Σελιδοδείκτες

DarkOrbit - Star Wars

Εναλλακτικές ονομασίες: DarkOrbit, Σκούρο Orbit Σκούρο Orbit, Σκούρο Orbit, πολέμους αστέρι, ο πόλεμος στο διάστημα, διαστημικές μάχες

DarkOrbit online - είναι shareware παιχνίδι φυλλομετρητή για να κατακτήσει άλλο εξωτερικό χώρο για να αγωνιστεί για τους πόρους και την παγκόσμια ηγεσία.

DarkOrbit - είναι ένα online παιχνίδι φυλλομετρητή, η οποία λαμβάνει χώρα στο αχανές σύμπαν. Κατά την έναρξη της αναπαραγωγής για να επιλέξετε μία από τις τρεις φυλές που παρουσιάζονται με τις εξής πλανήτες: Άρης, η Αφροδίτη και η Γη. Ακολουθούμενη από την αντλία και τη βελτίωση διαστημόπλοια τους και των μονάδων, μέταλλα εκχύλισμα και αντικείμενα, αποστολές, και να εκτελέσει μια ποικιλία εργασιών, να συμμετέχουν σε δημοπρασίες και διαγωνισμούς και, φυσικά, να κατακτήσει εχθρό έδαφος, καταστρέφοντας τον εχθρό μόνοι τους, είτε μέσω της δημιουργίας του χώρου commonwealths.

Εκτός από τις σταθερές in-game chat είναι δυνατή η επικοινωνία με τη φωνή, μέσω προγραμμάτων όπως το Skype ή το TeamSpeak, γεγονός που καθιστά το παιχνίδι πιο δυναμική και πιο γρήγορα. Το παιχνίδι δεν απαιτεί τη λήψη και την εγκατάσταση.

Σκούρο Orbit περιλαμβάνει σύνδεση ενσωμάτωση πραγματικά χρήματα στο παιχνίδι, αλλά μόνο μετά από αίτημα του παίκτη.

Για να παίξετε online παιχνίδι DarkOrbit, μόνο μια σταθερή σύνδεση στο Internet και ένα πρόγραμμα περιήγησης βελτιστοποιηθεί ώστε να λειτουργεί με flash player.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε Dark Orbit σε απευθείας σύνδεση, σε απευθείας σύνδεση εγγραφή απαιτείται DarkOrbit: στην αρχική σελίδα, πληκτρολογήστε τα πεδία εγγραφής, το ψευδώνυμό σας (όνομα οθόνης), τον κωδικό πρόσβασης, e-mail. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα διακομιστή παιχνίδι, να καθορίζει την ημερομηνία γέννησής σας και να αποδεχθεί τους «Όρους και την πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής." Σε αυτό, το παιχνίδι DarkOrbit Εγγραφή τελειώσει και κάνοντας κλικ στο "Play", μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε. Εγγραφή DarkOrbit - δωρεάν!

Μετά τη διαδικασία εγγραφής, θα πρέπει να επιλέξουν οι ίδιοι την Εταιρεία. Τους στο παιχνίδι τρεις

• Mars εξορυκτικών δραστηριοτήτων (MMO)

• Γη Industries Corporation (ΕΚΠ)

• Venus Πόρων Unlimited (VRU)

Άρης εξορυκτικών δραστηριοτήτων (ΜΜΟ) - Η εν λόγω εταιρεία, η οποία ανήκει από τον Άρη, ληστρική σύμπαν παράγει ενέργεια?

Γη Industries Corporation (ΕΚΠ) - η εταιρεία που ανήκει από τον κόσμο, δεν είναι απλά μια μάχιμη μονάδα, και μέρος της κοινότητας?

Venus Πόρων Unlimited (VRU) - Η εν λόγω εταιρεία, η οποία ανήκει από την Αφροδίτη, εργάστηκε για την προστασία του χώρου και των κατοίκων της.

Μετά την επιλογή της εταιρείας, ο παίκτης παίρνει ένα επίπεδο εισόδου διαστημόπλοιο. Και για την είσοδο στο παιχνίδι - το μπόνους ως ένα ορισμένο αριθμό από νόμισμα του παιχνιδιού και στρατιωτικών πυρομαχικών.

Στην κύρια σελίδα του παιχνιδιού έχει ένα παιχνίδια ελέγχου λειτουργίας μενού με το οποίο μπορείτε να παίξετε στο Dark Orbit:

Hangar - εδώ είναι οι κύριοι ανδροειδή πολεμικό player (βοηθοί πλοία), R. T. (Πιστός σύντροφος μηχανισμό παιχνίδι-player), διαθέσιμα όπλα και κατάστημα.

Στο κατάστημα για να αγοράσει νέα πλοία, ρομπότ, όπλα, πυρομαχικά, γεννήτριες, R. Μηχανισμοί, και πολλά άλλα ...

Clans - μπορείτε να εφαρμόσετε για να ενταχθούν στην clan (φυλή μαζί οι παίκτες, που τους καθιστά ισχυρότερη).

Πιλότος Προφίλ - εδώ είναι οι πληροφορίες σχετικά παίκτη κατάσταση, στατιστικά, πληροφορίες για τους φίλους και τα επιδόματα, καθώς και το δέντρο δεξιοτήτων (μπορείτε να αγοράσετε ορισμένες δεξιότητες).

Galaxy Gates - εδώ είναι teleporters (άλφα, γάμμα, δέλτα, έψιλον και ζήτα).

Skylab - Skylab που χρησιμοποιούν οι παίκτες κερδίζουν εκατομμύρια πιστώσεις και να περάσετε τους σχετικά με τη δημοπρασία, εδώ είναι το εργοστάσιο Hi-Tech και αναβάθμιση αντικείμενα.

Εμπόριο - μπορείτε να κερδίσετε είδη πολυτελείας για τις πιστώσεις ή να αγοράσουν αυτά ταυτόχρονα.

Uridium - εδώ προσφέρονται υπηρεσίες επ 'αμοιβή.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Start", μπορείτε να παίξετε DarkOrbit, βυθίστηκε σε ένα συναρπαστικό γεγονός.

Ξεκίνησε παίζοντας online παιχνίδι DarkOrbit, ανοίγει ένα παράθυρο με το πλανητικό χάρτη και NPC (NPC), το οποίο θα προσφέρει εκπαίδευση για την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών για την εκτέλεση, η οποία θα πρέπει να δοθεί μια ορισμένη ανταμοιβή. Για την εκτέλεση διαφόρων εργασιών, και την καταστροφή των εχθρών, θα λάβουν τους πόρους και των τροχιακών νόμισμα, και, επιπλέον, περισσότερη εμπειρία και την τιμή.

DarkOrbit online παιχνίδι έχει αρκετά χαρτών χώρο των παιχνιδιών (θέσεις), η οποία θα είναι διαφορετικά στάδια: τη συγκέντρωση πόρων, το ταξίδι σε άλλο γαλαξία, μάχη με αγώνες του εχθρού, και σε αυτές τις περιοχές όπως το εργαστήριο μπορεί να μετατρέψει μια ποικιλία των πόρων και απλά να τους χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν τις στρατιωτικές τους όπλα.

DarkOrbit online παιχνίδι προσφέρει για να κερδίσει μάχες χρησιμοποιούν τις ικανότητες μάχης του πλοίου του:

• επίθεση με λέιζερ - είναι απαραίτητο να αγοράσετε μια μάχη με λέιζερ στο κατάστημα και να το εγκαταστήσετε στο πλοίο σας

• επίθεση με ρουκέτα - εξοπλίσει το πλοίο διάφορα εκτοξευτές πυραύλων σας στο υπόστεγο

Uridium για τους πόρους, μπορείτε να αγοράσετε τα πιο ισχυρά αναβαθμιστεί ανδροειδή.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι DarkOrbit είναι δημοπρασία, η οποία μπορεί να κερδίσει την προσφορά για μοναδικά αντικείμενα και έργα τέχνης.

Σκούρο Orbit online παιχνίδι έχει τη δική του νομίσματος στο παιχνίδι - Δάνεια και κύριος πόρος - Uridium.

Για να συλλέξει ένα ορισμένο αριθμό πιστωτικών μονάδων κάθε παίκτης παίρνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας clan της κοινότητας που θα δώσει το clan και τα μέλη του μερικά πλεονεκτήματα του παιχνιδιού.

Παιχνίδι Σκούρο Orbit έχει μια εξαιρετική τρισδιάστατα γραφικά, εξαιρετική δυναμική και ρεαλιστικές μάχες αγωνιστικά!

Στο DarkOrbit παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον τόσο για τους επαγγελματίες και αρχάριους παίκτες.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more