Σελιδοδείκτες

Devil May Cry

Εναλλακτικές ονομασίες: Devil May Cry

Game Devil May Cry - είναι ένα video game που αποτελεί αναθεώρηση της γνωστής franchise. Στη σειρά με το ίδιο όνομα, είναι η πέμπτη και την ίδια στιγμή, 1ος σε μια νέα σειρά. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το οποίο δεν έκανε η εταιρεία Capcom, και ασχολείται με την ανάπτυξη στούντιο Ninja Theory από το Ηνωμένο Βασίλειο. Έκδοση του Devil May Cry για το pc studio πέρασε QLOC από την Πολωνία. Αυτό το παιχνίδι στο είδος του τρόμου στη ρωσική εταιρεία 1C Softklab ασχολούνται, και αυτό είναι το παιχνίδι, σύμφωνα με το περιοδικό Gambling είναι το καλύτερο slasher το 2013. Πολλοί παίκτες θεωρούν μετάδοση Devil May Cry Βρετανοί (Θεωρία Ninja) καλύτερα γεγονότα που συνέβησαν με αυτή τη σειρά των παιχνιδιών κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

Αν αποφασίσετε να κατεβάσετε Devil May Cry, θα είστε σε θέση να βεβαιωθείτε ότι ενώ το παιχνίδι έχει γίνει πιο εύκολη, την ίδια στιγμή που βελτιώνει το πρόσωπο πάρα πολύ. Gameplay έχει γίνει πολύ βολικό και πιο στοχαστικοί, και το ίδιο το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πιο όμορφη οπτικά. PC έκδοση δεν αποδείχθηκε χειρότερο για την έκδοση της κονσόλας με όμορφα γραφικά και πολύ καλό έλεγχο. Στο Devil May Cry εμφανίστηκε σοβαρή δομημένη πλοκή, επιπλέον Devil May Cry χαρακτήρες έχουν μια σαφή κατανοητό κίνητρο. Τώρα ο διάλογος χαρακτήρες έγινε ενδιαφέρουσα για ήρωες πλέον ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν.

Στο διαδίκτυο είναι σίγουρο ότι θα βρείτε πολλές αναφορές στο βίντεο Devil May Cry, βλέποντας ότι κάθε gamer θα γνωρίζουν ότι ο κύριος χαρακτήρας αυτού του παιχνιδιού είναι το μισό-δαίμονας και poluchelovek που ασχολούνται με την εξόντωση των δαιμόνων μέσα στη δική τους υπηρεσία. Μόλις Dante στέλνεται να πολεμήσει Mundus - Lord of Darkness, να το ρίξει πίσω σε έντυπη μορφή στο World of Darkness. Το έκανε κατά τη στιγμή του πατέρα του Δάντη. Και έτσι Mundus, προκειμένου να καταστρέψει εντελώς την οικογένεια για αυτό το Dante έστειλε τους υπηρέτες του. Dante στείλει μακριά με τους δαίμονες και στη συνέχεια να παίρνει σε ένα τεράστιο κάστρο, το οποίο είναι η συνάντησή της με τον δαίμονα Nelo Angelo, στην οποία η ψυχή μεταμορφώνεται Virgil - λείπει ο αδελφός του. Όταν αρχίσετε να παίζετε Devil May Cry, θα δείτε ότι αυτό είναι το πώς εξελίσσονται τα γεγονότα στην αρχή του παιχνιδιού.

Κάθε gamer που αλιεύονται στον εικονικό κόσμο του Devil May Cry θα είναι σε θέση να βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε κάποια μυστηριώδη εναλλακτική πραγματικότητα στην οποία οι δρόμοι εκτοξευθεί πύργος αποκτά ξαφνικά τα φτερά, δαιμονική φυλακή μπορεί να λαμβάνει άμεσα από την αντανάκλαση στα νερά της πόλης ποτάμι. Η μετατροπή μπορεί να εξακολουθούν να εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο shimmering χρώματα νέον παραίσθηση οξύ. Τέτοια σχεδόν σουρεαλιστικό μετασχηματισμός θα ενθουσιάσουν κάθε gamer.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι όλα τα θετικά στιγμές στο παιχνίδι Devil May Cry. Εδώ οι προγραμματιστές έχουν γίνει έτσι ώστε το όπλο ο κύριος χαρακτήρας ήταν χωρισμένη σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον τρόπο. Έτσι, Dante, ενώ σε κανονική λειτουργία μπορεί να μετακινηθεί ένα σπαθί και να πυροβολήσει ένα όπλο, όπως πολυβόλα ταχεία-φωτιά, στην αγγελική κατάσταση Dante σαν να έλκεται από το στόχο και ραβδώσεις δρεπάνι της, σε μια δαιμονική κατάσταση - τραβά αντίπαλο γάντζο και να τους αποστέλλει ένα τεράστιο τσεκούρι. Και, παρόλο που παραλλαγές επιτίθεται σε ένα κομμάτι, αλλά αν επιδέξια συνδυάζουν το όπλο, ο Δάντης μπορεί να συγκριθεί με ελικόπτερο των δυνάμεων του κακού. Και καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, θα έχετε ένα τεράστιο ποσό των μαχητικών τεχνικών, μια πολύ πιο απότομη και θεαματική.

Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να παίξετε μόνοι σας, πηγαίνετε Devil May Cry αποστολή και να κάνει μακριά με τους δαίμονες. Η τύχη δεν θα βλάψει!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more