Σελιδοδείκτες

Dota 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Dota 2

Dota 2 Online - multiplayer στρατηγικής-style παιχνίδι δράσης με στοιχεία RPG μοντέλο f ree-to-play . Ήδη μετά το έργο είχε γίνει δημοφιλής DotA, το παιχνίδι δημιουργήθηκε σε ένα ξεχωριστό πελάτη, τα οποία εισήχθησαν ορισμένα νέα στοιχεία για τη βελτίωση των επιδόσεων. Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι πολύ παρόμοια. Ο κορμός, έτσι ώστε το παιχνίδι Dota 2 αναπτύχθηκε με τη βοήθεια ενός προσώπου πριν από την εργασία για το πρώτο σχέδιο. Ωστόσο, η νέα έκδοση έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα. Αυτές περιλαμβάνουν ενσωματωμένο voice chat, επανασυνδέστε την υποστήριξη, την παρουσία των εδαφικών ζωνών που προορίζονται για να διαχωρίσετε τους παίκτες, τα καθήκοντα εκπαίδευσης για να βοηθήσει τους αρχάριους βελτίωση οπτικοποίηση αναπαράσταση της δράσης. Παρά το γεγονός ότι οι μηχανικοί του παιχνιδιού στο σύνολό της δεν επηρεάστηκε. Πριν από το προϊόν σας σε απευθείας σύνδεση, η οποία μπορεί να γίνει ένας χρήστης, όπως στο παιχνίδι DotA κόσμο, μάχες οδηγήσει την ομάδα, που προσπαθεί να καταστρέψει τη βάση του εχθρού. Στην Dota 2 σε απευθείας σύνδεση Υπάρχουν οι ίδιες Βρετανοί επέτρεψαν να αποκτήσουν εμπειρία, να αποκτήσουν τα απαραίτητα στοιχεία, για να αναπτυχθεί στο υψηλότερο επίπεδο 25. Δοκιμάστε το - μάλλον θα πρέπει να πληρούνται!

Η πρώτη σημαντική ερώτηση για σας - αυτό είναι το προφίλ του Dota 2. Εμφανίζεται ως εξής:

- Πληκτρολογήστε ένα όνομα akkakunta?

- Σκέψη έναν κωδικό πρόσβασης και επαναλαμβάνεται στην επόμενη γραμμή?

- Αναφέρθηκαν μια διεύθυνση email που επιβεβαιώνεται στο επόμενο πεδίο?

- Επιλέξτε μια ερώτηση ασφαλείας και η απάντηση δίνεται σε αυτό?

- Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα,

- Τοποθετήστε ένα σημάδι ελέγχου από ό, τι δείχνουν ότι πάνω από 13 ετών και συμφωνώ με τους κανόνες του παιχνιδιού (καλύτερη προ-διαβάστε τις διατάξεις της συμφωνίας του χρήστη).

Στο τέλος της διαδικασίας δημιουργίας του λογαριασμού, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί "Δημιουργία Λογαριασμού".

Το δεύτερο σημαντικό ζήτημα - απαιτήσεις συστήματος. Για gameplay απαιτεί τις ακόλουθες παραμέτρους: OS Windows XP / 7 / Vista / Vista 64, Pentium 4 Μαρτίου. 0GHz / ή ισοδύναμο AMD? Κάρτα γραφικών συμβατή με DirectX 9 (128 MB ή περισσότερο), ATI X800, NVidia 6600 (ή ισοδύναμο) Χώρος στο σκληρό δίσκο 5 GB RAM και 1 GB. Πώς να έχουν την ευκαιρία να κάνουν - είναι αρκετά επιεικής απαιτήσεις συστήματος.

Έτσι, είστε μόλις ξεκινήσατε να παίζετε Dota 2 και σίγουρα θα πρέπει να μάθετε περισσότερα για το τι να περιμένουμε από τον χαρακτήρα σας. Μετά, επιλέξτε ένα χαρακτήρα και να αρχίσει να το διαχειριστεί, θα λάβουν αμέσως μέρος στη μάχη ενάντια στους αντιπάλους. Θα είναι η ομάδα προσπαθεί να καταστρέψει το κεντρικό κτίριο του εχθρού, και παρεμπιπτόντως και σκουπίστε αμυντικούς πύργους και να σκοτώσει έναν τεράστιο αριθμό των Βρετανών καταγής. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεχάσετε να σκεφτούμε πόσο cool. Θα πρέπει να αντλεί διαρκώς χαρακτήρα priobrketat όπλα καλής ποιότητας αντικείμενα. Και για να βεβαιωθείτε ότι όλα ήταν δίκαιοι και να λαμβάνουν το μερίδιό τους του χρυσού, η οποία εκδίδεται για τη συμμετοχή στην ομάδα.

Gameplay περιλαμβάνει μια μάχη ανάμεσα στο φως και τη σκοτεινή πλευρά. Κάθε ομάδα είναι μέχρι 5 άτομα. Ομάδες που διανέμονται στις γραμμές, στις οποίες οι μονάδες θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους. Πολυπόθητος στόχος - να έχουν χρόνο για να καταστρέψει τις κεντρικές τους εχθρούς πιο γρήγορα από ό, τι με τα δικά σας. Ποιος ήταν ο πρώτος - είναι ο νικητής!

Παίξτε Dota 2 - σημαίνει να δρα αρμονικά με τους ομοϊδεάτες προσπάθεια για να αναπτύξουν τις παραμέτρους του χαρακτήρα του, για να ενισχύσει περαιτέρω την ικανότητα να συζητήσουμε τι συμβαίνει με άλλους παίκτες στο chat και μόλις πάρει πολλή ευχαρίστηση από συναρπαστικές κατηγορίες. Κατακτήστε επίπεδο μετά το επίπεδο, να λάβει επάξια βραβεία, λαμβάνουν μέρος σε αγώνες πρακτική καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρει την επιτυχία στην ομάδα, ή αν δεν θέλετε να τεντωθεί, να πάει με τη ροή και στο τέλος ακόμα να πάρει αυτό που οφείλεται στο τέλος της μάχης - δεν έχει σημασία τι θα κάνεις, το πιο σημαντικό να απολαύσετε όλα! Παιχνίδι Dota 2 προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν. Να μην αρέσει - κανείς δεν θα κρατήσει. Αλλά πιθανότατα δεν θα αντιμετωπίσει την απογοήτευση. Απολαύστε το gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more