Σελιδοδείκτες

Dead Space 3

Εναλλακτικές ονομασίες: Dead Space 3

Game Dead Space 3 είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι στον υπολογιστή sci-fi. Εκδηλώσεις σε αυτό το παιχνίδι αναπτύχθηκε από τρίτους. Dead Space 3 - είναι ένα shooter, ο οποίος κέρδισε πολλά.

Κατεβάστε το Dead Space 3 Μπορείτε να παίξετε μόνο αν έχετε μια πλήρη δεκαοκτώ χρόνια. Κατεβάστε το παιχνίδι Dead Space 3 θα έχετε την ευκαιρία στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού ή οποιουδήποτε άλλου, που παρέχει η εν λόγω πρόσβαση.

Πριν από το παιχνίδι, έχετε μια μοναδική ευκαιρία να δείτε το pro παιχνίδι Dead Space 3 βίντεο. Αυτά τα βίντεο θα σας εξοικειώσει με όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού: χαρακτήρες, γραφικά και άλλα στοιχεία.

Το παιχνίδι Dead Space 3 παιχνίδι μπορείτε σταδιακά θα αντιμέτωπος με τους ακόλουθους χαρακτήρες:

  1. Isaac Clarke είναι ο κύριος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Αυτός ο χαρακτήρας - είναι ο πρωταγωνιστής όλων των τεμαχίων του παιχνιδιού. Πετάει στον πλανήτη Tau Volantis, προκειμένου να βρει τη φίλη του Ellie Langford και να καταστρέψει επιδημίας που προκαλείται οβελίσκοι. Ήταν σε θέση να ξεπεράσει μια ψευδαίσθηση.
  2. Ellie Langford είναι πιλότος. Μαζί με τον Ισαάκ συμμετείχε σε εκδηλώσεις stntsii Τιτάνα. Ήταν μαζί με τον Ισαάκ στις προσωπικές τους σχέσεις. Ήθελε να βρει έναν τρόπο για να ξεπεραστούν οι εχθροί τους. Ellie σκέφτηκε ότι ο Ισαάκ πέθανε.
  3. John Carver είναι ένας από τους επιζώντες του ομάδα EarthGov. Met στον ίδιο πλανήτη με την ενεργοποίηση του οβελίσκου και μιας φοβερής επιδημίας nekromorfov. Λόγω των εχθρών του σκότωσε τη γυναίκα και το γιο του.
  4. Robert Norton είναι ο καπετάνιος του διαστημοπλοίου «Eudora." Ήταν επίσης ένας από τους επιζώντες του ομάδα EarthGov. Έχει εμπλακεί στην αναζήτηση Ellie Langford. Επίσης, σε όλο το παιχνίδι βοηθά τον Ισαάκ και τον Κάρβερ. Είναι ζηλιάρης του Ελι στον Ισαάκ.
  5. Jacob Arthur Danik είναι yunitologii. Επίσης, αυτός είναι ο ηγέτης των εξτρεμιστών. Αυτός είναι ο κύριος ανταγωνιστής στο παιχνίδι. Το όλο παιχνίδι προσπαθεί να παρέμβει με τον Ισαάκ. Στο τέλος του παιχνιδιού σκοτώθηκε.
  6. Jennifer Santos είναι ένα επιστημονικό, καθώς και ένα μέλος της ομάδας Ellie Langford. Στο τέλος του παιχνιδιού πεθαίνει.
  7. Austin Πόρπη είναι ένα από τα επιζώντα μέλη της ομάδας Ellie Langford. Πέθανε από κρυοπαγήματα.
  8. Πιλότοι Mark Rosen και ο Λοκ είναι πιλότοι πλοίο "Eudora." Σκοτώθηκε σε μια σκληρή μάχη.

Παίξτε το παιχνίδι Dead Space 3 pc θα σας από το κεφάλαιο. Όλα σε αυτό το παιχνίδι 19 κεφάλαια.

Εξαιρετικά ευέλικτο στο παιχνίδι Dead Space 3 Όπλο:

1. Εκτοξευτές χειροβομβίδων.

2. Φακοί.

3. Ποικιλία κόπτες.

4. Διαφορετικοί τύποι των τυφεκίων.

5. Truborezki.

6. Φλογοβόλο.

7. Hammer.

8. Επικοινωνία ορυχεία.

9. Cannon.

10. Ποικιλία πιστόλια.

11. Drotikomety.

12. Κόπτης πλάσματος.

Game Dead Space 3 πλούσια αντιπάλους. Συνολικά στο παιχνίδι 2 κατάταξης

1. Necromorph.

2. Άνθρωποι.

Nekromorfami μεγαλύτερη ομάδα των αντιπάλων στο παιχνίδι.

Παιχνίδι Σάντα Space 3 θα σας όχι μόνο τους χαρακτήρες τους, ασυνήθιστα όπλα προσελκύσει, αλλά και τα γραφικά του και όλα τα είδη των αποστολών. Επίσης, το παιχνίδι Dead Space 3 θα σας κακομάθει με downloadable περιεχόμενο του. Τους στο παιχνίδι περισσότερο, «ξύπνημα», και άλλα. Με το νέο περιεχόμενο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξελιγμένα όπλα, επιλέγουν διαφορετικά ρούχα, καθώς και τη βελτίωση bots αναζήτησης.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε ένα απίστευτο ποσό των συναισθημάτων με τον κύριο χαρακτήρα, Ισαάκ, τους φίλους του και τους εχθρούς του.

 

Dead Space 3