Σελιδοδείκτες

Σκοτεινή εποχή

Εναλλακτικές ονομασίες: Dark Age

The Dark Age Game είναι ένα δισδιάστατο online παιχνίδι που δημιουργήθηκε στο στυλ του MMORPG. Εδώ θα δείτε την αντίθεση των αθάνατων βαμπίρ και των άγριων λυκάνθρωπων. Στο παιχνίδι Dark Age, η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο σε ενήλικους χρήστες. Για να εγγραφείτε στο παιχνίδι πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

 • Βρείτε το παιχνίδι Dark Age στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης για να το βρείτε.
 • Στην κύρια σελίδα του ιστότοπου, κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία λογαριασμού".

Πριν ανοίξετε τη φόρμα εγγραφής και τη δεύτερη επιλογή εγγραφής μέσω του κοινωνικού δικτύου Vkontakte. Μια περιγραφή των συστάσεων παρέχεται για το τυποποιημένο έντυπο εγγραφής.

 • Στο πρώτο κελί, γράψτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
 • Στο δεύτερο κελί, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας για το παιχνίδι. Αυτό είναι το μοναδικό σας όνομα.
 • Σας έρχεται και γράφει τον κωδικό πρόσβασής σας. Το κυριότερο είναι να μην πεις σε κανέναν.
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Δημιουργία λογαριασμού".

Αφού κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, συμφωνείτε αυτόματα με τη συμφωνία χρήστη του παιχνιδιού.

Πατήστε το παιχνίδι Dark Age μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν. Επίσης, όλοι οι μελλοντικοί παίκτες πρέπει να δώσουν προσοχή στις απαιτήσεις για τους προσωπικούς σας υπολογιστές:

 • Celeron 500 MHz - Επεξεργαστής (CPU).
 • NVIDIA GeForce 2 Series ή Intel i810G - βίντεο.
 • 128 MB - μνήμη τυχαίας προσπέλασης (RAM).
 • 1 GB - Σκληρός δίσκος (HDD).
 • 56k μόντεμ - το Διαδίκτυο (Internet).
 • Windows 98SE, ME, 2000, XP - Λειτουργικό σύστημα (OS).

V Dark Age μπορείτε να παίξετε τη λεγεώνα βαμπίρ ή λυκάνθρωπος που έχετε επιλέξει για εσάς. Αυτοί οι χαρακτήρες διακρίνονται από τις ακόλουθες δυνατότητες:

 1. Βρικόλακες - αυτή η τάξη κρατά πάντα μαζί, παράλληλα με τους αδελφούς αίματός της. Είναι απίστευτα αφοσιωμένοι στην αγάπη, όμορφοι, ισχυροί και εξελιγμένοι. Οι βρικόλακες είναι σε θέση να κάνουν οποιεσδήποτε θυσίες για χάρη των πραγματικών συναισθημάτων.
 2. Ανασυνδέσεις - αυτή η τάξη είναι η ταχύτερη, δεν φοβάται τίποτα και είναι πρακτικά άτρωτο. Είναι κοντά στη φύση και πάντα κρατούν το πακέτο τους. Ο μετασχηματισμός των λυκάνθρωπων είναι μια οδυνηρή διαδικασία, αλλά η σοφία τους τα κρατά πάντα στη ζωή τους.

Στο παιχνίδι Dark Age θα βυθιστείτε σε έναν μυστικιστικό κόσμο γεμάτο μάχες, αίμα και απίστευτες αίσθηση. Το Dark Age online παιχνίδι θα σας στείλει στον κόσμο του σκότους, όπου θα χρειαστεί να πάρετε μια θέση σε μια από τις σκοτεινές λεγεώνες. Στην Dark Age μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τον απαραίτητο πελάτη παιχνιδιών. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

 1. Πατήστε το κουμπί "Λήψη" στον ιστότοπο.
 2. Κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί "Λήψη προγράμματος-πελάτη παιχνιδιών" στη σελίδα που εμφανίζεται.
 3. Μετά από αυτό πρέπει να επιβεβαιώσετε τη λήψη κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση αρχείου" στο εμφανιζόμενο επιπλέον παράθυρο.
 4. Ακολουθώντας αυτό, πρέπει να εγκαταστήσετε το παιχνίδι ακολουθώντας διαδοχικά τις συστάσεις που θα περιγραφούν στο πρόγραμμα εγκατάστασης.

Βυθιστείτε στον μυστηριώδη κόσμο του παιχνιδιού Dark Age με τους φίλους σας, κάνοντας μια θέση σε μια από τις σκοτεινές πλευρές, ή εφευρέσετε διάφορα σκούρα πραξικοπήματα. Dark Age online είναι ένα παιχνίδι για υποστηρικτές μυστικιστικών θρύλων, οι οποίοι προορίζονται να ζήσουν για πάντα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more