Σελιδοδείκτες

Devil May Cry 4

Εναλλακτικές ονομασίες: Devil May Cry 4

Game Devil May Cry 4 - απελευθέρωση, η οποία έλαβε χώρα 09. 07. 2008 Είναι ένα περίεργο μείγμα των τριών ειδών - περιπέτεια, θρίλερ και τρόμου αρωματισμένα κινήσεις για τις θέσεις και RPG (αναφερόμενος στο άνοιγμα νέων δεξιοτήτων). Gameplay Devil May Cry 4 είναι επίσης χωρίζεται σε τρία μέρη: ο αγώνας ευθέως, μάχες αφεντικό και κινείται.

Αν αποφασίσετε να Devil May Cry 4 download, εγκαταστήστε το παιχνίδι στο PC σας και να αρχίσετε να παίζετε, θα μάθετε ότι το οικόπεδο του παιχνιδιού αναπτύσσεται ως εξής: εκατόνταρχος Sparda πέφτει στο κορίτσι γη και επαναστατούν εναντίον των Δυνάμεων του Σκότους, Λόρδο του ηττημένου στρατού Mundus. Ιππότης Sparda πηγαίνει αμέσως στον υπόκοσμο. Μετά αφήνει τον γιο του Δάντη, ο οποίος μοιάζει με έναν άνθρωπο, αλλά έχει την ευελιξία και έχει τον δαίμονα δύναμη. Αφού οι δαίμονες σκότωσε τη μητέρα του, ο Δάντης βρίσκει έργο της ζωής του - για την εξάλειψη του κακού.

Gamers, αρχής γενομένης από το Devil May Cry 4 παιχνίδι, θα δείτε ότι οι προγραμματιστές αποφάσισε να αντικαταστήσει αυτό το μέρος του πρωταγωνιστή του παιχνιδιού. Τώρα ο καθένας θα είναι σε θέση να παίξει για τον κύριο χαρακτήρα που ονομάζεται Nero, ο οποίος είναι ένας Ιππότης του Τάγματος.

Το παιχνίδι έχει ένα νόμισμα (Περήφανος Souls), το οποίο είναι ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων που απονέμονται μετά τη διέλευση από ένα επίπεδο. Για αυτά τα σημεία μπορείτε να αγοράσετε νέα combos ή να αυξήσει τη διαθέσιμη ισχύ - χωρίς αυτό μερικές φορές αδύνατο να ολοκληρώσετε το παιχνίδι. Έτσι, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κατανέμεται κατά το τέλος των αποστολών περισσότερους πόντους.

Game Devil May Cry 4 pc από την εντυπωσιακή οποιαδήποτε κορεσμό χρωμάτων gamer και πλούσια παλέτα. Τα γραφικά είναι τόσο καλή που ακόμη και οι κύλινδροι ιστορία, αποφασίστηκε να γίνει εντελώς στο παιχνίδι του κινητήρα. Το παιχνίδι ενεργοποιείται υπέροχο τοπίο, το υπέροχο έκανε χιονοθύελλα κάλυψαν την μεγάλη ουρανό σταδιακά.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του παιχνιδιού - ανέπτυξε και εισήγαγε μία υπέροχη κίνηση του προσώπου, στο οποίο υπάρχουν επαγγελματικά γίνεται και απολύτως σχετική έντονο φως σε συνδυασμό με το παιχνίδι του φωτός και σκιές στα πρόσωπα των χαρακτήρων. Όλα αυτά βεβαιώνει και πάλι τους χρήστες ότι αυτό το παιχνίδι είναι σχεδόν τέλεια στο είδος του. Εταιρεία-developer Capcom έχει κάνει ό, τι είναι δυνατόν για το παιδί της, άφησε πολύ πίσω όλους τους αντιπάλους της.

Το παιχνίδι έχει

• τέσσερα βασικά επίπεδα δυσκολίας (από πολύ ελαφρύ έως βαρύ: Ο άνθρωπος, Demon Hunter, ο Υιός του Sparda, Dante Must Die)

• τρία επίπεδα μπόνους δυσκολίας ("Black Knight" με πολλούς εχθρούς και «Κόλαση ή Παράδεισος», στην οποία οι χαρακτήρες πεθαίνουν από ένα χτύπημα).

Η καινοτομία είναι επίσης το γεγονός ότι στο Devil May Cry 4 υπήρχε ένας τρόπος πρακτικές που μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη, ως ξεχωριστές απεργίες και οι συνδυασμοί των διαφόρων μεθόδων πάλης. Αποδιοπομπαίος τράγος παίζει στρατιώτης δαίμονα.

Υπάρχει Devil May Cry 4 χαρακτήρες

• Dante - ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού,

• Βιργίλιος, ο δίδυμος αδελφός του Δάντη,

• Kate - μυστηριώδες κορίτσι-medium?

• Lilith - νυχτερινό κέντρο διασκέδασης οικοδέσποινα, αγάπη Mundus?

• Mundus - demonlord?

• Sparda - ο πατέρας του Δάντη και του Βιργιλίου?

• Eva - Μαμά Dante και Virgil?

• Phineas - δαίμονας βοήθεια Dante.

Εάν δεν έχουν ακόμη αποφασίσει εάν θα κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι, να ζητήσει από το διαδίκτυο Devil May Cry 4 βίντεο, βλέποντας ότι θα είναι ευκολότερο να κάνουμε αυτή την απόφαση. Με τον τρόπο αυτό, οι προγραμματιστές που βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να παίξει όχι μόνο στον υπολογιστή, δημιουργώντας μια έκδοση του Devil May Cry 4 android. Έτσι τώρα, μπορεί να εγκατασταθεί, για παράδειγμα, και δισκίο.

Παίξτε και διασκεδάστε! Μετά από όλα, Devil May Cry 4 έχει εξαιρετικό gameplay, αναπτύχθηκε χαρακτήρες και υπέροχα γραφικά.

Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more