Σελιδοδείκτες

Darksiders 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Darksiders 2

Darksiders 2 παιχνίδι είναι μια συνέχεια της ένα συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο Darksiders. Αυτό το παιχνίδι συνδυάζει το στυλ και spesher μαχητικό ρόλο.

Θα πρέπει σε αυτό το παιχνίδι Darksiders 2 ταξίδια στον κόσμο σε αναζήτηση της περιπέτειας, καταπολέμηση εχθρών, να λύσει δύσκολα μυστήρια, και ταυτόχρονα να αποκτήσουν εμπειρία, νέο εξοπλισμό και γίνεται το πιο ισχυρό αντίπαλο των εχθρών του.

Κατεβάστε το Darksiders 2 μπορείτε με το επίσημο site του παιχνιδιού ή σε άλλο site που παρέχει την πρόσβαση αυτή.

Παιχνίδι Darksiders II προϋποθέτει εγγραφή σε ένα φόρουμ όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους παίκτες για τα διάφορα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Στο χώρο υπάρχει ένα video game Darksiders 2, η οποία εμφανίζει τα διάφορα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Για να ξεκινήσετε να παίζετε Darksiders 2 στο PC, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το παιχνίδι Darksiders 2 από το site. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μέσω torrent αρχείο, αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να εγκαταστήσετε το κατάλληλο πρόγραμμα.

Στο βίντεο παιχνίδι Darksiders 2 θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε έναν από τους ακόλουθους χαρακτήρες:

1. Θάνατος - είναι ένας από τους κύριους χαρακτήρες στο παιχνίδι. Ο αδελφός του - είναι πόλεμος. Μετά τον πόλεμο άρχισε να αιχμαλωσία, πήγε να τον αναζητήσει χωρίς προειδοποίηση στο Συμβούλιο. Ο θάνατος είναι ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, προσπαθεί πάντα να είναι πολυμήχανοι εχθροί. Για να πάρετε την ψυχή, ο θάνατος πρέπει να έχουν τα κλειδιά των αγγέλων και των δαιμόνων.

2. Απόγνωση - Ο θάνατος είναι ένας πραγματικός φίλος. Απελπισία από μόνη της είναι ένα πολεμικό άλογο. Θα έχετε πρόσβαση σε αυτό από την αρχή.

3. Ashes - εκπροσωπήθηκαν ως ένα πουλί που μοιάζει με κοράκι. Ο βοηθός θέματα θάνατο σε διάφορες μάγκας και σκληρή προθέσεις. Στάχτες απεικονίζονται σε μαύρο και πράσινο χρώμα.

4. Παλιά κοράκι - το σοφότερο πλάσμα στο παιχνίδι. Ξέρει όλα τα μυστικά και τα μυστήρια. Για να λάβετε βοήθεια από την Παλιά θάνατο Crow έπρεπε να δώσει ένα φυλαχτό με τις ψυχές των Νεφελίμ. Αλλά Crow δεν ήταν αρκετό, ήθελε να καταστρέψει αυτό το φυλακτό. Θάνατος αποφάσισε να αναλάβει Raven, γιατί δεν άντεχε να βλέπει την καταστροφή από το φυλαχτό. Ως αποτέλεσμα, ο θάνατος νίκησε Raven.

5. Αβεσσαλώμ - αυτή είναι η δεύτερη αδελφός του θανάτου, αλλά έχουν μια κακή σχέση. Μετά Θάνατος σκότωσε πάνω από όλα τα Νεφελίμ, Avessal τον προκάλεσε σε μονομαχία και έχασε. Είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και πάλι στο ντους Πηγή, και μόνο εδώ για Avessala μάχη έληξε με ήττα. Ο θάνατος χτύπησε ένα δεύτερο αδελφό του χρόνου.

6. Σαμαέλ - ένας δαίμονας από το πρώτο μέρος. Αυτός είναι το αφεντικό και τον εραστή Lilith. Έχει ένα κλειδί για ντους υψηλής πίεσης. Σαμαέλ φανταστεί τη μάχη με το θάνατο, τελικά αναγκάστηκε να δώσει εθελοντικά κλειδί.

7. Lilith - είναι η αγάπη και ο εραστής του Σαμαέλ. Ήταν εκείνη που δημιούργησε το Nephilim. Βοήθησε βρέθηκαν Θάνατος Σαμαέλ, αλλά το έκανε για δικό τους όφελος. Έπρεπε να αναβιώσει μερικοί από τους χαρακτήρες που έχουν ταχθεί με τον Εωσφόρο και ήταν μεταξύ του στρατού του.

8. Vulgrim - αυτή είναι η συνήθης δαίμονας που ασχολούνται με το εμπόριο. Καθ 'όλη το παιχνίδι βοηθά με πολλούς τρόπους θάνατο και το θάνατο σε αυτόν.

Βουτιά στον κόσμο των απίστευτων γεγονότων Darksiders 2!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more