Σελιδοδείκτες

Dawngate

Εναλλακτικές ονομασίες: Dawngate

Game Dawngate - φανταστική MOBA-στρατηγική, η οποία θα αναλάβει το ρόλο της αυτόματης χαρακτήρα. Οδήγηση πρωταθλητής, μπορείτε να πάρετε μια άπειρη ακολουθία των γεγονότων που προετοίμασε την ιστορία. Waystone Games, μια εταιρεία που είναι ο κύριος του έργου, υπόσχεται ότι η έλλειψη περιπέτειες δεν θα. Απόλυτα ισορροπημένο, ευέλικτο, διασκεδαστικό, βαθύ gameplay συλλαμβάνει τα πρώτα κιόλας λεπτά. Επιπλέον, το παιχνίδι συνεχίζει να εξελίσσεται και η διοίκηση δεν ακούει ενάντια στις επιθυμίες των χρηστών για να κάνει αλλαγές σύμφωνα με τα συμφέροντά τους. Τώρα η έμφαση είναι στη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια κοινότητα, μια ενδιαφέρουσα ιστορία, το αρχικό περιεχόμενο και την ελεύθερη ανάπτυξη των χαρακτήρων. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, σε απευθείας σύνδεση Dawngate παραμείνει κλασικό gameplay MOBA, καθώς θα υπάρξει ένα ελκυστικό στοιχεία του παιχνιδιού, λαμβάνοντας την καινοτομία του. Πέρασμα του παιχνιδιού είναι σίγουρα φέρει πολλή διασκέδαση!

Ενώ το παιχνίδι είναι στο πλαίσιο της ΣΠΣ, λεπτομερή κατάλογο των απαιτήσεων του συστήματος είναι άγνωστη. Αλλά είναι δεδομένο ότι στην περίπτωση αυτή δεν θα πρέπει να είναι τα εμπόδια και μπορεί να παίξει ακόμη Dawngate ιδιοκτήτες υπολογιστών με μια μέση ρύθμιση. Γίνετε μια καταχώρηση βοήθεια Dawngate. Θα πρέπει να κάνει μια αίτηση για να συμμετάσχουν σε έλεγχο του παιχνιδιού, αφήνοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην επίσημη ιστοσελίδα. Εδώ θα βρείτε τη συμφωνία χρήστη, πράγμα που σημαίνει ότι η ίδια η έγκριση.

Ξεκίνησε παίζοντας Dawngate, θα πρέπει να καταλάβει τι συνέβαινε. Στον χάρτη του παιχνιδιού υπάρχουν δύο κύριες διάδρομο. Ανάμεσά τους και γύρω τους είναι δάσος. Στην περιοχή δάση είναι ουδέτερα τέρατα που μπορεί να σκοτώσει για να ασκηθείτε. Οι κυριότεροι εχθροί είναι επίσης άλλους παίκτες. Στο εσωτερικό υπάρχουν τέσσερις διαδρόμους μηχάνημα ανάληψης μετρητών. Δύο από αυτούς είναι ο εχθρός. Μπορούν να προσπαθήσει να συλλάβει για να κάνει ένα κέρδος ή τουλάχιστον φορές σπάσιμο είναι αδύνατο να τα εκμεταλλευτούμε. Λοιπόν, για να ενοχλήσει τον εχθρό, αφήνοντάς τον με τίποτα! Θα πρέπει να προσπαθήσουν να καταστρέψουν πύργους του εχθρού στους διαδρόμους και στο τέλος να σπάσει βάση κάποιου άλλου για να καταστρέψουν το κεντρικό κτίριο εκεί. Φυσικά, θα πρέπει να σπάσει την επιμονή των αντιπάλων, επειδή διατηρούν εξαιρετική άμυνα. Με τον τρόπο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι σε όλα και την προστασία των δικών τους καλό. Και να θυμάστε, για μια ακόμη φορά, κατέστρεψαν τους πύργους τείνουν να ανακτήσει και συχνά να τους επιτεθούν ξανά. Με λίγα λόγια, δεν θα βαρεθείτε! Προσθέστε σε όλα αυτά η ανάγκη για πόρους, θήραμα που πρέπει να προσέξετε, την ανάγκη να βελτιωθούν τα αντικείμενα στην κατοχή σας, σκίαση παραμέτρους απόδοσης του ήρωα. Ενεργώντας ως ομάδα, θα πρέπει να έχουν επίγνωση των προσωπικών συμφερόντων, αλλιώς ποιο είναι το σημείο που έχει ως στόχο κάτι; Ανησυχίες σε Dawngate σε απευθείας σύνδεση θα είναι αρκετή για να φωτίζει μέχρι τον ελεύθερο χρόνο σας.

Η επιλογή για το ρόλο, μπορείτε να δείτε, υπάρχουν τέσσερις επιλογές για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο. Θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε τον ήρωα με το δικό τους τρόπο, όπως κάθε επιλογή έχει κάποια μπόνους. Και αυτά τα επιδόματα είναι αποτελεσματική σε ορισμένες μορφές του παιχνιδιού. Επιπλέον, θα έχετε μια σειρά από χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από αυτές μπορεί να είναι στο σωστό χρόνο. Και, φυσικά, είναι να πω λίγα λόγια για το μικρό θυγατρικής πράγματα. Ξεκινώντας στοιχεία θα είναι έξι, και το καθένα από αυτά είναι διαθέσιμα δύο φορές βελτίωση. Το αποτέλεσμα είναι μια ευχάριστη ποικιλία όπλων, χωρίς την οποία, όπως ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να πάμε σε κάθε αγώνα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας θα κερδίσετε χρήματα και να περάσουν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, θα πρέπει να αυξήσει την παράμετρο Done - αγοράζουν τα αντίστοιχα στοιχεία.

Ίσως αυτή τη στιγμή το παιχνίδι δεν είναι τόσο τέλεια όπως θα θέλαμε, αλλά σίγουρα μπορεί να βρει την αξιοπρέπεια, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά εκτιμώ. Εγγραφείτε τώρα και έχουν μια καλή στιγμή και να πάρει την ευκαιρία να εκφράσουν τη γνώμη τους. Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more