Σελιδοδείκτες

Ακάλυπτες

Εναλλακτικές ονομασίες: Ακάλυπτες

Game ακάλυπτες - ένα μοναδικό παιχνίδι υπολογιστή που δημιουργήθηκε στο ύφος - δράση. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2012, το έτος και σε λίγες μέρες εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο! Σε αυτό το παιχνίδι μια χαρά για να παίξει, είναι πολύ ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι χώρο, απίστευτα συναρπαστική και ενδιαφέρουσα ιστορία φαίνεται κάθε gamer. Ακάλυπτες άξια κάθε επαίνου. Pc παιχνίδι dishonored παιδιά εφευρέθηκε και αναπτύχθηκε εταιρείας τους - Arkane Studios. Δημοσιεύθηκε η εν λόγω εταιρεία παιχνιδιών - Bethesda Softworks. Αλλά εκδότης στη Ρωσία, ήταν η εταιρεία - 1C-SoftKlab.

Αυτό το παιχνίδι απευθύνεται σε ένα μεγάλο ακροατήριο. Αν παίξετε αυτό το παιχνίδι μια φορά, θέλεις όλο και περισσότερο, όλο και πιο συχνά σε αυτό το παιχνίδι πίσω. Έτσι τι είναι αυτό που κάνει αυτό το παιχνίδι που συγκέντρωσε εκατομμύρια τύχη σε εταιρεία που εφηύρε και συλλέγονται κατά τις οθόνες παρακολούθησης δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο; Θα σας πω: η ιστορία είναι τόσο απλή και σύνθετη. Είναι γεμάτη με ενδιαφέροντα μάχες και αψιμαχίες μεταξύ των διαφόρων χαρακτήρων του παιχνιδιού. Η ίδια η πλοκή σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε παιχνίδι, αυτό το παιχνίδι είναι ανεξάρτητη. Δεν αναλογική, κανένα παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσε να παρατηρήσετε ξαφνικά το παιχνίδι ακάλυπτες. Όλες οι εκδηλώσεις στο παιχνίδι είναι χτισμένα ζοφερή, και όπως μπορεί να είναι διαφορετικά - Εκατομμύρια άνθρωποι σε διάφορες πόλεις και περιοχές υποφέρουν από πανούκλα. Στις πόλεις δεν συνηθισμένη αλυσίδα της ζωής, οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν, δεν έχουν γεννηθεί. Υπάρχει άλλος ένας κύκλος - μερικοί άνθρωποι αρρωσταίνουν με πανούκλα, πεθαίνουν και αντικαθίστανται από νέα άτομα έχουν μολυνθεί. Σε όλο αυτό το χάος καθολική, ίσως κατά λάθος, σκοτώνοντας ερωμένη αυτοκρατορία Νησιά. Η δολοφονία έλαβε χώρα στην κεντρική πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας. Επειδή σκοτώνοντας ερωμένη Lord σωματοφύλακας υπέστη σοβαρές ζημιές, είναι απλά πλαισιώνεται. Κύριο όνομα του χαρακτήρα - Corvo Atta. Είναι αυτή η Lord. Η μόνη ελπίδα για τη σωτηρία, νεαρή κληρονόμος ερωμένη Emily - απήγαγαν. Το παιχνίδι ξεκινά με το γεγονός ότι ξυπνάτε τα παπούτσια του Corvo. Θα δείτε ότι είστε πίσω από τα κάγκελα στη φυλακή, όπου θα πρέπει να διαφεύγει. Πρώτον φαίνεται ότι το παιχνίδι σφιγμένα σε μεγάλο βαθμό, αλλά όλα αλλάζουν μετά τις πρώτες ώρες του παιχνιδιού, όταν θα αρχίσουν να προτείνω.

Σε ακάλυπτων απίστευτα διασκεδαστικό να παίξει. Η ίδια η ιστορία είναι μια χαρά σκέψη, αναδημιούργησε το πνεύμα, ενώ. Κάθε παίκτης θα αισθανθεί τα τρομερά γεγονότα που έχουν πλήξει τον κόσμο αυτό το παιχνίδι. Ακάλυπτες παιχνίδι είναι μοναδικό στο ότι είναι αρκετά βαρετό. Είναι πραγματικά ένα πολύ διασκεδαστικό και πολύ ύπουλη πράγματα που θα θέλετε να πάτε.

Πάντα να κοιτάξουμε στο διαδίκτυο ακάλυπτες βίντεο, θα σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο να ανακαλύψει αυτό το μοναδικό παιχνίδι, και στη συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε ακάλυπτες. Πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού (http://www. ακάλυπτες. com /), τότε μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Τέλος, θέλω να πω ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Εμείς, φυσικά, όλοι περιμένουν για τη συνέχιση αυτού του μοναδικού νέο παιχνίδι. Ασχοληθείτε λίγο και θα περάσει με αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι μέχρι το τέλος! Μπορείτε να είναι σε θέση να σας εξουδετερώσει! Να θυμάστε ένα πράγμα ότι οι πολίτες χωρίς εσένα δεν θα αντιμετωπίσει με την κακοτυχία, που τους κατάπιε! Καλή τύχη στο παιχνίδι! Ξεκινήστε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more