Σελιδοδείκτες

Dead Island: Riptide

Εναλλακτικές ονομασίες: Dead Island: Riptide

Παιχνίδι Dead Island: Riptide είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι στον υπολογιστή. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί στο στυλ της δράσης. Game Dead Island: RipTide θεωρείται επιτυχής συνέχιση του πρώτου μέρους του παιχνιδιού.

Κατεβάστε το Dead Island: RipTide μπορείτε με το επίσημο site του παιχνιδιού. Κατεβάστε το παιχνίδι Dead Island: Riptide μπορεί μόνο ενήλικες χρήστες. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία της γέννησής του.

Play Dead Island: Σας RipTide από τους ίδιους κανόνες όπως και στην πρώτη έκδοση του παιχνιδιού. Θα πρέπει να αγωνιστούμε για τη ζωή του. Θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο του παιχνιδιού, το οποίο είναι γεμάτο με τέρατα. Zombies θα σας περιμένει σε διαφορετικές γωνίες.

Έχετε μια μοναδική ευκαιρία στο παιχνίδι Dead Island: Riptide παίξει έναν χαρακτήρα που ήταν στο πρώτο παιχνίδι. Γι 'αυτό θα πρέπει να κατεβάσετε Dead Island: Riptide πελάτη για το παιχνίδι σας.

Επίσης, στο παιχνίδι Dead Island: Riptide pc ένα νέο χαρακτήρα που θα έχει το melee ικανότητες.

Πριν από το παιχνίδι, θα δείτε για το παιχνίδι Dead Island: Riptide βίντεο. Σε αυτό το βίντεο θα μάθετε διαφορετικές μάρκες του παιχνιδιού, κυρίως με τον έλεγχο του χαρακτήρα και πολλά άλλα.

Σε παιχνίδι Dead Island: Riptide έχει πολλά είδη των όπλων:

1. Melee Weapon: μαχαίρια, μαχαίρια, σπαθιά.

2. Σε χρονικό διάστημα Weapon: νάρκες, χειροβομβίδες.

Αυτό είναι το πρότυπο όπλο. Αλλά μπορείτε να πολεμήσετε ζόμπι και τα υλικά στο χέρι. Μερικά από τα όπλα που μπορείτε να τροποποιήσετε. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συλλέγουν ειδικά υλικά και βρείτε συνταγές.

Μετά από αυτό μπορείτε να αυξήσετε τη ζημία των όπλων τους.

Σε παιχνίδι Dead Island: Riptide pc θα συναντηθεί με πέντε χαρακτήρες. Όλοι οι χαρακτήρες είναι ισχυρή μόνο στον τομέα τους.

Μπορείτε να αντλήσετε το χαρακτήρα σας με διάφορους τρόπους:

1. Επιβίωση - προς την κατεύθυνση που πρέπει να παίξει για την επιβίωση ενάντια ζόμπι. Το επίπεδο της υγείας και την αντοχή σας γίνεται σημαντικά υψηλότερο από ό, τι στην αρχή του παιχνιδιού.

2. Πάλης - εδώ θα πρέπει να αποδείξει τον εαυτό του μια πραγματική πολεμιστής που φοβάται τίποτα. Καταπολέμηση αυξάνει την κρίσιμη απεργία σας.

3. Rage - προς αυτή την κατεύθυνση και τη δύναμη της επίθεσης σας είναι πολύ αυξημένες. Θα γίνει σχεδόν ανίκητος.

Παιχνίδι Dead Island: Riptide θα ευχαριστήσει τους παίκτες ρεαλιστικά γεγονότα. Όλα τα beats θα εμφανιστεί στο σώμα του εχθρού, το αίμα θα τρέχει ποτάμι και ένα σιντριβάνι. Οι αντίπαλοί σας θα πέσει κάτω και ραβδιά που τα σπάσουν, θα πετάξει στα κομμάτια.

Ειδικές αναζητήσεις εδώ, θα πρέπει να περιμένετε. Πολλές αποστολές στο παιχνίδι Dead Island: Riptide απλά οικόπεδο ή προαιρετική. Περισσότερες αναζητήσεις στο παιχνίδι είναι πολύ απλή και δεν κάνουν μεγάλη προσπάθεια κατά την άσκηση. Ωστόσο, ορισμένες αποστολές στο παιχνίδι πολύ συναρπαστικό.

Multiplayer παιχνίδι Dead Island: Riptide θεωρείται πολύ πιο ενδιαφέρουσα και μόνο παίκτη. Σε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες μπορούν να παίξουν μέχρι και τέσσερα άτομα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more