Σελιδοδείκτες

Το πιο σκοτεινό μπουντρούμι

Εναλλακτικές ονομασίες:

Το Darkest Dungeon δεν είναι ένα συνηθισμένο ρελαντί rpg. Τις περισσότερες φορές σε παιχνίδια αυτού του είδους υπάρχει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα κινουμένων σχεδίων, αλλά αυτό δεν είναι τέτοιο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα εδώ είναι εξαιρετικά ζοφερή, καταθλιπτική, με κατάλληλη μουσική συνοδεία.

Το παιχνίδι ξεκινά με το γεγονός ότι λαμβάνετε ένα γράμμα από έναν μακρινό συγγενή, στο οποίο περιγράφει ένα μυστηριώδες κτήμα όπου έχει ανακαλυφθεί μια πύλη σε μια άλλη διάσταση και λαμβάνουν χώρα μερικά απίστευτα τρομερά μυστικιστικά γεγονότα. Δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε, πάμε να τακτοποιήσουμε το μέρος για να μάθουμε τι τύχη είχε ο συγγενής και να καταλάβει κανείς τι συνέβη.

Όταν φτάνουν, διαπιστώνουν ότι το περιβάλλον του αρχοντικού είναι γεμάτο βρωμιές. Έχοντας εγκατασταθεί στη γειτονική πόλη, στρατολογήστε μια ομάδα μαχητών και ξεκινήστε τον αγώνα για τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Σχηματίστε μια ομάδα μαχητών διαφορετικών τάξεων, ώστε να έχει μονάδες μάχης σώμα με σώμα, μονάδες εμβέλειας και χαρακτήρες που παρέχουν υποστήριξη στους μαχητές.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες στο παιχνίδι:

 1. Έμπορος αντίκες
 2. Crossbowwoman
 3. Warrior
 4. Vestal
 5. Geek
 6. Trainer
 7. Savage
 8. Crusader
 9. Ταφικός κλέφτης
 10. Σωματοφύλακας
 11. Μισθοφόρος
 12. Αποκρυφιστής
 13. Λεπρός
 14. Rogue
 15. Αυτομαστίγωμα
 16. Πανώλης γιατρός
 17. Jester
 18. Shieldbreaker

Κάθε τάξη έχει επτά μοναδικές ικανότητες, αλλά μόνο τέσσερις από αυτές ξεκλειδώνονται τυχαία αρχικά. Με την αύξηση των επιπέδων, μετά το άνοιγμα της συντεχνίας, θα υπάρχει η ευκαιρία να βελτιώσετε τις ήδη ανοιχτές ικανότητες ή να μάθετε νέες. Επιπλέον, θα είναι δυνατή η βελτίωση της πανοπλίας και των όπλων στο σφυρηλάτηση. Και στο νοσοκομείο θα είναι δυνατή η θεραπεία από ασθένειες και ακόμη και η διόρθωση ορισμένων χαρακτηριστικών του χαρακτήρα. Οι υπηρεσίες των ιδρυμάτων δεν είναι δωρεάν, θα πρέπει να αποχωριστείτε τον χρυσό. Τα ίδια τα κτίρια μπορούν επίσης να βελτιωθούν, κάτι που θα απαιτήσει διάφορους πόρους.

Όταν αρχίσετε να παίζετε το Darkest Dungeon θα πρέπει να εξερευνήσετε έναν τεράστιο αριθμό μπουντρούμια και χιλιόμετρα κατακόμβων γύρω από το κτήμα. Όταν προχωράτε, να είστε προσεκτικοί, εκτός από την προφανή απειλή που προέρχεται από τις ορδές των κακών πνευμάτων που κατοικούν σε αυτές τις αρχαίες σήραγγες, ακόμη και τα εμπόδια είναι επικίνδυνα, τα οποία μπορεί να τραυματιστούν σοβαρά. Ακόμη και μόνο διαβάζοντας ένα βιβλίο που βρέθηκε, μπορείτε να κολλήσετε μια ασθένεια από την οποία δεν θα είναι εύκολο να απαλλαγείτε.

Στα μπουντρούμια θα βρείτε πολλά σεντούκια, που δεν είναι όλα γεμάτα με θησαυρούς, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Επιπλέον, μερικές φορές θα σκοντάψετε πάνω σε πτώματα πολεμιστών, των προκατόχων σας και σε έναν ατελείωτο αριθμό παγίδων.

Εκτός από την προφανή διατήρηση της υγείας, πρέπει να φροντίσετε τη συναισθηματική κατάσταση των μελών της ομάδας. Άλλωστε οι ατελείωτες μάχες με τέρατα, νεκρομαντεία και η καταπιεστική ατμόσφαιρα των μπουντρούμια δεν έχουν και την καλύτερη επίδραση στον ψυχισμό. Είναι απαραίτητο να επιστρέψετε έγκαιρα στην πόλη για να ανακουφίσετε το άγχος σε μια ταβέρνα ή επισκεπτόμενοι μια εκκλησία. Διαφορετικά, οι μαχητές μπορεί να τρελαθούν, κάτι που θα οδηγήσει στο θάνατο.

Οι μάχες λαμβάνουν χώρα βήμα-βήμα, ομάδα προς ομάδα, η σειρά των χτυπημάτων εξαρτάται από την ταχύτητα και την πρωτοβουλία.

Το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον, μην τεμπελιάζετε να διαβάσετε και θα απολαύσετε την ιστορία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σας.

Η δωρεάν λήψη

Darkest Dungeon στο PC, δυστυχώς, δεν θα λειτουργήσει. Αλλά το παιχνίδι πωλείται συχνά με καλή έκπτωση στην πλατφόρμα παιχνιδιών Steam ή στον επίσημο ιστότοπο.

Ξεκινήστε να παίζετε τώρα και βυθιστείτε στη ζοφερή ατμόσφαιρα του καταπατημένου κόσμου για πολλές ώρες για να μάθετε τη μοίρα του πρωταγωνιστή!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more