Σελιδοδείκτες

DDTank

Εναλλακτικές ονομασίες: DDTank

Game DDTank - browser που βασίζεται shooter στοιχειώδη PvP, με βάση τα κόμικς, κινούμενα σχέδια. Το παιχνίδι DDTank σε απευθείας σύνδεση θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να δημιουργήσετε το δικό σας χαρακτήρα, αλλά και σε όλους τους γύρους του και το πέμπτο lvl έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το τάγμα σου.

Πριν ξεκινήσετε να παίξετε DDTank στέκεται ακόμα ελέγξετε τη διαθεσιμότητα σε ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος του υπολογιστή σας:

  • Μέση ρυθμίσεις του υπολογιστή?
  • Η σύνδεση με το Internet?
  • Keyboard?
  • Ποντίκι.

Ίσως, εάν υπάρχει, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Αυτό είναι ακριβώς το παιχνίδι απλά δεν θα πάρει. Όπως και παντού πρέπει να περάσει την επισημοποίηση στο gameplay. DDTank εγγραφή δεν θα σας πάρει πολύ πολύ χρόνο, και μόνο σπρέι που επιθυμείτε να παίξετε. Μην ξεχάσετε να δείτε μόνο τα συγκεκριμένα δεδομένα

1. Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού DDTank?

2. Μετάβαση στην ενότητα - παίξετε δωρεάν?

3. Έχουν τη δυνατότητα καταχώρισης στο κοινωνικό δίκτυο Facebook?

4. Αν επιλέξετε μια άλλη επιλογή εγγραφής, να συνεχίσει να περιλαμβάνει το όνομα ή τη διεύθυνση του τρέχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας?

5. Εφεύρετε και να γράψετε τον κωδικό πρόσβασής σας,

6. Αν δεν έχετε λογαριασμό, τότε πάμε σε ένα άλλο παράθυρο κάνοντας κλικ στο ερώτημα σχετικά με το λογαριασμό?

7. Να διευκρινιστεί το μήνα, την ημέρα και το έτος γέννησης σας?

8. Κώδικα που εμφανίζεται δίπλα στο μητρώο?

9. , Κάντε κλικ στο κουτί - παίζουν.

Μόλις μπει στο παιχνίδι, θα πρέπει να δημιουργήσει μια εικόνα του χαρακτήρα σας εντελώς. Στη διάθεσή σας τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τα ρούχα, το φύλο, ακόμα και όπλα που θα συνεχίσει να δημιουργεί για τον εαυτό σας, αν το επιθυμείτε. Όπλα θα πρέπει επίσης να παρέχονται σε σας, θα είναι τα δύο αρχαία και σύγχρονη εποχή. Δικαιολογημένα αποτελέσματα στη μάχη, θα έχουν διαφορετική.

Δημιουργοί του παιχνιδιού στη διάθεσή σας δώσει διάφορους τρόπους μάχης.

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα που θα έχετε την ευκαιρία, ακόμα και ένα γάμο. Και για να το κάνουμε αυτό με την παρούσα πρόταση βέρα αυτόματης πώλησης δεύτερο μισό σας. Και όχι μόνο για διακοπές σας και άλλες σημαντικές σας θα πάρει την εμπειρία της μάχης.

Μην ανησυχείτε δυσκολίες που δεν θα έχουν, γιατί από την αρχή του παιχνιδιού θα έχετε έναν οδηγό που όλοι δείχνουν και πείτε αναλυτικά. Μπορεί να βασιστεί σ 'αυτόν, το πιο σημαντικό, να είστε προσεκτικοί.

Θα εμφανιστεί στο μπροστινό μέρος της κάρτας σας με μια μεγάλη ποικιλία των κτιρίων, για την οποία θα ταξιδέψετε.

Επίσης εδώ υπάρχει ένα νόμισμα του παιχνιδιού

  • Gold?
  • Voucher?
  • Μετάλλια?
  • VP.

Gold - τα πιο κοινά νομίσματα. Δαπανώνται για SPA, και να λαμβάνουν για την εκτέλεση των αποστολών.

Κουπόνι - εκδίδεται επίσης για την υλοποίηση της αποστολής, αλλά και να περάσουν στα καταστήματα. Τους συμβούλευσε να σώσει.

Μετάλλια - προετοιμασμένοι για τις αποστολές τους, και συνιστάται να δαπανήσει πάνω στα βράχια και την ενέργεια.

VP - σημαντικά σημεία. Αυτό είναι πραγματικά χρήματα σας μεταφραστεί σε εικονικά χρήματα.

Παιχνίδι DDTank πολλά στοιχεία κουλοχέρη με την οποία θα πρέπει να εισαχθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι μπορείτε να παίξετε σε DDTank δωρεάν, αλλά ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού απαιτούν την πραγματική αγορά.

Παίξτε online παιχνίδι DDTank αρκετά διασκεδαστικό, καθώς το παιχνίδι έχει μια ενδιαφέρουσα γραφικά και καλή μουσική ταυτόχρονα με απότομες ηχητικά εφέ.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more