

Παιχνίδι Dragon Age: Origins - είναι ένα άλλο συναρπαστικό παιχνίδι στον υπολογιστή που έχει ένα μεγάλο αριθμό των οπαδών.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more