Σελιδοδείκτες

Οι υπερασπιστές της Ardania

Εναλλακτικές ονομασίες: Οι υπερασπιστές της Ardania

Επεξεργαστής: Pentium 4/Athlon 64 3 GHz

RAM: 1 GB

Βίντεο: 256 MB μνήμης

Χώρος στο δίσκο: 1 GB

Υπερασπιστές της Ardania - ένα παιχνίδι στρατηγικής που συνδυάζει τις αρχές της κλασικό turn-based παιχνίδια στρατηγικής και δημοφιλή σύγχρονα πύργους άμυνας. Οι υπερασπιστές της Ardania 2012 μας μεταφέρει σε ένα πολύ χαρούμενο σύμπαν παιχνιδιού τόπο και να μην ζουν σε ειρήνη. Κάθε μέρα υπάρχει κάτι έξω από τα συνηθισμένα και υπερασπιστές Ardanew συνεχώς αγωνίζονται με τις επιδρομές των δαιμόνων επιτίθενται τα τρομερά θηρία, και ακόμη ξυπνάει αιώνιο κακό. Στην επόμενη μάστιγα φτωχούς ανθρώπους σπεύδουν σε πλήρη ταχύτητα στο βασιλιά του για βοήθεια. Σε υπερασπιστές της Ardania 2012 pc νέα μάστιγα έγινε ορδές ζόμπι που σέρνεται από την ξυλουργική και φτωχοί αγρότες δεν είχαν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν με το νεκρό ζωντανεύουν, πράγμα που σημαίνει ότι η καλή, αλλά δίκαιος ηγεμόνας πρέπει να πάρουμε και πάλι το σπαθί στο χέρι και να πάει κατασκήνωση για τη σωτηρία του λαού του.

Gameplay

Υπερασπιστές της Ardania 2012 pc είναι ένας σταυρός μεταξύ συμβατικών "πυργίσκους» και μια απλή στρατηγική της έμμεσης δράσης. Ασυνήθιστο για την κλασική στρατηγικές συγχωνεύθηκαν με μεγάλη επιτυχία σε υπερασπιστές των Ardania, όπου μπορείτε να υπερασπιστεί όχι μόνο έδαφός τους, αλλά και για τη διεξαγωγή ταχεία αντεπιθέσεις και μαζικών επιθέσεων, η οποία θα εγγυάται την επικείμενη νίκη. Οι προγραμματιστές αποφάσισαν να δώσουν λίγη περισσότερη ελευθερία και οι ευκαιρίες για να εξισώσει τον παίκτη με αντίπαλο τον υπολογιστή του. Σε υπερασπιστές της Ardania 2012 παίκτης μπορεί να χτίσει πολλές οχυρώσεις και στείλτε να εισβάλει στην βάση του εχθρού ένα τεράστιο ποσό των στρατευμάτων του μετά βλέποντας αυτό - φθάσουν σε αυτούς ή όχι, γιατί ο εχθρός δεν κοιμάται και χτίζει την υπεράσπισή του με τη μέγιστη προσοχή, έτσι ώστε σφιχτό επιθέσεις ιππικού redoubts δεν διεισδύσει.

Μάχη χωρίς μάχες

Φυσικά, ο εχθρός δεν θα περιμένει για επιθετική σας και να στείλει στρατεύματα του να κατακτήσει οχυρό σου, εδώ θα πρέπει να περιμένουμε για την πρώτη έκπληξη - τα βαδίζοντας στρατεύματα, κινείται προς την άλλη, χαριτωμένο και τελετουργικά περάσει χωρίς να εισέρχονται σε μια μικρή ταλαιπωρία. Επίθεση στρατεύματα σε προστατευτικά μέτρα δεν συμμετέχουν έντονα, δίνοντας αυτό το επάγγελμα στο έλεος των οχυρώσεων σας, και κύριο έργο τους - για να σπάσει την άμυνα του εχθρού. Όλες οι μονάδες μάχης γίνεται σε συμμόρφωση με όλους τους πύργους άμυνας κανόνια, υπό τον έλεγχό σας παίρνει διάφορους τύπους στρατευμάτων από την καταπολέμηση της απόδοσης, με απλά λόγια, μερικοί στρατιώτες θα τρέχει γρήγορα, το δεύτερο κτύπημα, και άλλοι θα είναι σε θέση να καταστρέψουν εχθρικά οχυρά. Κατασκευάστηκε αμέτρητες μονάδες υπερασπιστές της Ardania δεν δίνεται, η οποία χρησιμοποιεί ένα αυστηρό όριο, όμως, πεθαίνει σε εχθρικά στρατεύματα redoubts, θα επιτρέψει σε σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα άλλο τμήμα της παραγωγής «βορά των κανονιών» και το κύμα μετά από κύμα θα καταστρέψει τον εχθρό για να ενισχύσει την πλήρη και άνευ όρων νίκη . Σε ένα πρώτο επίπεδο, θα δώσει τη βοήθεια ενός μοναδικού μονάδα, ο ήρωας που μπορούν να χρησιμοποιούνται στο πεδίο της μάχης ισχυρή ικανότητά του. Ξεχωρίζουν ο ήρωας στο πεδίο της μάχης, δεν θα είναι δύσκολο, καθώς θα σταθεί σε μεγάλο βαθμό από το πλήθος είναι εξαιρετικά μεγάλο σε μέγεθος. Όσον αφορά την προστασία, από επίπεδο σε επίπεδο, θα έχετε όλο και περισσότερες ευκαιρίες για τη βελτίωση της λύσσας σας, θα χρειαστεί χρυσά νομίσματα. Το οικονομικό μοντέλο του παιχνιδιού είναι απλή στη φρίκη και να κάνει κάτι ιδιαίτερο για τα κέρδη των Οικονομικών δεν απαιτείται - τα χρήματα που θα συσσωρεύονται αυτόματα, θα πρέπει επίσης να περάσουν με σύνεση και μόνο.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more