Σελιδοδείκτες

Dragon Trail: Hunter World

Εναλλακτικές ονομασίες:

Dragon Trail: Hunter World MMORPG με δράκους για κινητές πλατφόρμες. Το παιχνίδι έχει πολύχρωμα, απίστευτα όμορφα γραφικά σε στυλ καρτούν. Λεπτομερείς χαρακτήρες, καλή φωνή και διασκεδαστική μουσική.

Στην αρχή του παιχνιδιού, θα πρέπει να επισκεφτείτε το πρόγραμμα επεξεργασίας χαρακτήρων, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του κύριου χαρακτήρα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Στη συνέχεια, πρέπει να περάσετε από μια μικρή εκπαίδευση, χωρίς την οποία μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσετε όλες τις περιπλοκές του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, ξεκινήστε το παιχνίδι.

Θα σας ενδιαφέρει να παίξετε το Dragon Trail: Hunter World γιατί το Star Island, όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα, είναι ένα μέρος γεμάτο μαγικούς και μυστηριώδεις κατοίκους, πολλούς από τους οποίους θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ταξιδέψτε και ανακαλύψτε το μυστήριο του Βιβλίου της Λόγια, της κληρονομιάς του πατέρα του πρωταγωνιστή.

Το πέρασμα της εκστρατείας θα σας επιτρέψει να συγκεντρώσετε μια βασική ομάδα μαχητών διαφόρων τάξεων. Κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του μοναδικές δεξιότητες.

Είναι επιθυμητό η ομάδα να αποτελείται από:

  • High Damage Melee Masters with Huge HP
  • Μονάδες που προκαλούν μεγάλη ζημιά σε εχθρούς από απόσταση
  • Μυστηριώδεις δολοφόνοι, μερικές φορές με δηλητηριασμένα όπλα, ικανοί να περάσουν κρυφά απαρατήρητοι και να χτυπήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο
  • Τα υποστηρίγματα είναι χαρακτήρες που μπορούν να γοητεύσουν άλλα μέλη της ομάδας, να αποκαταστήσουν τη δύναμή τους ή να αποδυναμώσουν τους εχθρούς

Μόλις συγκεντρώσετε μια δυνατή ομάδα, όπου όλες οι δεξιότητες των χαρακτήρων συνδυάζονται και αλληλοσυμπληρώνονται, θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να αντιμετωπίσετε τους κακούς δράκους που απειλούν όλη τη ζωή στη γη.

Εξερευνήστε την τεράστια έκταση γύρω για να συλλέξετε την πιο απίστευτη πανίδα για την ομάδα σας. Συλλέξτε καλούς δράκους διαφόρων ειδών. Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες έχουν τον δικό τους χαρακτήρα, άλλοι είναι υπάκουοι, άλλοι, αντίθετα, είναι πολύ πεισματάρηδες.

Φροντίστε τα κατοικίδια σας. Αναπαράγετε και διασταυρώστε εκπροσώπους διαφορετικών ειδών για να συνδυάσετε τις δυνάμεις τους.

Επισκεφτείτε την ομάδα σας καθημερινά και οι προγραμματιστές θα σας δίνουν γενναιόδωρα δώρα κάθε μέρα. Εάν δεν χάσετε ημέρες, τότε στο τέλος της εβδομάδας ή του μήνα θα λάβετε ακόμη πιο πολύτιμα δώρα.

Θα ανταμειφθείτε επίσης για την ολοκλήρωση διαφόρων αποστολών από τους προγραμματιστές.

Υπάρχει ένα κατάστημα στο παιχνίδι όπου μπορείτε να αγοράσετε είδη εξοπλισμού και υλικά για την κατασκευή του. Οι προσφορές ενημερώνονται καθημερινά. Μερικά είναι διαθέσιμα για αγορά για νόμισμα εντός του παιχνιδιού και άλλα για πραγματικά χρήματα.

Θα είναι άνετο να παίζετε με ένα μικρό χρηματικό ποσό, αλλά ακόμα και χωρίς αυτό, δεν θα είναι δύσκολο να επιτύχετε επιτυχία για λίγο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι προγραμματιστές δεν ξεχνούν να ενημερώνουν το παιχνίδι, νέοι χαρακτήρες και άλλο περιεχόμενο εμφανίζονται τακτικά.

Στις αργίες ή κατά τη διάρκεια αθλητικών εκδηλώσεων, διεξάγονται ενδιαφέροντες διαγωνισμοί με έπαθλα, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε μόνο αυτές τις ημέρες.

Dragon Trail: Hunter World δωρεάν λήψη στο Andriod, μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο σε αυτήν τη σελίδα.

Εγκαταστήστε το παιχνίδι τώρα για να μπείτε στον κόσμο των παραμυθιών και να οδηγήσετε εκεί έναν ολόκληρο στρατό από δράκους από τα πιο απίστευτα είδη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more