Σελιδοδείκτες

Σκούρο Swords

Εναλλακτικές ονομασίες: Σκούρο Swords

Σκοτάδι Swords online - αυτό είναι ένα μαζικά multiplayer online παιχνίδι ρόλων (MMORPG, δωρεάν). Στον φανταστικό κόσμο των online παιχνίδι σκοτάδι Swords, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αντιμετώπιση της ωμής βίας και μαγικές δυνάμεις του σκότους και φωτός, καθώς και τάξης και του χάους.

Για να συμμετάσχετε στο παιχνίδι Darkswords, θα πρέπει να πάτε να ελέγξετε Σκούρο Swords. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να ανεβάσετε τον χαρακτήρα σας ofsayta πελάτη για το παιχνίδι. Ας δούμε τη διαδικασία δημιουργίας:

1) Επιλέξτε την κούρσα (αγώνας καθορίζει την ευαισθησία σε διάφορους τομείς δραστηριότητας): Orcs, ξωτικά, άνθρωποι, νάνοι και Drow?

2) καθορίζει την εικόνα του χαρακτήρα (εμφάνιση μόνο του, στην οποία ο καθένας μπορεί να το δει): Τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες?

3) Επιλέξτε τα αρχικά χαρακτηριστικά (οι τράπεζες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα του χαρακτήρα): Δύναμη, Σύνταγμα, επιδεξιότητα και την νοημοσύνη?

4) Επιλέξτε όπλα: το σπαθί, τσεκούρι, δόρυ και το μαχαίρι?

5) Επιλέξτε το αρχικό της πόλης (εξ ου και ξεκινάτε το παιχνίδι σας): Seastone, Fort Arkijah και ρουμπίνια.

Εντοπισμός Εγγραφή στο σκοτάδι παιχνίδι Swords έχει τελειώσει και να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Κατά την πρώτη σας είσοδο στα online παιχνίδι σκοτάδι Swords, ο χαρακτήρας παίρνει στο κέντρο της πόλης επιλέξει σας - ". Stairway to Heaven" η θέση Εξοπλίστε χαρακτήρα κατάρτισης σύνολο στολή σου, παίρνει τουλάχιστον να ξεκινήσει τις θεραπευτικές φίλτρα. Στο μέλλον, το χαρακτήρα σας όταν βγείτε από το παιχνίδι, έσωσε, όπου το παιχνίδι είχε τελειώσει για τελευταία φορά.

Παίξτε το παιχνίδι Σκούρο ξίφη on-line, μπορείτε να συμμετάσχουν σε διάφορες τέχνες: Αλχημεία, Ψάρεμα, Agrokultura Γενετικής ...

Σκούρο Swords online παιχνίδι σας επιτρέπει να αγοράσετε όπλα, εξοπλισμό και τα είδη ένδυσης, καθώς και Restock επούλωση potions ή να πωλήσει τα τρόπαια τους - το μόνο που έχετε να κάνετε σε καταστήματα και άλλα σημεία λιανικής πώλησης, η οποία στο παιχνίδι πολύ .

Στα καταστήματα, online παιχνίδι σκοτάδι Swords, υπάρχει Guild και το σχολείο, όπου μετά την αύξηση του επιπέδου αγώνα του χαρακτήρα σας μπορούν να λάβουν εκπαίδευση και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, τα ξόρκια και τις ρυθμίσεις (να αυξήσουν το επίπεδο μάχης εμφανίζεται αυτόματα, όταν ένα ορισμένο ποσό των εμπειρία στο τρέχον επίπεδο).

Για να αποθηκεύσετε τα στοιχεία και τα χρήματα για τον χαρακτήρα σας στο παιχνίδι σκοτάδι Swords, υπάρχουν ξενοδοχεία και τράπεζες, τα οποία είναι πλούσια σε μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις παιχνίδι Σκούρο Swords.

Παίξτε online παιχνίδι σκοτάδι Swords, μπορείτε να πάτε μακριά, αλλά ασφαλή πλοήγηση των πλοίων και των ειδικών θέσεων που ονομάζονται "Λιμάνι".

Μια σημαντική πτυχή του gameplay στο Dark Swords, είναι PvP μάχες, για τις οποίες υπάρχει Arena θέση. Χαρακτηριστικό της Arena είναι ένα δίκαιο αγώνα χωρίς παρεμβολές. Ταυτόχρονα στην Αρένα μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι από δύο παίκτες ή ομάδες παικτών.

Παίξτε Σκούρο Swords, μπορείτε να εξοικειωθούν με τα τρία σχολεία της μάχης μαγεία και συνεπώς τρία στοιχεία: φωτιά, το κρύο και Lightning. Καταπολέμηση ξόρκια σε βάρος της «αντίστασης» ή άλλα στοιχεία, ανάλογα με διάφορες παραμέτρους, τα επίπεδα της εκπαίδευσης, του εξοπλισμού και συντεχνίες.

Στον κόσμο του Dark Swords, υπάρχουν λεγόμενη Θρησκευτικές Δεξιότητες (3 τύπους τους). Η αύξηση Θρησκευτικά δεξιότητες, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε θρησκευτικούς χώρους, που δίνουν την ευκαιρία να πάρει το μοναδικό προσόντα που βελτιώνουν σημαντικά τις δυνατότητες του χαρακτήρα σας.

Στο σκοτάδι Swords παίξει Clans μπορούν να διαμορφώνεται (συνδέεται η φυλή μπορούν να συμμετέχουν σε πολέμους φατριών και κερδίστε ένα μπόνους, καθώς και τη σύλληψη και τον έλεγχο του εδάφους, να πάρει το δικό του clan ή χρυσά τρόπαια από τα εδάφη που ελέγχονται). Στο Dark Swords γίνεται αυτόματα κάθε τουρνουά μέρα (εδώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κατάστημα αλχημεία "Gold Bank" και κερδίστε ένα βραβείο).

Στο σκοτάδι Swords έχουν την ευκαιρία να αγοράσει τα κατοικίδια ζώα (Familiar): αλεπού, ο λύκος και Παλλάς. Αλλά σημειώστε ότι οικείους χρειάζονται τη φροντίδα σας, την πληρωμή του οποίου θα είναι δική τους αφοσίωση και επιδεξιότητα με την οποία θα σας βοηθήσουν στη μάχη.

Μετά το πέρας της εξέτασης, μπορούμε να πούμε ότι στο Dark Swords παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποστολές, περιοχές, όπως οι αποστολές, υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να στερεώσετε τις καρδιές κόμπος δύο εραστές. Εγγραφή Ερχόμενοι Σκούρο Swords, μπορείτε να δοκιμάσετε όλα. Γίνετε μέρος αυτού του παιχνιδιού!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more