Σελιδοδείκτες

Diablo 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Diablo 2

Diablo 2

Diablo 2 παιχνίδι αποτελεί συνέχεια του πρώτου μέρους του παιχνιδιού Diablo. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί στο στυλ της δράσης.

Στην αρχή του παιχνιδιού θα πρέπει να επιλέξετε ουρλιαχτό κατηγορίες χαρακτήρων, καθένα από τα οποία χαρακτηρίζεται από τις ικανότητές και τα χαρακτηριστικά του. Σε όλο το παιχνίδι θα πρέπει να αναπτύξει τον χαρακτήρα του, να αυξήσει την απόδοσή του. Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι να καταστρέψει το τέρας που ονομάζεται Diablo. Μόλις το καταστρέψει, θα σας δοθεί η ευκαιρία να παίξει σε ένα πιο σύνθετο επίπεδο.

Κατεβάστε το Diablo 2 μπορείτε από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού ή με έναν ανεμιστήρα-site. Μπορείτε επίσης να παίξετε Diablo 2 δωρεάν download μέσω torrent αρχείο.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο Diablo 2. Για να εγγραφείτε σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να καθορίσετε:

1) το όνομα και το φύλο του.

2) Η διεύθυνση e-mail και την ημερομηνία γέννησης.

Τα Diablo 2 χαρακτήρες χωρίζονται σε επτά κατηγορίες. Παίξτε Diablo 2, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους χαρακτήρες:

1) Amazon - έχει μαγικές δυνάμεις, γνωρίζει ξόρκια. Όταν το επίπεδο της υγείας αυξάνει γρηγορότερα από μάννα. Τα χέρια της - το δόρατα, βέλη, τόξα και βέλη.

2) Νεκρομάντης - είναι ένας χαρακτήρας που έχει νεκρομαντείο. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να καλέσει τους νεκρούς: σκελετοί και Γκόλεμ. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει κατάρα που μπορεί να αποδυναμώσει τους αντιπάλους. Έχουν ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας και επιδεξιότητα, ωστόσο, είναι σε χαμηλό επίπεδο - η ζωτικότητα και τη δύναμη. Mann αυξάνει πολύ ταχύτερα από ό, τι για την υγεία.

3) Βάρβαρος - είναι ένας χαρακτήρας που χρησιμοποιεί μια μάχη μάχη κραυγές. Αυτός είναι ισχυρή μόνο στη μάχη σώμα με σώμα. Είναι καλύτερο να αντιμετωπίσει δύο όπλα ταυτόχρονα. Βάρβαρος μπορεί να καταστρέψει τους εχθρούς και να εφαρμόσει σούπερ άλμα τους. Ενέργεια είναι αδύναμη, αλλά η δύναμη και τη ζωτικότητα είναι σε υψηλό επίπεδο. Υγειονομική περίθαλψη αυξάνεται πολύ ταχύτερα από τον αριθμό των μάνα.

4) Paladin - είναι ένας χαρακτήρας που έχει αύρες. Για του περιλαμβάνει προστασίας και προσβλητικό αύρα. Τα όπλα της είναι ισχυρά χτυπήματα. Palladin έχει λίγη ενέργεια, αλλά η δύναμη και τη ζωτικότητα του αντιθέτου. Υγεία και σιμιγδάλι αυξάνεται πραγματικά εξίσου.

5) μάγισσα - είναι ένας χαρακτήρας που έχει τα στοιχεία. Είναι υπόκειται σε: κεραυνό, πυρκαγιά και το κρύο. Πολύ υψηλής ισχύος για την ενέργεια και την ευκινησία μάγισσα. Ωστόσο, η αντοχή και η ζωτικότητα βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο. Μάννα κατά το διπλάσιο από τον αριθμό της υγείας.

6) Assassin - είναι ένα πολύ δύσκολο χαρακτήρα. Μπορεί να προκαλέσει σκιά και σετ παγίδες του με ξόρκια τους. Υγειονομική περίθαλψη αυξάνεται πολύ ταχύτερα από τον αριθμό των μάνα.

7) Druid - είναι ένα καθολικό χαρακτήρα. Στην εντολή του είναι τα ζώα και τα πουλιά. Μπορεί να μετατραπεί σε κτήνη. Εκτός από αυτόν υπόκειται σε δύο στοιχεία: φωτιά και το κρύο. Σιμιγδάλι μεγαλώνει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι για την υγεία.

Και έτσι για να αρχίσετε να παίζετε, θα πρέπει πρώτα να Diablo 2 download client του παιχνιδιού, και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε. Και τότε, το παιχνίδι Diablo 2 θα σας δώσει πολλές αξέχαστες συγκινήσεις που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Παιχνίδι Diablo II - μόνο για την πραγματική, γενναία gamers.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more