Σελιδοδείκτες

Ντίνκουμ

Εναλλακτικές ονομασίες:
Το

Dinkum είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει πολλά είδη. Το παιχνίδι έχει κλασικά γραφικά pixel στο στυλ του Minecraft. Η φωνητική δράση των χαρακτήρων είναι περίεργη, αλλά σε γενικές γραμμές, ο ηχητικός σχεδιασμός δεν είναι ικανοποιητικός, όλα είναι καλά με το παιχνίδι.

Πριν παίξετε το Dinkum, δώστε προσοχή και δημιουργήστε έναν χαρακτήρα. Πρώτα, επιλέξτε ένα όνομα και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην επεξεργασία της εμφάνισης. Το πρόγραμμα επεξεργασίας σάς επιτρέπει να επιλέξετε το χρώμα του δέρματος, το χτένισμα και τα ρούχα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Το παιχνίδι ξεκινά με το γεγονός ότι θα σας πετάξουν σε ένα έρημο νησί κάπου έξω από τις ακτές της Αυστραλίας.

Στο παιχνίδι έχετε

  • Επιβίωσε στο νησί.
  • Χτίστε ένα πλήρες σπίτι.
  • Δημιουργήστε ένα αγρόκτημα.
  • Χτίστε μια πόλη και βεβαιωθείτε ότι έχει πληθυσμό.
  • Καταπολέμηση επιθετικής χλωρίδας και πανίδας.

Σύμφωνα με τη λίστα, μπορεί να πιστεύετε ότι πρόκειται για μια άλλη φάρμα από την οποία έχουν ήδη δημιουργηθεί χιλιάδες, αλλά όχι, δεν είναι όλα σωστά.

Φτάνοντας στο νησί, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να στήσετε μια σκηνή για να υπάρχει ένα μέρος για να περάσετε τη νύχτα και να κρυφθείτε από τον καιρό. Επιπλέον, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε τη δημιουργία όπλων και εργαλείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την οικοδόμηση μιας πλήρους κατοικίας και όχι μόνο. Το εργαλείο έχει κλίμακα αντοχής, το εργαλείο δεν είναι αιώνιο και όταν σπάσει θα χρειαστεί να δημιουργηθεί ένα νέο. Το όπλο είναι χρήσιμο για την υπεράσπιση και ακόμη και το κυνήγι των επικίνδυνων κατοίκων του νησιού, μεταξύ των οποίων υπάρχουν ακόμη και γιγάντιοι κροκόδειλοι. Το να νικήσεις αυτά τα οδοντωτά θηρία, ακόμα και με δόρυ, δεν θα είναι εύκολο.

Αφού το σπίτι είναι έτοιμο, ξεκινήστε να χτίζετε το αγρόκτημα, γιατί χρειάζεστε κάτι να φάτε.

Στο αγρόκτημα μπορείτε:

  1. Καλλιεργήστε φρούτα και λαχανικά
  2. Συγκομιδή
  3. Εκτροφή πουλερικών και ζώων
  4. Κατασκευή και αναβάθμιση εργοστασίων και άλλων κατασκευών
  5. Ψάρεμα

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα πλήρες αγρόκτημα, αλλά αυτό είναι μόνο μέρος του παιχνιδιού.

Μετά από αυτό, ξεκινήστε να χτίζετε την πόλη, μόλις είναι έτοιμα τα πρώτα κτίρια, νέοι κάτοικοι θα έρθουν στο νησί. Από εδώ και πέρα δεν θα βαριέστε πια. Μαζί είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να ζούμε σε αυτή την απομακρυσμένη γωνιά του πλανήτη.

Παρακολουθήστε εάν οι κάτοικοι της πόλης σας είναι ευχαριστημένοι με τα πάντα. Βεβαιωθείτε ότι έχουν όλα όσα χρειάζονται.

Το νησί σας είναι μαγικό, γιατί έχει όλες τις κλιματικές ζώνες. Από τροπικές περιοχές στο νότο μέχρι χιόνι και πάγο στο βορρά. Κάθε ζώνη έχει τα δικά της φυτά και αρπακτικά που ίσως χρειαστεί να καταπολεμήσετε. Σε όλες τις κλιματικές ζώνες, θα μπορείτε να εκτρέφετε ζώα και να καλλιεργείτε φυτά που αισθάνονται καλύτερα σε αυτό το κλίμα.

Το παιχνίδι έχει επίσης λειτουργία συνεργασίας. Μπορείτε να επισκεφτείτε τους γείτονές σας, να τους βοηθήσετε ή να ζητήσετε βοήθεια. Ψάρια από γείτονες. Επισκεφτείτε ακόμη και τα καταστήματα που βρίσκονται σε κάθε τέτοιο νησί και αγοράστε τους πόρους που χρειάζεστε και πουλήστε τους περιττούς στο κατάστημά σας.

Επιπλέον, η αμοιβαία βοήθεια στην κατασκευή κτιρίων δεν θα είναι περιττή, γιατί μαζί, ένας τεράστιος αχυρώνας μπορεί να κατασκευαστεί πολύ πιο γρήγορα.

Δωρεάν λήψη του Dinkum στο PC, δυστυχώς, δεν θα λειτουργήσει. Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι στην αγορά του Steam.

Θέλετε το δικό σας παραμυθένιο νησί; Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το παιχνίδι τώρα και το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more