Σελιδοδείκτες

Ιερωμένοι της Ανατολής

Εναλλακτικές ονομασίες: Ιερωμένοι της Ανατολής

Εάν σας αρέσουν τα παιχνίδια γίνονται σε στυλ anime, οι ιερωμένοι παιχνίδι της Ανατολής θα πρέπει σίγουρα να σας παρακαλώ. Αυτό είναι ένα από τα σχέδια που δημιουργούνται από την ανάπτυξη Game321, ως εκ τούτου, όπως δείχνει η πρακτική, περιμένεις κάτι πολύ ενδιαφέρον και καλά έκανε. Game Browser είναι ένα θαυμάσιο προβληματισμό σχετικά με το θέμα των παιχνιδιών που στο είδος των MMORPG. Κατά συνέπεια, το έργο υλοποιείται όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά του MMORPG genre. Για παράδειγμα, θα πρέπει να αντληθεί σταδιακά χαρακτήρα για να είναι σε θέση να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέα επίπεδα. Από την αρχή του παιχνιδιού για κάθε συμμετέχοντα του έργου είναι διαθέσιμες αποστολές και τα καθήκοντα που συνδέονται με τα παιχνίδια RPG. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλες οι ενέργειες στο παιχνίδι συμβαίνουν αρκετά γρήγορα, η όλη πλοκή εκτυλίσσεται τόσο γρήγορα ότι εσείς, ως ένα gamer αρκετά πεισματάρης για να είναι μια-δυο ώρες για να φτάσετε στο επίπεδο 25.

Ιερωμένοι της Ανατολής online - μια μεγάλη μαζικά multiplayer online παιχνίδι, που υλοποιείται σε 2D. Πρόγραμμα περιήγησης στο έργο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο λογισμικό ή τους πελάτες. Να μπουν στο παιχνίδι, θα μεταφέρονται από τους αρχαίους χρόνους. Αυτός ο κόσμος του παιχνιδιού είναι γεμάτο με ξεχειλίζει με εξαιρετική μοναδικά πλάσματα, που τρέχει μια κινεζική μυθολογία. Αλλά τώρα δεν υπάρχουν αρκετά από τον κόσμο. Από την αποστολή, είστε υπεύθυνοι - τώρα κυνηγημένος από τους θεούς, αφενός, και από την άλλη εχθρική πλάσματα, θα πρέπει να βοηθήσει αυτή ταραγμένη γη. Βοήθεια μπορεί μόνο να ενωθεί με τυχερά παιχνίδια "συναδέλφους", να κάνουν νέους φίλους. Κοινού για να νικήσουν τις δυνάμεις του κακού θα είναι πολύ ευκολότερη.

Δεδομένου ότι μιλάμε για το online project, τότε, φυσικά, στις ιερωμένοι της καταχώρισης Ανατολή θα πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι. Ακόμη και παρά το γεγονός ότι όλα τα συστήματα διαχείρισης του έργου παρουσιάζεται στα αγγλικά, ασχοληθεί με το θέμα, δεν είναι δύσκολο - όλα γίνονται αρκετά προσιτό και κατανοητό.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής, το μόνο που χρειάζεται να συνδεθούν «Ξεκινήστε το παιχνίδι», το οποίο μπορεί να βρεθεί στην αριστερή πλευρά της σελίδας του παιχνιδιού.

Θα ανοίξει μια φόρμα εγγραφής συμπληρώνοντας μπορείτε να ξεκινήσετε Θεϊκών του παιχνιδιού Ανατολή. Διαβάστε προσεκτικά τις προτροπές του συστήματος και να συμπληρώσετε όλα τα πεδία, προκειμένου να προσδιορίσει τη σύνδεσή σας, τον κωδικό πρόσβασης και το e-mail box.

Εάν είναι επιθυμητό, ​​κάθε νεοεισερχόμενο να συνδεθείτε στο σύστημα θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα τους σε ένα από τα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι, δείτε επιτρέπουν τη χρήση του Facebook, Google, Yahoo και Paypal. Εάν προηγουμένως είχατε να συναντηθεί με παιχνίδια Game321, στη συνέχεια, ελέγξτε για εσάς θα κατέβει με την εισαγωγή δεδομένα που καταγράφηκαν προγενέστερα.

Ο καθένας θα είναι σε θέση να παίξει το παιχνίδι ιερωμένοι της Ανατολής μία από τις κατηγορίες χαρακτήρων:

Eidolon κατέχουν μαγικές δυνάμεις.

Sword Αγίου αναπτυχθεί καλά σωματικά.

Leaf Elf μπορεί να θεραπεύσει τους συμμάχους και άλλους χαρακτήρες.

Ευχάριστο και το γεγονός ότι ο καθένας θα είναι σε θέση να παίξει τα ιερωμένοι της Ανατολής δωρεάν.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more