Σελιδοδείκτες

Δρακόντεια Wars

Εναλλακτικές ονομασίες: Δρακόντεια Wars

Παιχνίδι Δρακόντεια Wars [_2_ ] - ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια συλλεκτικών καρτών on-line. Αυτό είναι ένα παιχνίδι τακτικής που μεταφέρει στην εποχή των δράκων. Οι παίκτες μπορεί να λειτουργήσει ως ένα ισχυρό ηγέτη του στρατού των δράκων και των ανθρωπίνων στρατεύματα το ταχύτερο δυνατό για να κερδίσει σάρωσε Hyperborea. Πολλά παιχνίδια pro κάρτα δικαίως θεωρείται DraconianWarsonlineодной από τα πιο δύσκολα. Γη Hyperborea αρχαιότητα ανήκαν σε δράκους, αλλά πήγε στην ξηρά τεχνοκράτες οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όταν η γη ήταν υπό την κατοχή τους. Τον έλεγχο της γης - που θα φέρει τη νίκη σε ένα από τα στρατεύματα.

Στο Δρακόντεια Wars δωρεάν [ _3_] μπορεί να παίξει κανείς. Όχι πολύ καιρό πριν, το παιχνίδι έγινε διαθέσιμο για το Desura , όπου κοστίζει $ 2.5. Για να παίξετε σε απευθείας σύνδεση Δρακόντεια Wars [_1_ ] καταχωρηθεί που απαιτούνται. Για να εγγραφείτε θα πρέπει να ακολουθήσετε το σύνδεσμο « Είσοδος ή Εγγραφή », που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

1. Πριν ανοίξετε τη φόρμα εγγραφής στο πάνω πεδίο, το οποίο « Όνομα "θα πρέπει να καθορίσετε το όνομα της.

2. Η επόμενη γραμμή « Όνομα » να κάψει το ψευδώνυμο του παιχνιδιού σας ( βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ζευγάρι των ιδεών).

3. Στο « Email » πρέπει να δείξει την πραγματική ζωή σας ηλεκτρονικά γραμματοκιβώτιο.

4. Οι επόμενες δύο γραμμές πρέπει να καθορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για να μπείτε στο παιχνίδι και επιβεβαιώστε με επικάλυψη (στα πεδία " [ _6_] Κωδικός »και« Βεβαιωθείτε κωδικό », αντίστοιχα).

5. Όλα τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά, οπότε το πεδίο « Reddit [_2_ ] s κώδικας », χωρίς αστερίσκο, μπορείτε να το αφήσετε κενό.

6. Κάνοντας υποχρεωτική φράση τσιμπούρι « Ι έχουν [ _6_] διαβάστε και συμφωνούν ... », δέχεστε τους κανόνες και τη συμφωνία χρήστη. Σε περίπτωση που nesloglasiya εγγραφή σας έχει ολοκληρωθεί και δεν μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Δρακόντεια πόλεμοι .

7. Στο τέλος της συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής για να επιβεβαιώσετε την «ανθρωπότητα» τους, συμπληρώνοντας το πεδίο « Τύπος [_3_ ] η δύο λέξεις »CAPTCHA που παρέχονται από το σύστημα.

8. Όλες συμπλήρωσαν; Κάντε κλικ στο κουμπί « Επόμενη ».

Τώρα, όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή, μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι!

Όλα σε αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι καρτών.

1. Γη ( Μονάδες ), τα οποία περιλαμβάνουν το έδαφος και τον αέρα σταθμούς. Κάθε οικόπεδο χαρακτηρίζεται από δύναμη, πανοπλία και την καταπολέμηση των δεξιοτήτων.

2. Όπλα. Αυτές οι κάρτες θα σας βοηθήσουν να αποβιβάσει στρατεύματα σας στη μάχη.

3. Magic. Οι χάρτες αυτοί παρέχουν τη δυνατότητα για χρήση σε ξόρκια και φυλαχτά μάχη για τη βελτίωση των κτιρίων, του στρατού, για να πάρει την αριστεία στον αγώνα.

4. Διαταραχή. Είναι δυσάρεστο για τις κάρτες του αντιπάλου σας που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιούν διάφορα τεχνάσματα, μαγικά ξόρκια και μαγικά για να σπάσει τα σχέδια του εχθρού.

Στο Draconian Wars παίξει [ _3_] θα είναι ενδιαφέρον για όλους. Όπως τα περισσότερα παιχνίδια καρτών, συλλαμβάνει από το πρώτο λεπτό και διατηρεί την ένταση όλων των παικτών μέχρι τα τελευταία λεπτά της μάχης. Σε αυτό το παιχνίδι θα είστε σε θέση να κάνουν νέους φίλους με παίκτες από όλο τον κόσμο και να ασκήσουν τη δεξιότητα της μάχης. Αυτό το δύσκολο παιχνίδι δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Γρήγορα να εγγραφείτε και να δοκιμάσουν την τύχη τους σε μια μάχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more