Σελιδοδείκτες

Deadvide

Εναλλακτικές ονομασίες: Deadvide

Game Deadvide - postapokapsticheskaya multiplayer role-playing game είδος του προγράμματος περιήγησης φαντασίας. Όποιος ενδιαφέρεται για τα γεγονότα της στο εγγύς μέλλον και θέλει να ξέρει τι θα είχε επιβιώσει στη Γη τροποποιηθεί, συνιστάται να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα Deadvide σε απευθείας σύνδεση και να γίνει μέρος της περιπετειώδεις δραστηριότητες. Συνέβη κάτι που έπρεπε να είχε συμβεί. Πήρε το παιχνίδι φαρμακευτικές εταιρείες με τις εμπειρίες τους. Η εργασία τους οδήγησε σε αυτήν την καταστροφή. Ως αποτέλεσμα της απερίσκεπτης πειράματα εξαπλωθεί φοβερή πανδημία, που άλλαξε για πάντα την ανθρώπινη μορφή. Από τώρα και στο εξής, οι άνθρωποι του κόσμου έχουν καταστεί άνευ όντα νοημοσύνης. Zombies είναι έξω για το αίμα και δεν ξέρουν τι κάνουν. Μόνο ένας έμπειρος ηγέτης ικανά για να αποκαταστήσει την τάξη στις τάξεις τους, να τις οργανώσετε και να πάρει την άσκηση. Συμμετοχή στο παιχνίδι μετατρέπεται Deadvide ελθόντες εν λόγω στρατηγοί, και τότε τα πάντα θα εξαρτηθούν από εσάς προσωπικά, καθώς και των προσπαθειών που δεν θα το μετανιώσετε στο όνομα της επίτευξης του στόχου.

Για να παίξετε Deadvide, δεν χρειάζεται υψηλές απαιτήσεις συστήματος. Ο υπολογιστής σας πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο Internet, αλλά δεν παρέχει τη συνήθη gameplay χωρίς δυσλειτουργίες. Deadvide εγγραφή διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Πρέπει να εισάγετε ένα όνομα χαρακτήρα, η έκθεση e-mail, να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, και να καθορίσετε το πάτωμα και να επιλέξετε ένα από τα μπόνους. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί "Start" και να πάει με τόλμη προς το άγνωστο κόσμο του μέλλοντος.

Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Deadvide πρέπει να αποφασίσει με που ανήκουν στην κατηγορία. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες των ανδρών και το ίδιο για τις γυναίκες. Διαφέρουν ως προς ορισμένες πτυχές. Ο καθένας έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Όπως γνωρίζουμε, τίποτα δεν είναι τέλειο δεν θα συμβεί.

Κάθε νεοφερμένος προσέφερε ένα από τα μπόνους, το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ξεκινήσει με επιτυχία Deadvide παιχνίδι. Ας τους απαριθμήσουμε, και τι είναι περισσότερο θα ήθελα - είναι θέμα γούστου. Έτσι, αυτό το ποσό των χρημάτων στο ποσό των 100 Z, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε ό, τι θέλει, τυχαία τεχνούργημα που έχει αντίκτυπο για τα χαρακτηριστικά των όπλων και ζόμπι, 20 διαφορετικά όπλα ή ζόμπι μαζί με το κύτταρο μέσω του οποίου να αυξήσει τις πιθανότητες μιας επιτυχούς επίθεσης.

Εργασίες που αντιμετωπίζει online παιχνίδι Deadvide, ευέλικτο και πολύ ενδιαφέρουσα. Θα συμμετάσχουν στην κατασκευή και τη βελτίωση της δική του βάση δεδομένων, εκπαίδευση ζόμπι σχηματισμού μονάδων, εξασφαλίζοντας πολεμιστές τα όπλα τους, την ανάπτυξη της στρατηγικής. Κατάλληλη κατάρτιση - το κλειδί για την επιτυχία στη μάχη. Μάθετε πώς να ρυθμίσετε σωστά το όπλο στο πεδίο της μάχης, δείχνουν τη στρατηγική ταλέντο σας - και λεπτομερή στατιστικά στοιχεία μετά την αυτόματη μάχη θα σας ενθουσιάσει σίγουρα. Και είναι ωραίο να δρέψει τους καρπούς της εργασίας σας! Μετά από όλα, η νίκη θα πιστωθεί σε εσάς ορισμένα επιδόματα. Να θυμάστε ότι, παρά το γεγονός ότι η καταπολέμηση γίνεται αυτόματα, έχετε μια ευκαιρία για όλους να παρατηρήσουν την πτήση ενός πουλιού. Όπου κι αν βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εχθρό, το σύστημα μάχης στο ύφος του Πύργου Άμυνας λειτουργεί πάντα η ίδια. Μπορείτε οι ίδιοι να μετρήσετε σε θέσεις όπως στην όχθη του ποταμού, άδεια πόλη, ζούγκλα και πολλά άλλα.

Αγαπητέ nick, Suck ικανότητες του χαρακτήρα σας. Αφήστε το να γίνει ανίκητος, και θα είστε υπερήφανοι για τη δημιουργία του! Deadvide - ένα παιχνίδι στο οποίο πολλά εξαρτώνται από τον εαυτό σας. Μη χάσετε την ευκαιρία να επηρεάσουν την ιστορία του μέλλοντος. Απελευθερώστε τον πλανήτη σπίτι της μάστιγας και έπαινος στον εικονικό κόσμο το όνομά του. Μπορούμε μόνο να ευχόμαστε ότι η τύχη ήταν ευνοϊκή για σας. Εγγραφείτε τώρα και διασκέδαση για το πιο συναρπαστικό χόμπι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more