Σελιδοδείκτες

Λειτουργίες της ερήμου

Εναλλακτικές ονομασίες: Opera επιδόρπιο, επιδόρπιο πράξεις, πράξεις Desert, Επιχείρηση Καταιγίδα της Ερήμου

On-line παιχνίδι Desert Operations - δωρεάν παιχνίδι φυλλομετρητή οικονομικούς και στρατηγικούς είδος. Πρόκειται για ένα έργο του Looki, η ιδέα της οποίας τα ενδιαφερόμενα οπαδούς των στρατιωτικών μαχών. Γίνετε μια εξαιρετική γενικά και να οδηγήσει τα στρατεύματα από τη μία πλευρά της σύγκρουσης, να αναπτύξουν και να ανατρέψει τη στρατιωτική τους βάση, διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία - Desert Operations σε απευθείας σύνδεση σε πραγματικό χρόνο έτοιμοι να τα δώσουν όλα.

Για να μπει στον κύκλο των συναρπαστικά γεγονότα, Desert Operations απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή τους και να έχουν τις ακόλουθες απαιτήσεις συστήματος:

1) Λειτουργικό σύστημα Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

2) Επεξεργαστής 800 MHz Intel Pentium ΙΙΙ

3) Μνήμη 256 MB

4) Κάρτα γραφικών 64MB

5) σύνδεση στο Internet

Εγγραφή Desert Operations - είναι μια έκφραση της επιθυμίας σας να γίνει ένας κάτοικος της συναρπαστικό κόσμο των online παιχνιδιών. Πρόσθετες ρυθμίσεις δεν είναι απαραίτητες. Συμμετοχή στο παιχνίδι Desert Operations γίνεται ως εξής:

- Πληκτρολογήστε το όνομα

- Υφιστάμενες διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

- Καθορίζει τον κωδικό πρόσβασης

- Βάλτε ένα σημάδι στην εν λόγω αποδοχή των Όρων

Παίξτε online παιχνίδι Desert Operations θα ξεκινήσει με μια μικρή βάση. Δεδομένου ότι είστε ο νόμιμος ιδιοκτήτης του, χρειάζεται να ανησυχείτε για την οικοδόμηση των απαραίτητων αντικειμένων, και συγκεκριμένα:

• Γενικό Επιτελείο

• Πανεπιστήμιο

• Εμπορικό κέντρο

• Τράπεζα

• Εργοστάσια

• Στρατώνες για τους εργαζόμενους

• Σπίτια

• λιμάνι και το αεροδρόμιο

• ορυχείο

Χωρίς τον έλεγχο του προσωπικού μάχες καθίσταται αδύνατη. Μέσα από το Γενικό Επιτελείο Θα ελέγχουν τον αέρα και τη θάλασσα του στόλου.

Το πανεπιστήμιο δημιούργησε και παρήγαγε μια διαφορετική τεχνική. Υπάρχει, επίσης, διάφορες έρευνες. Θα μάθετε τεχνικές και να μάθουν να παράγουν γεννήτριες ντίζελ, διαφορετικούς τύπους πυραύλων, πυρηνικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής, βόμβες, όπλα, πανοπλίες, και πολλά άλλα.

Mall είναι αναγκαία προκειμένου να διατηρηθούν οι εμπορικές και οικονομικές σχέσεις. Σε μια εποχή που μπορεί να ρυθμιστεί για τη δημοπρασία 10 θέσεις, και να αγοράσει έως και 60. Τα εμπορεύματα είναι πόροι, όπως ο χρυσός, πυρομαχικά, λάδι και άλλα εγχώρια παραγωγή.

Η τράπεζα θα κρατήσετε τις αποταμιεύσεις σας και διαφορετικές τιμές. Plus πάρετε ένα ποσοστό της επένδυσης.

Mine είναι ένα μέρος της ανάπτυξης και της παραγωγής των πετρελαιοπηγών στο παιχνίδι ένα πολύ πολύτιμο πόρο.

Εργοστάσια δίνουν την ευκαιρία να παράγουν τα δικά τους πρωτότυπα πράγματα και να φέρει σημαντικά έσοδα στον ιδιοκτήτη του.

Από εργοστάσια σε τέτοιες εκμεταλλεύσεις πρέπει να είναι το είδος τους

Πετρέλαιο

Στρατιωτική

Arms

Και, φυσικά, τα σπίτια και στρατώνες οφείλουν να οργανώσουν τον άμαχο πληθυσμό και το στρατό.

Όπως μπορείτε να δείτε, Desert Operations online παιχνίδι κάθε κτίριο καθορίζει τη λειτουργία του. Μόνο εάν υπάρχει επαρκής αντικείμενα δεδομένων και την ανάπτυξή τους, μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι για στρατιωτική δράση.

Παίξτε Desert Επιχειρήσεων θα πρέπει να αμυνθούν απέναντι στις επιθέσεις από την επίθεση εχθρούς και να ξανακερδίσει το έδαφος των αντιπάλων. Κατασκευάστηκε ένα ισχυρό στρατό των διαφόρων μονάδων. Η δομή των στρατευμάτων σας μπορεί να περιλαμβάνει άρματα μάχης, αεροπλάνα, πεζικό, ναυτικό. Μια εξειδικευμένες μονάδες, σχεδιασμένες για την άμυνα κτήματα. Συνολικά online παιχνίδι Desert Operations συγκεντρώνει 38 τύπους μονάδων. Όλα αυτά είναι μοναδικά. Καθένα από αυτά έχει τα πλεονεκτήματά της, αλλά και κάπως ευάλωτη. Για να εξασφαλιστεί η ποιότητα της εργασίας τους, και απλά υπάρχουν, πρέπει να δημιουργήσει ορισμένες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα, για να παρέχουν την αναγκαία καυσίμου για κάθε διαφορετική ποικιλία των μονάδων που διατίθενται για τη φροντίδα των αντίστοιχων κτιρίων.

Πριν τολμούν να επιτεθούν το επιλεγμένο εχθρό, να κάνει μια αναγνώριση. Το παιχνίδι είναι μια λειτουργία της κατασκοπείας. Υπάρχουν ειδικά δορυφόρους και αεροσκάφη stealth. Μόνο μια καλά σχεδιασμένη και εσκεμμένη ενέργεια θα πετύχει! Παίξτε Desert Operations - σημαίνει να αποδείξουν τη στρατηγική ικανότητά τους να χρησιμοποιούν πνευματικό δυναμικό διευθυντικές διαπιστευτήρια. Και η περισσότερη δύναμη που εφαρμόζεται, η πιο γλυκιά θα είναι μια νίκη! Νίκησε τον αντίπαλό αναγκάζεται να δώσει το 33% των κτιρίων που παράγουν πόρους. Απλά φανταστείτε πόσο διασκεδαστικό αυτό θα νικήσει τον εχθρό!

Resources - αυτή είναι η πρώτη βοηθός στην ανάπτυξη της στρατιωτικής ισχύος. Πετρέλαιο και τα διαμάντια στο θέμα αυτό κυριολεκτικά αναντικατάστατο. Επίσης, δεν μπορεί να κάνει χωρίς κηροζίνη, πυρομαχικά, καύσιμα, χρυσό και φυσικά τα χρήματα.

Για την απλοποίηση την επιβίωσή σας στον σκληρό κόσμο του Desert Operations, συμμάχους podyschu. Δημιουργήστε το δικό σας ή να ενταχθούν στην συμμαχία έχει ήδη σχηματιστεί. Διατηρούν φιλικές σχέσεις μεταξύ των συμμαχιών, και την αίσθηση πόσο πιο εύκολο θα ήταν η λύση σε πολλά προβλήματα.

Παίξτε online παιχνίδι Desert Operations μπορεί, εξελίσσεται χωρίς περιορισμούς. Έχοντας φτάσει σε ένα ορισμένο αριθμό σημείων, πηγαίνετε σε νέα επίπεδα του παιχνιδιού. Αρχικά, το παιχνίδι παρέχει μια εικονική βοηθός. Αυτός θα είναι σε θέση να διευκρινίσει ότι όταν καλύτερα να χτίσει σε οικόπεδο σας της γης, για να δώσει χρήσιμα στοιχεία σχετικά με τις διάφορες δράσεις. Αρχάριος μπορεί εύκολα να αφομοιωθεί, χωρίς το φόβο της επίθεσης από την πλευρά της. Evolve ήσυχα μέχρι να μέχρι να πάρετε 2000 πόντους. Αυτό είναι όταν τελειώνει η ασυλία. Αν γίνει ο επιτιθέμενος πριν από τότε, προσέχετε εκδίκηση αντίπαλο. Λάβετε υπόψη σας ότι όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο, τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του εχθρού. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ανάπτυξη σας εμφανίζεται παράλληλα.

Online παιχνίδι Desert Opera δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο στρατηγός!

Μάλλον, να γίνει μέλος του παιχνιδιού και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς πνευματικής πολλούς παίκτες! Ας τύχη χαμόγελο, και μπορείτε να απολαύσετε τη χαρά των επιτευγμάτων τους!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more