Σελιδοδείκτες

Dorfromantik

Εναλλακτικές ονομασίες:

Το Dorfromantik είναι ένα παιχνίδι που είναι δύσκολο να αποδοθεί σε οποιοδήποτε είδος. Σε διάφορους βαθμούς, αυτό το αριστούργημα μπορεί να θεωρηθεί ως προσομοιωτής οικοδόμησης πόλης, ένα αγρόκτημα ή ακόμα και μια στρατηγική. Αλλά κατά τη γνώμη μου, το πιο κοντινό είδος είναι ένα παζλ ή παζλ. Οι προγραμματιστές σε αυτή την περίπτωση είναι φοιτητές από το Βερολίνο, γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ακόμη και μικρές ομάδες μπορούν να εκπλήξουν ευχάριστα.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι καρτουνίστικα, όλα φαίνονται πολύ ωραία και γαλήνια. Είναι σαν ένα διαδραστικό επιτραπέζιο παιχνίδι. Η μουσική είναι ευχάριστη και ήρεμη.

Ο στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι είναι να χτίσετε μια γραφική περιοχή από εξαγωνικά θραύσματα.

Πρέπει να συνδυάσετε διαφορετικά κομμάτια με τη σωστή σειρά.

  • Πόλεις και πόλεις
  • Πεδία
  • Μύλοι
  • Δεξαμενές
  • Δάση
  • Υποδομές μεταφορών

Δημιουργούμε έναν ολόκληρο κόσμο με οικισμούς, δάση, χωράφια και δεξαμενές.

Εκτός από τη δημιουργία ενός πολύ ωραίου τοπίου, υπάρχουν τα λεγόμενα quests. Χτίστε μια πόλη από έναν ορισμένο αριθμό οικοπέδων ή άλλου τύπου εδάφους. Για την ολοκλήρωση τέτοιων αποστολών, λαμβάνουμε επιπλέον τμήματα παζλ. Το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι να τελειώσουν τα τμήματα. Καθώς ο κόσμος μεγαλώνει, θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να εκτελούνται τέτοιες εργασίες. Στην πραγματικότητα, μπροστά σας είναι ένα παζλ που μπορεί να είναι ατελείωτο ή σχεδόν ατελείωτο αν μπορείτε να καταλάβετε τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Αλλά ακόμα κι αν χάσεις, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι, μπορείς να κάνεις ρεκόρ κερδισμένων πόντων. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε από την αρχή. Και κάθε φορά το δημιουργημένο τοπίο θα φαίνεται διαφορετικό.

Όλος αυτός ο κόσμος δεν είναι άδειος. Ζώα και πουλιά ζουν στα δάση, οι βάρκες πλέουν κατά μήκος των δεξαμενών, οι άνθρωποι ζουν σε σπίτια, τα τρένα πηγαίνουν με τρένο και οι μύλοι αλέθουν σιτηρά.

Αυτή είναι η περιγραφή για την κανονική λειτουργία παιχνιδιού, αλλά δεν είναι η μόνη εδώ.

Υπάρχουν πολλές λειτουργίες στο παιχνίδι.

  1. Γρήγορη - κερδίστε περισσότερους πόντους σε 75 κινήσεις
  2. Heavy - με πιο δύσκολες αποστολές και πιο σπάνιες πτώσεις των πλακιδίων που χρειάζεστε
  3. Μηνιαία - οι στόχοι και οι εργασίες σε αυτήν τη λειτουργία αλλάζουν κάθε μήνα

Εκτός από τις ήδη διαθέσιμες επιλογές, οι προγραμματιστές ενημερώνουν τακτικά το παιχνίδι με νέες δυνατότητες. Κατά τη διάρκεια των εποχιακών διακοπών, ο σχεδιασμός του παιχνιδιού αλλάζει επίσης και γίνονται διαθέσιμα ειδικά εποχιακά γεγονότα.

Όταν παίζετε, μπορείτε απλά να ολοκληρώσετε εργασίες ή μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τα πάντα όσο πιο όμορφα γίνεται.

Αν σας άρεσε να παίζετε Dorfromantik και είχατε ένα εκπληκτικό τοπίο, αλλά η εργασία έφτασε στο τέλος της, δεν μπορείτε να σταματήσετε, αλλά να συνεχίσετε περαιτέρω στη λειτουργία τέχνης για να αναπτύξετε τον κόσμο που δημιουργήσατε.

Αυτό μπορεί να παιχτεί ατελείωτα. Ειδικά μετά από μια γεμάτη γεγονότα μέρα ως ξεκούραση και συναισθηματική απελευθέρωση. Δεν υπάρχει απολύτως χώρος για αρνητικά συναισθήματα. Δεν υπάρχουν συχνά παιχνίδια στα οποία ακόμη και μια ήττα δεν αναστατώνει καθόλου.

Ελπίζω ότι οι συγγραφείς θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν το έργο τους προσθέτοντας νέες δυνατότητες. Μακάρι να υπήρχε περισσότερο περιεχόμενο σαν αυτό.

Το Dorfromantik δεν μπορεί να ληφθεί δωρεάν στον υπολογιστή, δυστυχώς. Αλλά μπορείτε να αγοράσετε αυτό το υπέροχο παιχνίδι φθηνά στην πύλη Steam ή στον επίσημο ιστότοπο.

Εγκαταστήστε το παιχνίδι και ξεκινήστε να δημιουργείτε τον δικό σας μοναδικό κόσμο τώρα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more