Σελιδοδείκτες

Διαίρει και Βασίλευε

Εναλλακτικές ονομασίες: Διαίρει και Βασίλευε, D & C

Μπορείτε λατρεύουν όλα όσα σχετίζονται με το σύμπαν; Στη συνέχεια Χωρίστε & Conquer σε απευθείας σύνδεση δημιουργηθεί μόνο για εσάς! Τοπική αστέρι δεν είναι πολύ ζοφερή και, επιπλέον, δεν είναι διαθέσιμο. Διότι, όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν περιμένουν την ειρήνη και την ηρεμία. Και διαίρει και βασίλευε online παιχνίδι αποδεικνύει ότι αυτή η τάξη των πραγμάτων που έχουν ήδη ένα όνομα.

Έτσι, οι απαιτήσεις συστήματος:

• Σύγχρονο λειτουργικό σύστημα (XP, Vista, Windows7)?

• Ανάλυση οθόνης 640 * 480, τουλάχιστον, θα είναι το καλύτερο ακόμα, 1024 * 768?

• Ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης στο web (Opera 8 είναι ιδανικές. 5, Safari, IE5. 5, Firefox, Camino, Mozilla 1. 5)

• Σύνδεση στο Internet μέσω ενός μόντεμ ή gprs.

Να αρχίσουν τις εργασίες για τα μεγάλα σχέδια για να συλλάβει το διάστημα, θα πρέπει πρώτα, στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, να περάσει το χάσμα Εγγραφή στάδιο και κατάκτηση. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε το τυποποιημένο έντυπο:

• καθορίσετε το όνομα,

• τον κωδικό?

• ένα έγκυρο e-mail?

• το φύλο και την ημερομηνία γέννησης σας.

Μετά την έναρξη καθορίζεται αγώνα. Εγγραφή στο διαίρει και βασίλευε παιχνίδι παρέχει την ευκαιρία να γίνει μέλος μιας από τις ακόλουθες εθνικότητες: Fatas, Techs, Νέα άνθρωποι, Wanderers, Grayers, Σκούρο Watchers, Rage πέτρες. Μια περιγραφή της κάθε μία από αυτές μπορεί να βρεθεί επί τόπου. Κατ 'αρχάς είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα πρότυπο ανθρώπινη φυλή - Νέες άνθρωποι. Αργότερα, μπορείτε να το μετατρέψει (και οποιοδήποτε από τα παραπάνω), όπως θέλετε, και έτσι να αποκτήσετε το δικό σας, μοναδικό ανθρώπους. Δεδομένου ότι το online παιχνίδι Divide & Conquer επιτρέπει επισήμως να δημιουργήσει για τον εαυτό αμέτρητες λογαριασμούς θα είναι η φαντασία σας, όπου carousing. Με την ευκαιρία, ακριβώς έτσι στο Διαίρει και Βασίλευε on-line, συνιστάται να δημιουργήσετε πρώτα συμμάχους - στο πρόσωπό σας, να το πω έτσι. Διαφορετικά, μπορείτε πολύ γρήγορα να εξαλειφθεί.

Μόλις έχετε αποφασίσει σχετικά και να δημιουργήσει τη φυλή σας, διαίρει και βασίλευε βήμα ταξινόμησης μπορεί να θεωρηθεί πλήρης. Το επόμενο βήμα - η επιλογή της «σπίτι» στον κόσμο. Εκείνοι που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους αυτοκρατορία, καλύτερα να εγκατασταθούν στην περιφέρεια. Σε κάθε περίπτωση, στη διάθεσή σας από την αρχή μόνο μια μικρή ομάδα μονάδων: κυβερνήτη, μια μονάδα της αυτοάμυνας, οι άποικοι, εξερεύνηση τριών καθετήρα και λεωφορείο για να πετάξει. "Αρχίστε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Διαίρει και Βασίλευε» σημαίνει μια "βρείτε ένα κατάλληλο πλανήτη." Πρώτον, η χρήση των ανιχνευτών, και μόνο στη συνέχεια μπαίνει μέσα στο λεωφορείο και να πάει στην ανάπτυξη του πλανήτη. Παρεμπιπτόντως, αυτή η έρευνα μπορεί να διεξάγεται περισσότερο από μία ημέρα. Για τον αρχάριο η πιο πρακτική επιλογή θα ήταν ο πλανήτης που έχει τη μεγαλύτερη έκταση, πράγμα που σημαίνει περισσότερους πόρους, ανθρώπους και χρήματα.

Για να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι και Divide Conquer Online συνιστάται να εξοικειωθούν με τα βασικά χαρακτηριστικά και τους κανόνες που ορίζονται στο ίδιο σημείο - η επίσημη ιστοσελίδα του turn-based στρατηγική. Είναι εδώ ότι θα μάθετε λεπτομέρειες για τις ανάλογες πόρους (ορυκτά, ενέργεια, οργανικά), ειδικά μπόνους παιχνίδι και κλιματολογικές συνθήκες των πλανητών με τους ανθρώπους που έχετε επιλέξει. Τρεις φορές την ημέρα υπολογίζεται κίνηση. Έτσι, δύο φορές την ημέρα έρχονται στο διαίρει και βασίλευε παιχνίδι θα είναι επαρκής.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το online παιχνίδι Divide and Conquer ίδιο το όνομα εξηγεί ότι οι προτεραιότητες των παικτών πρέπει να τοποθετούνται στην περιοχή των διπλωματικών τους σχέσεων. Οι οπαδοί της πολιτικής ίντριγκας, θα ανακαλύψετε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που καλύπτουν τη σχέση και το «πόλεμο-union-ουδέτερη» και «άρχοντας-υποτελής».

Σύνολο: Παίξτε Διαίρει και Βασίλευε, σίγουρα θα σε ενδιαφέρει, παρά τις κάποιες αδυναμίες ασήμαντο, δίνοντας την εντύπωση ενός βιασύνη των προγραμματιστών. Αν σας καταπλήξει νύχτα ουράνια χώρους, προσπαθούν να παίξουν αξίζει ούτως ή άλλως. Ένα άλλο αναμφισβήτητο πλεονέκτημα: Διαίρει και βασίλευε παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση εντελώς δωρεάν! Έτσι ... καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more